- Fotók, videók mobillal
- Yettel topik
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Oppo Find X5 Pro - megtalálták
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Poco X6 Pro - ötös alá
- OnePlus 7T Pro - árban is a csúcson
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
TESCO-Zsömle #12 üzenetére
Ő biztos a gonosz ikertestvére. Sátániak között angyali a gonosz
Szokott szabadidejében fura terveket szövögetni?
-
Kicsit félrevezető leírni a Mobilarenén a 199$-os árat, hisz ez nettó, és az Aliexpress már alapból hozzáteszi az áfát...
Inkább kicsit máshogy kéne megfogalmazni ezt.
Amúgy kérdés, de az ulefone nyomul ennyire az oldalnál, hogy semmi más tabról nem esik szó?
Alldocube tabletek töménytelen mennyiségben jelennek meg, és rohadt jó ár-értékben, de szó sem esik róla ... :/
A másik...
Nekem ettől kifordul a belem lassan, de hányinger az Ulefone féle marketingmaszlag, hogy 50%-os kedvezménnyel tehető kosárba... Oké... Sose volt 400 dollár...
Én nem értem, hogy ez a blikk szintű bulvár hogy megy át a szűrőn...
Egyet remélek, hogy nem reflink.vagy ha igen, akkor jelentős összeget adjanak MA kupon néven.
Oké, néha beesik egy Blackview, vagy Oukitel hír és teszt is.
Mondjuk a BV strapatabletje szimpatikusabb.
-
z123456z
őstag
Kosárba rakva a fizetés előtt már csak 82 ezer huf. De hogy lesz a 199 dollárból 82 ezer forint?
-
rdt89
addikt
válasz
TESCO-Zsömle #3 üzenetére
A kosárba se raktam, csak megnyitottam és kiírta, hogy mennyi kedvezménnyel dollár / huf. 80 max 90et adtam volna érte, de ezt már sokallom vám költséggel is
szerk. :
valóban nálad lesz az igazság -
rdt89
addikt
Nekem a 250 dollárt 125ezer forintért váltaná az Aliexpress, az azért merész
-
TESCO-Zsömle
titán
Reflet? Tablektor? Nem, Armor Pad 2!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest