- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Itthon is elérhető a OnePlus 11 és a Buds Pro 2
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
Aktív témák
-
Goose-T
veterán
válasz
J.J. András #3 üzenetére
A Catalyst driverekhez nem értek, sosem volt Ati-m. Az AGP Aperture size-t fölösleges állítgatni, már rég rossz, amikor a videókártya rendszermemóriát akar használni, ti. nagyon-nagyon lelassítja.
-
Cathfaern
nagyúr
AGP Aparture size: ez azt jelenti, hogy ha a videókártya mennyi memóriát vehet el a rendszermemóriából. Sokféle ''irányzat'' van, hogy mit érdemes ide beállítani, szvsz 128-64 MB megfelelő (hogy pontosan melyik? inkább a 128, de alapvetően mindegy, én nem tapasztaltam sebességkülönbséget).
Cat 3.8: Nem vagyok biztos benne, de nekem mintha gyorsult volna a 3.6-hoz képest (az volt eddig). Azért nem mondom 100%-ra, mert nem igazán méregettem 3.6-nál. -
Shodan
őstag
válasz
J.J. András #3 üzenetére
Ez engem is érdekelne az AGP Aperture Size valójában mit takar??
A 3.8as katalistot most tettem fel eddig stabil, de sebesség növekedést nem értem el vele. -
J.J. András
őstag
Goose-T, megelőztél, de cserébe nekem is válaszolhatsz....
a VGAm egy régi,de nagyon szeretem, BBA R8500LE 64Mb és ennél meg nem tudom, hogy hogyan állítsam be a BIOSban az AGP Apertura Size-ot? 64 Mb helyett tehetem 128Mb-ra?
ez a kari még 8.1 DirectX-es,és a 9.0a-s az elég fasza volt hozzá, van más tipp ?
jah, igen, a drivere eddig Catalyst 3.0 volt (ez volt a legjobb a 3.0-3.4-ig lévők közül), de újabbak közül ajánlat ? esetleg 3.8-ról tippek ?
köszi előre is..... -
Shodan
őstag
Az a gondom hogy XP-be ha elindítok egy játékot akkor vissza áll a desktopon lévő 100Hz-ról 60Hz-ra a frissités.Ezt hogyan tudnám kiküszöbölni??
Aktív témák
Hirdetés
- MAGYAR Larousse Enciklopédia 1-2-3 egyben 2999 ft
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- Olcsó Gamer PC-Számítógép! R5 3600 / RTX 2060 / 16GB DDR4 / 512GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest