- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat számít
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Kikristályosodik a Razr 60
- iPhone topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
rene85
aktív tag
sit. hát a tápot én szét nem szedném. halódik a topik mert közben megkerült a kölcsön notebook, azt meg tudom a tv előtt ülve is használni. de nem tettem le a gép totál lehalkításáról... de a legjobb lenne a wlan kártyát bele lehetne pászítani. megvan a kártya, ami k*rvajó és más gépében már működött is, az enyémben nem akar a kis nyomorult. eladni meg nem akarom, mert egyszer hátha kell, meg úgyis csak olcsóbban tudnám eladni.
bios update-tel tököltem sokat. de nem tudom vinyóról se cd-ről megcsinálni, de így se az usb kártyát se a wlan kártyát nem ismeri meg a gép... lehet hogy kb 8 év után újra kell vennem egy doboz kislemezt??egyébként van egy eladó 20 decibeles panelantennám 3m kábellel, sma csatival a végén... nem volt türelmem felszerelni, és az 5dbi-s antennával is megy a wlanos net egész jól. majd persze feldobom a releváns topikban is, csak eszembe jutott.
-
mob_zzz
aktív tag
Puppy Linux. Ezt régebbi gépekre is ajánlják. 200 Mhz elég kevés az Ubuntukhoz (meg azokhoz asszem 192Mb RAM is kell minimum), szóval az felejtős.
Még teszek néhány alkatrészt a gépbe, aztán megnézem a hűtést is. Lehet bekukkantok a tápba is, hátha ott is tudok halkítani... -
mob_zzz
aktív tag
Van ötleted, hogy Slot1-hez hogyan/honnan lehetne ilyen hűtést csinálni?
Több embernél is láttam, hogy kicsi gépet használnak nagy vinyóval letöltésre, szóval elképzelhető, hogy működik, de szerintem nézd meg az alaplap dokumentációját és/vagy próbálj bele egy nagy merevlemezt, abból baj nem lehet. Ha meg nem megy, akkor lehet még 1-2 ezresért pci-os kártyát kapni erre a célra, vagy kicsit többért külső USB-s házat a winchesterhez...
Új hozzászólás Aktív témák
- Cooler Master SickelFlow 120 ventilátorok eladóak
- FSP Aurum Pro 1200W 80 PLUS Gold - AU-1200PROH
- 0 perces COOLER MASTER MASTERBOX MB600L V2 TEMPERED GLASS eladó! SZÁMLA (a Te nevedre)! ÁRON ALUL!!!
- NZXT Kraken ELITE 360 RGB White Vízhűtés!
- EVGA SuperNOVA 850 G2 80+ GOLD 850W teljesen moduláris tápegység garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG 325CQRXF QHD VA 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Asus ROG Strix G713QE - 17"3FHD IPS 144Hz - Ryzen 5 5600H - 8GB - 512GB - RTX 3050 Ti - Win11
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3056, 94% Akkumulátor
- Dell 14 Latitude 7420 FHD IPS i7-1185G7 4.8Ghz 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest