Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Magisk
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
- Telekom mobilszolgáltatások
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- iPhone topik
PROHARDVER! témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
siti
őstag
a duneben már volt beszéd hang is? ha jól emlékszem.
érdekes a játékban, miután Paul találkozik a fremen lánnyal Harah-val, majd ő ott marad a palotában, Stilgar bemutat egy másik lánynak: Chani, aki majd Paul szerelme lesz. A játékban van lehetőség, hogy a két lány találkozzon a palotában és elkezdik osztani egymást -
siti
őstag
Egy hang kérdés: mennyire tudom majd megítélni az én alaplapi hangkártyámmal, yt tömörítéd után, hogy milyen volt ez élőben? Nekem nincs összehasonlítási alapom, de nálad ott van a capture előtt és után. Csak érdeklődöm
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- HP Elitebook 840 G8, I7-1185G7, 32 GB RAM, 512 SSD (MAGYAR VILÁGÍTÓ BILLENTYŰZET)
- Eladó használt Gigabyte AMD Radeon HD 6750 videókártya
- GIGABYTE GTX 1060 Mini ITX OC 3GB videókártya
- Új ASUS VivoBook 15 X1504VA - 15,6"FHD IPS - i5-1335U - 16GB - 512GB - Win11 - 1,5 év gari - MAGYAR
- Eladó ASUS ROG Zephyrus G14 GA401Q + teljes gamer szett --csere is érdekel
Üzleti előfizetők hirdetései
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX B550-F GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- LG 32UN880P - 32" IPS ERGO / 4K UHD / 60Hz 5ms / DisplayHDR 400 / USB Type-C / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest