- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Honor 200 Pro - mobilportré
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Üzemidőre és teljesítményre gyúr a OnePlus Nord 5
- Az átlagnál kisebbek ugyan, de bírják a strapát
Új hozzászólás Aktív témák
-
Croft-21
őstag
Éjszaka felébredtem és ránéztem a telóra, egy érdekes értesítést láttam: a telefon 20%ot merült az elmúlt 10 percben.
Pedig én éjféltől reggel 6-ig nem nyomkodtam, szóval nem értem mitől merülhetett hirtelen ennyit. Mellesleg 10 perc alatt? 2 hónapja van meg a teló, kvázi még új. 🤔 -
Croft-21
őstag
válasz
SipiBcs #1666 üzenetére
Nekem volt párszor olyan, hogy elindult a gyorstöltés, majd pár perc múlva újra jelezte, hogy elindult a gyorstöltés. Én először érintkezési hibának gondoltam, de azt írták itt páran, hogy nem lehet az, mert kb másfél hónapja vettem a telót, tehát még jónak kell lennie a kábelnek. De egyébként amióta a HyperOS 2 van fent, azóta nem csinálta. Kop kop.
-
Croft-21
őstag
Nemrég írta valaki, hogy letöltötte a HyperOS 2 frissítést és teljesen átrendezte a képernyő és az appok elrendezését. Ez tényleg igaz? Lehet akkor inkább nem frissítek. 🤔
-
Croft-21
őstag
Kissé zavaró, hogy a teló állandóan az arcomba tolja, hogy frissítések érhetők el. Olyan appokra, amiket nem ismerek és nem használok. Például Android auto, Fitbit, Google podcasts.
-
Croft-21
őstag
Nálam mostanában elég érdekesen történik a töltés, alapvetően ha felrakod töltőre a telefont, akkor megjelenik a töltési animáció és kb 10 mp után elalszik a képernyő.
Nálam az történik, hogy felrakom töltőre, felébreszti a képernyőt egy pillanatra, közben hallani a töltési hangot, megjelenik a töltési animáció és mégegyszer hallani a töltési hangot. Olyan mintha rá tenném töltőre, hirtelen lehúznàm róla, majd megint gyorsan rátenném. Nagyon fura -
Croft-21
őstag
A Google Playbe akarok új bankkártyát felvenni, de van egy rublika, amiben a biztonsági kódot kéri, a kérdőjelre ràkattintva azt írja, hogy a kártya elején található 4 számjegy. Na már most a kártya elején a kártyaszámon kívül nincs 4 számjegy, ugyebár a hátoldalán van 3 számjegyű CVC kód. Nem tudom mire gondol, valakinek van ötlete?
-
Croft-21
őstag
Játék közben megfigyeltem, hogy a képernyő automatikusan elsötétül, majd pár perc múlva vissza állítja normálra a fényerőt. Azért ez elég zavaró, főleg ha egy éjszakai pályán játszol.
-
Croft-21
őstag
Már az előző és a mostani telómnàl is megfigyeltem, hogy időnként lecsatlakozik a wifiről, majd pár perc múlva újra felmegy. Ez vajon mitől lehet? A telefon vagy a routert okozhatja? Ez akkor kellemetlen, ha épp fizetnék valamit online gpay-el, de pont akkor történik ez a leválás és megszakad a fizetési folyamat.
-
Croft-21
őstag
Azt hogyan lehet elérni, hogy a régi mobilomat már ne érzékelje? Azon a gyári beállításokat vissza állítottam, mégis felajánlja a telepítést arra a telóra is.
-
Croft-21
őstag
Azt be lehet állítani, hogy a töltés állapotát mutassa és ne kelljen koppintással megnézni?
-
-
Croft-21
őstag
Én pár napja frissítettem hyperos-re, az ujjlenyomat olvasó is más lett, nem lehet vissza állítani a régire? Nekem az jobban tetszett, mint ez a karika. Próbáltam a beállítások között, de csak a feloldási animációt lehet változtatni, magát az ujjlenyomat megjelenését nem. Legalábbis én nem találtam.
-
Croft-21
őstag
Sikerült beállítani a dupla koppos felébresztést, viszont van 1-2 érdekesség. A yetteles sim kártya be van téve, mégis azt írja a bal felső sarokban lezárt képernyőnél, hogy nincs szolgáltatás. A másik, hogy ha jön egy értesítés pl messengerbe, akkor nem ébred fel a kijelző, sötét marad és oldalt két kékes csík világít. Ezekre tudtok valami megoldást?
-
Croft-21
őstag
válasz
Ba cy lus #1443 üzenetére
Köszi, neked is Landsmann, végül sikerült kinyitni. Az első bekapcsoláskor csak a google biztonsági mentést ajánlotta fel, a xiaomi cloud-ot nem. Pedig oda is mentettem, de így is sikerült átköltözni. Letöltötte az összes eddigi appot.
Kissé szokatlan, hogy amikor töltőre teszem, nem tudom két koppintással felébreszteni a képernyőt, mert egyből az ujjlenyomat olvasó jelenik meg. -
Croft-21
őstag
Megjött az új teló, de azt nem gondoltam volna, hogy a sim tálca kinyitása gondot fog okozni. Eleve az zavaró, hogy két lyuk van ott és nem tudom melyikbe kell dugni a sim tűt, mindkettőbe bele próbáltam, de nem nyílik ki.
-
Croft-21
őstag
Ha át fogok költözni az új telóra, akkor a régi telón ki kell jelentkezni az appokból? Vagy nem fontos?
Elég az új telón az első bekapcsoláskor a xiaomi cloudból a biztonsági mentést betölteni és minden appot újra telepít? -
Croft-21
őstag
válasz
Ba cy lus #1408 üzenetére
Köszi! Fura volt nekem, hogy megnyitottam egy appot a telón, de nem tudtam letenni "tálcára". A hosszú csúszkàval meg nehézkesen ment vissza lépni a főképernyőre.
De akkor van rajta ilyen beállítás, amit én használok
Egyébként hamàr itt tartunk, hosszútávon melyiket érdemes választani, note 13 pro 4G vagy note 13 pro 5G? -
Croft-21
őstag
Sziasztok
Redmi note 9 pro mobilról váltanék és a note 13 pro-t nézegettem tegnap és azt szeretném kérdezni, hogy a 13-nàl is van olyan beállítási lehetőség, hogy a képernyő alján legyen ott az a három gomb? Ehhez vagyok szokva, de ilyet nem láttam a boltban rajta, csak egy hosszú csúszka szerű gombot. Nálam ilyen a note 9 pro:
Új hozzászólás Aktív témák
ma Hatalmas felbontású OIS-es főkamera, eSIM, nagy tárhely, remek kijelző, jack csatlakozó, infra, gyors töltés és töltő. Az idei Redmi Note széria sztárja lehet az 5G-s Pro modell.
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Be Quiet! 730W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- HP Probook 650 G4 15,6 i5-8350u 8. gen. GYÁRI MAGYAR VILÁGÍTÓ BILL!!!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest