- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
- Yettel topik
- Ulefone Amor 34 Pro - a nagy vetítőgép
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Egyedülálló akkumérettel futott be a OnePlus Nord CE5
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lacmaster
tag
válasz
Visormail #361 üzenetére
Szia! optikaival van összekötve! Alapértelmezettként a Realtek van beállítva...Lejátszóprogram pedig MPC-Hc ahol beállítottam 5.1-re
Az erősítőn csakis auto-n jön hang...Viszont youtube-os se tudok 5.1 teszttel kicsikarni semmit! Sőt ha sorround-ra megy a teszt akkor a front szól...De ami furcsa, mint ahogy írtam is, nincs 5.1 verzió a hangeszköz beállításánál csak sztereó/és különböző frekvenciák!De én azt gondolom vmi pc beállítás rossz mert semmire nem változik, nincs más opcióm!
-
Lacmaster
tag
Sziasztok! Kérdésem lenne...
Yamaha házi mozit vettem...5.0 hangfalat összeraktam a megadott helyenBeállítom és jelzi is ikonnal az 5 csatornát! Viszont 5.1 lejátszásakor, csakis 2 hangfalat mutat az erősítő illetve a Realtek "tulajdonságainál" is csak 2 csatornás lehetőségek vannak
Teszt hang oké, megy minden csatorna..Viszont én nem látom hogy átváltana 5.1-re ha olyat nézek
PCM az erősítő szerint a jel!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- BMW topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Már az Apple AI-igazgatóját is elcsábította a Meta
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Háztartási gépek
- Formula-1
- Házimozi belépő szinten
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
- További aktív témák...
- INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC - DDR5 - i5-14400F - RTX 4060Ti - 16GB RAM - 1TB SSD -www.olcsogamerpc.hu
- MSI RTX 3080 Ti SUPRIM X 12GB GDDR6X Videokártya! BeszámítOK
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- AKCIÓ - INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC - i5-12400F - RTX 5060Ti - 16GB RAM -1TB SSD -www.olcsogamerpc.hu
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-7GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 32GB ADATA XPG Lancer RGB 7200MHz DDR5 garanciával hibátlan működéssel
- Dell P2419H P2419Hc Full HD LED IPS 24" + P2719H 27" LCD monitor (vékony keretes)
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest