- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Magisk
- HMD Skyline - jó szerelés
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chappy
tag
Sziasztok! Mos tszenvedek ugyanezzel a driverrel. Vki nem tudná leírni a pontos telepítését, hogy működjön? SGH 660 X telóhoz kellene. ACTiSyS 220 L driverrel próbáltsm, nemtom miért, de felrakja, csak a Samsung Managere nem látja. Előre is köszi!
-
yanika
csendes tag
Redsnake RS-il 600 drivert hol találok???
plz irjatok rererararo@freemail.hu -
bzoley
veterán
válasz
GombócArtúr #15 üzenetére
Az alaplapon már P1 óta szinte mindegyiken rajta van. Max. a lábak vannak másképp csoportosítva. Nagyon nem akarom fényezni a cuccot, de P1 től P4-ig mindenféle lapba költöztettem már és minden telómmal gond nélkül ment. És semmi telepítgetés, meg port-sebesség állítgatás. Néhány lapnál két lábat fel kellett cserélni, mert melegedett, de ezt írták is. Végre egy Magyar cucc, ami jó is.
Amúgy a MM-ban olyan 4-5ezer körül lehetnek.
[Szerkesztve] -
GombócArtúr
senior tag
föladok egy hírdetést a hardver piacon, meg megnézem hogy az alaplapomon van-e IR kivezetés. Nem kell többet wapon szarakodni egy két dolog letöltésével
isteni!
-
bzoley
veterán
Én 400-ast(alaplapi) használok pár éve(nem tudom mi a különbség) és eddig mindíg sikerült beüzemelni hiba nélkül. Mondjuk külön ezt nem kell telepíteni, mert ha a BIOS-ban engedélyezve van, szinte azonnal megy, mint szabv. infr. port. Nokiához egyébként az új 6.4-es PcSuite az egyik legjobb(java, hang, kép, stb...)
Az USB-s eszközökről többen is panaszkodtak, nem tudom mennyire komoly.
[Szerkesztve] -
WillChi
őstag
válasz
GombócArtúr #11 üzenetére
Örülök, hogy sikerült!
Az USB-s közel sem biztos, hogy sokkal többe kerül.
Nézd meg, most találtam:
http://www.mobiltelefontartozekok.hu/site/index.php?mitlistaz=Infraportok -
GombócArtúr
senior tag
MEGY! FASZA! Nagyon! Köszi a segitséget!
Számomra is öröm hogy magyar termék, az már annál kevésbé hogy ilyen drága. SZeretnék venni magamnak is egy infrát, csak nemtom hogy nnekem milyet lehet mert com portom nincs, és nem tudom hogy az abit digidiceom alaplapjában IS-50 van e infraport kivezetés. Az USBs meg biztos drága...
Marha jó ez az infrázás -
WillChi
őstag
válasz
GombócArtúr #9 üzenetére
Már kiváncsi lettem, hogy mire sikerül menned, mert az emlékeim szerint marha sokat tököltem a cuccal, mikor megvettem. Miután egyszer összejött a dolog, azóta nincs vele probléma még egy friss install után sem. Rengeteget használom, ejtettem le vagy ötször, szóval kapott mindent, amit lehet, de jó. MAGYAR TERMÉK!
-
GombócArtúr
senior tag
ajjj de nincs kedvem már tökölni a srác gépével, de mindjárt megpróbálom! köszi!
-
WillChi
őstag
válasz
GombócArtúr #7 üzenetére
Próbáld a 220L-es drivert, megnéztem, nekem is 200-as RedSnake-em van, de 220L-es driverrel. A 200-assal nálam is ua. az effekt áll fenn.
-
GombócArtúr
senior tag
az eszköz relepitve van de nem működik megfelelően, újraindítás után pedig kékablak. Ha le van tiltva akkor megy a gép. Gondolom akkor az infra a rossz...
franc..
-
WillChi
őstag
válasz
GombócArtúr #5 üzenetére
Sok szerencsét!
-
WillChi
őstag
válasz
GombócArtúr #3 üzenetére
- Hát valóban, ha rádugod a gépre nem történik semmi. Érdekes, hogy nem észleli a gáp az új hardvert.
- Sajna a másolgatásban már nem tudok segíteni, mert nekem egyrészt nem NOKIA telcsim van, hanem SE, másrészt nem is próbáltam meg sosem másolgatni. Csak a modemet használom a NET-hez.
[Szerkesztve] -
GombócArtúr
senior tag
-
WillChi
őstag
válasz
GombócArtúr #1 üzenetére
Nem kell neki sehonnan sem letölteni. XP alatt, az új hardver hozzáadásánál kell az ACTiSYS megfelelő driverét kiválasztani (természetesen az infra eszközöknél). Nekem 220-as van.
-
GombócArtúr
senior tag
Egy barátom megkért hogy fejlesszem egy kicsit a gépét, meg hozott pár alkatrészt hogy ezekhez tegyek fel neki drivert mert ő nem ért hozzá. És van ugye egy ilyen infra port, de drivert nem látok hozzá sehol (nem is tudtam hogy magyar termék, ahhoz képest jó drága...). Ha valakinek tudja hogy hol van kérem jelezze, vagy ha neki megvan és átküldené msnen vagy más módon az jelezzen itt! nagyon örülnék neki!
Dánke!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- Eladó ÚJ csak bontott állapotban lévő Xiaomi Redmi 13C 4/128GB / 12 hó jótállás
- Asus ROG G20AJ - Intel Core i7-4790, GTX 980
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest