- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat számít
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Kikristályosodik a Razr 60
- iPhone topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
rene85
aktív tag
válasz
Flagstaff2 #67 üzenetére
Ennél szebbet én se mondhattam volna. Az meg egy perc Spancer ha anyukádnak meg kell mutatni linuxban hogy hol van a firefox ikon (általában ez az első reakció hogy ''én ezt nem is tudom használni'', csak azért mondom). Openoffice magyar, olyan mint a sima office csomag, szóval még akármilyen pötyögésre jó lesz az a gép. Szinte akármelyik live cd-t letöltheted innen, ami mondjuk a top15-ben van, azzal nagy hiba nem lehet: www.distrowatch.com
-
rene85
aktív tag
válasz
Flagstaff2 #28 üzenetére
Ahm. Nekem azt kéne kideríteni, hogy mi az az uccsó lap (illetve minden ami a gépbe kell) ami at-s szabványú. Mert ahogy itt írták (én nem tom) a furatok máshol vannak az at-s alaplapon. A 200mhz elég kevés, viszont pII-esből nagyon sokkal nagyobb nem volt, igaz? én nem tudom, még általános iskolás voltam akkor.D De mivel a pIII már nem ilyen klamaty-tokos mint a pII, így lapot is kéne cserélnem.... a vinyó, dvd író, 200w-os táp elég egyelőre.
Új hozzászólás Aktív témák
- Elite: Dangerous
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- PlayStation 5
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Cipő topic
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Baldur's Gate 3
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- Beszámítás! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- 12 GB-os RTX 4070Ti - garanciával
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Asus ZenBook Duo UX8406 -14" 3K OLED 120Hz Érintő - Ultra 7 155H - 16GB - 1TB - Win11- 3 év garancia
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest