Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- One mobilszolgáltatások
- Több könyvet passzolna el a Samsung, mint kagylót
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A72 - kicsit király
- Megérkezett Magyarországra a Huawei Mate X7
- Soundcore Sleep A30 - a hosszú házasság titka
- Apple iPhone 17 - alap
- Nő az eSIM-ek iránti igény
PROHARDVER! témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
sto1911
veterán
Meg nagyon uj a jatek, nincs benne se matchmaking, se pickup, semmi. Igerik amugy, a vilag legjobbja lesz, ha kesz lesz

Biztosan lesz ZTN meg mindegy egyeb komolyabb palya, sot akar te magad is elkeszitheted, nem nagy dolog.
Az ugralasokat meg gyakorolni kell, en is el vagyok szokva, tulsagosan hozzaszoktam a lebutitott QL-hez. Egyebkent ami CPMA-ban nem sikerult, annak egy resze itt igen. Szoval vagy konnyebb, vagy jobban megy.

Ha irtal ram, akkor lehet nem vettem eszre, bocsi

Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- ASUS ROG Xbox Ally X Gari : 2028.11.28. + Gyári Xbox Ally Premium Case Tok
- Nitro V 16 AI ANV16-42 16" FHD+ IPS Ryzen 7 260 RTX 5060 16GB 512GB NVMe magyar vbill új akku gar
- Panasonic Lumix G9II váz
- Nintendo Switch Kollekció
- Apple iPhone 17 256GB Sage használt újszerű 100% akku 32 ciklus Apple garancia 2027.01.06-ig
Üzleti előfizetők hirdetései
- új akku Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 256GB 13.3" FHD 1 év garancia
- Apple iPhone 16 Pro-Desert Titanium-128GB-Akku:100%-Megkímélt Újszerű állapot!Jótállás:2028.04-ig
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 Flip i5-1334U 8GB 512GB 14" FHD+ áthajtós-érintős Gar.: 1 év
- BESZÁMÍTÁS! 64GB Kingston Fury Renegade 2666Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs