- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Akciófigyelő: A Xiaomi leárazta a rúdporszívókat
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- 70mai Omni 4K - körszem-őrszem
- Google Pixel topik
- Külföldi SIM-ek itthon
Új hozzászólás Aktív témák
-
kanyol
csendes tag
Ez gondolom csak a Raiffeisen kártyával működik, nekem otp-s van, nem tudom a simple-n kívül van-e más alkalmazás, ami kezeli az otp-s kártát. Elővettem a régi (redmi 9) telefont, újra felraktam a progit, rögzítettem a kártyát, és érdekes módon ott továbbra is működik csont nélkül az érintéses fizetés, megjelenik az érintéses fizetés alapértelmezett programjai közt a simple. Nem lenne kompatibibilis az új telefon az alkalmazással?
-
movax
őstag
Valaki tett fel működő gcam portot a Note 12-re?
-
kanyol
csendes tag
Sziasztok! Nekem is redmi note 12 4g-m van. Ti mit használtok érintéses fizetéshez? A régi Xiaomin (redmi 9) simple ment, működött is, de ennél nem tudom használni. A kártyát tudom rögzíteni, online fizetés megy, pl bkk jegyvásárlásra, de az érintéses vásárlás beállítására mindig hibát ír. Amit észrevettem, hogy a beállításoknál az nfc alatt van az érintéses fizetések menüje, ezen belül az alapértelmezett fizetési alkalmazások. Itt nem jelenik meg a simple, ha simple classicot telepítek azt beteszi, abban viszont nem tudom hogy lehet az érintést beállítani...Tudna vki segíteni?
-
kopi72
aktív tag
válasz
PirosHello #47 üzenetére
Ja, kek 56 ezer (magyar cegtol), es van benne nfc :-) most kaptam. minden szuper benne elsore, a az amoled kepernyu meg a huha kategoria :-)
-
n2066
tag
válasz
nylacika #138 üzenetére
Korábban Samsungom volt, ahhoz volt valami AODfy progi/app a Play Store-ban, de falta az akksit mit gyerek a ropit.--> K.U.K.A. lett a sorsa. Én ehhez a telefonomhoz sem használom az AOD-t, eszi az akksit...xiaomi alatt is. Ezt még nem oldották meg a gyártók, hogy ne zabálja az akksit ez a funkció. Annó Samu-hoz se használtam,
-
nylacika
aktív tag
AOD beállításnál nem találok olyat, hogy mindig mutassa az időt és az értesítéseket, 10 mp után elalszik. van olyan beállítás, hogy folyamatosan mutassa az AOD-t?
-
n2066
tag
válasz
Tibiajax #133 üzenetére
Szia. Pedig tudja ezt is: beállításokban az always-on display és képernyőzár menü-ponton belül ott kuksol ez a kapcsoló is. bár a dupla koppintásos képernyőkikapcsolás a sima home-képernyőről nem működik, csak a zárképernyőn sajna, felemás megoldás lett ez a miui-ban sajnos. Viszont van rá widget amit a home-re ki lehet tenni.
-
Tibiajax
nagyúr
sziasztok,
most lett egy ilyen note12-őm. ideiglenes készülékre. elég sok mindent sikerült is beállítanom már. ios-hez szokott userként feladat volt, de azért megugrottam.
egy olyan kérdésem van, az ájfonon ugye szeretjük imádjuk azt, hogy ott az asztalon a teló, csak ráérintek az ujjammal és már fel is éled a kijelző. itt ezt eddig nem sikerült még megoldanom, csak a bekapcs-gombbal tud feléledni. van-e esetleg erre valami opció?tud always on-t, 120hz-et..minden földi jót, de ezt az alap cuccot nem tudná?...
-
M0RGI
őstag
Akkor most jelez vagy nem?
-
M0RGI
őstag
Sziasztok!
Régen volt már Xiaomi telóm.
Ennél a szériánál/miuinál jelez a beállított ébresztés kikapcsolt telefon esetén is? -
nylacika
aktív tag
Találkozott valaki hasonló probl hogy kikapcsolás vagy újraindítás után nem lehet lelket lehelni belé? Az alsó kis, zöld droid figuránál kifagy és kész... Hiába fastboot, kétgombos újraindítás, nem megy... Aztán kb. 10-30 perc múlva betölt...
-
Peti870
csendes tag
Sziasztok,
Nézem a teszten fotókat amiket a készülékkel készítettek, de most ennyire rontódik a kép feltöltéskor, vagy tényleg ennyire gáz képeket készít? Nokia 808-al szoktam fotózni. Összehasonlítva ég és föld a Nokia javára. Note 10-en gondolkodok, vagy ezen. -
nylacika
aktív tag
Üdv! Ma egy kis problámám adódott a telefonnal... Reggel tökéletesen működött a Simple érintéses fizetés. Pár operc múlva másik üzlet, nem akarja elfogadni a fizetést. Következő boltban szintén ugyanez. Volt ma valakinek hasonló tapasztalata? Inkábba a Simple legyen hálózati hibás, mint az NFC elszáll egy egy hetes telefonban...
