- Aurát vált a Vivo V60
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- iPhone topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
bzoley
veterán
válasz
GombócArtúr #15 üzenetére
Az alaplapon már P1 óta szinte mindegyiken rajta van. Max. a lábak vannak másképp csoportosítva. Nagyon nem akarom fényezni a cuccot, de P1 től P4-ig mindenféle lapba költöztettem már és minden telómmal gond nélkül ment. És semmi telepítgetés, meg port-sebesség állítgatás. Néhány lapnál két lábat fel kellett cserélni, mert melegedett, de ezt írták is. Végre egy Magyar cucc, ami jó is.
Amúgy a MM-ban olyan 4-5ezer körül lehetnek.
[Szerkesztve] -
WillChi
őstag
válasz
GombócArtúr #11 üzenetére
Örülök, hogy sikerült!
Az USB-s közel sem biztos, hogy sokkal többe kerül.
Nézd meg, most találtam:
http://www.mobiltelefontartozekok.hu/site/index.php?mitlistaz=Infraportok -
WillChi
őstag
válasz
GombócArtúr #9 üzenetére
Már kiváncsi lettem, hogy mire sikerül menned, mert az emlékeim szerint marha sokat tököltem a cuccal, mikor megvettem. Miután egyszer összejött a dolog, azóta nincs vele probléma még egy friss install után sem. Rengeteget használom, ejtettem le vagy ötször, szóval kapott mindent, amit lehet, de jó. MAGYAR TERMÉK!
-
WillChi
őstag
válasz
GombócArtúr #7 üzenetére
Próbáld a 220L-es drivert, megnéztem, nekem is 200-as RedSnake-em van, de 220L-es driverrel. A 200-assal nálam is ua. az effekt áll fenn.
-
WillChi
őstag
válasz
GombócArtúr #5 üzenetére
Sok szerencsét!
-
WillChi
őstag
válasz
GombócArtúr #3 üzenetére
- Hát valóban, ha rádugod a gépre nem történik semmi. Érdekes, hogy nem észleli a gáp az új hardvert.
- Sajna a másolgatásban már nem tudok segíteni, mert nekem egyrészt nem NOKIA telcsim van, hanem SE, másrészt nem is próbáltam meg sosem másolgatni. Csak a modemet használom a NET-hez.
[Szerkesztve] -
WillChi
őstag
válasz
GombócArtúr #1 üzenetére
Nem kell neki sehonnan sem letölteni. XP alatt, az új hardver hozzáadásánál kell az ACTiSYS megfelelő driverét kiválasztani (természetesen az infra eszközöknél). Nekem 220-as van.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mercedes topic
- alza vélemények - tapasztalatok
- Milyen notebookot vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- E-roller topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen videókártyát?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Autós topik
- További aktív témák...
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook - Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB W11
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Cooler Master 700W
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Plus Navy 12/256 GB Újszerű, karcmentes állapotban!
- 4 év gari - magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintő
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest