Hirdetés
- Tiltott lett Lufthansa-csoport repülőin power bankot használni
- Magisk
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Honor Magic8 Lite - a félig sikerült bűvésztrükk
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Messze nyolcezer fölött!
Új hozzászólás Aktív témák
-
.LnB
titán
Néztem én is, igazából egyik map se tetszik
Vagyis aero igen, de az mindenki számára alap. Sőt úgy vettem észre, hogy ha duelezni akarsz Reflex-ben akkor más választásod nagyon nincs is. Szoktam játszogatni, múltkor hívtalak de nem is válaszoltál.
Néztem ezt a jumping tutorial videót is, de nekem egyszerűen ez még nehéz.
Viszont jó ritmusa van a játéknak ami tetszik. Mikor tudok játszani akkor általában élvezem, de nehéz enemy-t találni. Erről akartalak is kérdezni, hogy van valamilyen pickup vagy hasonló? Mert így ritkán találok ellenfelet.
Mikor megvettem azt hittem csak az ős CPM-es playerek nyomják és folyton ki fogok kapni, de nem eddig nem sokszor veszítettem.
Tegnap előtt játszottam egy sráccal, valami fura játékmód volt. 1v1, de full hp-val és páncéllal kezdtünk, minden frag után újraindult a kör. Nem tudom mi volt.Szóval jó lenne néha itt dumálni mert elég egyedül vagyok
Kellene ismerős aki játszik.ztn? és egyéb duel map várható még?
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 12 64GB 100% (1év Garancia) Több színben is elérhető!
- Új, Aktiválatlan iPhone 17 Pro Max (256 GB) (rendelhető)
- Keresünk iPhone 12/ 12 Mini/ 12 Pro/12 Pro Max
- ASRock Radeon RX 5600 XT PG D3 6GB OC GDDR6
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Vagyis aero igen, de az mindenki számára alap. Sőt úgy vettem észre, hogy ha duelezni akarsz Reflex-ben akkor más választásod nagyon nincs is. Szoktam játszogatni, múltkor hívtalak de nem is válaszoltál.