-
movax
őstag
Az a baj, hogy a típushoz gyártott üveget általában leszedi a tok széle. Valami más telóhoz járó üveg esetleg többet tart, ha nem ér ki a képernyő széléig és ha tökéletes a felillesztése, de ezt odapróbálgatni kell a boltban, ha készséges az eladó. A gyerek redmijére valami Huaweire gyártott üveg vált be (amíg össze nem törte, nyilván...)
-
jel1
aktív tag
Itt kell az üveg
az a gyári fólia még a karcoktól se igazán véd sajnos. Szerintem ne kockáztass te se.
Most már van pár hazai boltban is üvegfólia, és ami eddig nem tűnt fel nekem, hogy íves lenne a kijelző? Most nincs nálam, mert rokonnak vettünk ilyen telót. de nézem a kínálatot, és sima üvegre azt írja a bolt, hogy nem fekszik fel, meg ilyen hajlékony üvegek kaphatóak még a kínálatban.Tényleg nem jó a sima üveg? Azóta sincs tapasztalata senkinek?
-
SzaSza0909
csendes tag
válasz
SzaSza0909 #109 üzenetére
Vagy mint neki (MIUI 14 gondnak tűnik)
[link] -
SzaSza0909
csendes tag
Erre lenne valakinek ötlete?
Note 12, legfrissebb MIUI. Ujjlenyomatokat hajlandó beállítani/eltárolni, de nem old fel vele.
Google Family Link felügyelt account van a telefonon, a Family Link alkalmazásban nem találok ilyen beállítást.
Ugyanaz a gond, mint neki:
[link] -
kacsento1
senior tag
Ha valaki az nfc miatt aggódik, akkor egy tipp. Konzolvilágtól rendeltem a fiamnak pénteken egy ilyen telefont, ma át is vettem a csomagot, és jelentem van benne nfc. Lehet csak szerencsém volt, de esetleg egy próbát megér. 60e volt, annyit szerintem megért. És ami még meglepett, hogy a számla mellé csatoltak egy adattörlő kódot is.
-
aprokaroka87
nagyúr
válasz
zsolti197878 #106 üzenetére
Gyanúsan ez már Android 12 vagy ha frissült 13 baromsága.
Nekem Realme 9 pro + van, Android 13-al, és ott is mindig lesz alapértelmezett böngésző.
Nincs olyan hogy egy sem. -
zsolti197878
csendes tag
Több böngészőm van telepítve; chrome, brave, free adblocker browser, firefox, mi (alapból). Ha törlöm az alapértelmezettet beállit egy másikat, vagy kénytelen vagyok egy legkedveltebbet kiválasztani és akkor azzal nyitja meg a linkeket például Facebookból indulva, előző más márkás telóim bedobták az összes feltelepített böngésző ikonját és választhattam közülük.
-
n2066
tag
válasz
zsolti197878 #104 üzenetére
Nem tudom, melyiket használod, én chorme-ot, eltávolítottam a Mi Browsert, és alapból beállt a chrome-ra. Vagy töröld az összes böngészőt, és nézd meg mit csinál. utána tudsz telepíteni bármelyiket. de szerintem mindig beállít egy böngészőt magától sajna.
-
n2066
tag
válasz
zsolti197878 #101 üzenetére
Beállítások Alkalmazások. Alkalmazás adatai. Alapértelmezések törlése
-
zsolti197878
csendes tag
Segítsetek, nekem redmi 11 note van, hogyan kell kikapcsolni az alapértelmezett böngészőt? Az megvan hogy hol kell beállítani, de ha a beállított bőngészőt letörlöm a telefon automatikusan beállít egyet a meglévők közül, szval ne legyen egyik sem alapértelmezett. Eddig nem volt xiaomi/redmi készülékem.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Itt a Redmi Note 12-es széria alapmodelljének a tesztje. Élhető telefon, de figyeljünk, mert nem mindegyikben van NFC.
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kínai robottaxi indul Európában
- Milyen légkondit a lakásba?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Windows 11
- EA Sports WRC '23
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Yettel topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- iPhone 14 Pro 128GB Független Mint Az Új/1-3 hónap gar./Akku 91%/p4257
- Csere-Beszámítás! Iphone 14 Pro Max 256GB Független mobiltelefon. OLVASS!
- IPHONE SE3 2022 64GB TÖKÉLETES ÁLLAPOT , NAGYON JÓ AKKU,GARANCIA, ÜZLETBŐL
- Eladó Apple IPhone 14 Black gyári független
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!)
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- Samsung Galaxy A25 5G / 8/256 GB / Gyárifüggetlen / 12hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! 500GB Samsung 980 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest