Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Intruder2k5

MODERÁTOR

válasz mAtech #1719 üzenetére

Egyáltalán nem. YT-on van videó, meg kell melegíteni egy kicsit a hátulját körbe, én inkább hajszárítót használtam erre mint hőlégfúvót, akkor óvatosan fel lehet emelgetni a hátlapot, ami csak ragasztva van, ilyen nyúlós, hőre lágyuló gumis trutyival. Utána kihúzod az ujjlenyomat olvasó kábelét, ezzel teljesen elválik a hátlap a telefontól, majd van 8-10 apró csavar, amik a burkolólemezt rögzítik. Ezeket kitekered, utána megint van két szalagkábel csatlakozó amit ki kell húzni, a harmadik már az akkué, és lehet is kivenni. Az akku szintén ilyen kétoldalú ragadós akármivel van rögzítve, ezt némi alkohollal lehet oldani, aztán kivehető az akku.

Amúgy itt jegyzem meg, egész jól kezd működni a csereakku, valószínűleg a hosszas raktárban állás után kell neki néhány regeneráló töltés. Az első használatbavétel után kissé riasztóan viselkedett, de most a másodszori feltöltés után már teljesen más, és egyelőre biztatónak látszik. Másfél napja használom, és jelenleg 70%-on van a töltöttség, ami az én használati szokásaimmal szép eredménynek ígérkezik.

[ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák