- Apple Watch
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Hamarosan robottelefon figyelheti minden mozdulatod
- Az eddigi legjobb S26 Ultra renderkép
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Telekom mobilszolgáltatások
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lacmaster
tag
válasz
Visormail #361 üzenetére
Szia! optikaival van összekötve! Alapértelmezettként a Realtek van beállítva...Lejátszóprogram pedig MPC-Hc ahol beállítottam 5.1-re
Az erősítőn csakis auto-n jön hang...Viszont youtube-os se tudok 5.1 teszttel kicsikarni semmit! Sőt ha sorround-ra megy a teszt akkor a front szól...De ami furcsa, mint ahogy írtam is, nincs 5.1 verzió a hangeszköz beállításánál csak sztereó/és különböző frekvenciák!De én azt gondolom vmi pc beállítás rossz mert semmire nem változik, nincs más opcióm!
-
Lacmaster
tag
Sziasztok! Kérdésem lenne...
Yamaha házi mozit vettem...5.0 hangfalat összeraktam a megadott helyenBeállítom és jelzi is ikonnal az 5 csatornát! Viszont 5.1 lejátszásakor, csakis 2 hangfalat mutat az erősítő illetve a Realtek "tulajdonságainál" is csak 2 csatornás lehetőségek vannak
Teszt hang oké, megy minden csatorna..Viszont én nem látom hogy átváltana 5.1-re ha olyat nézek
PCM az erősítő szerint a jel!
Új hozzászólás Aktív témák
- BMW gyári alufelni, téli gumival
- Eladó LG OLED G4 55" 3 ÉV GARANCIA
- iPad Air 5th gen (2022) 11" Blue M1 Wi Fi + Cellular, ESR Rebound Hybrid Case 360 tok
- AKCIÓ!!! Új Sonos Ace - letisztult, vezetéknélküli fejhallgató Dolby Atmos hangzással, 30 óra aksi
- ÚJ iPhone 16 Pro Max 256GB Black Titanium (1 év Apple Care+)
- Lenovo Thinkpad Tablet X1 Gen 3
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i7 9700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB SHARKOON RGB Slider ADATA 600W
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3756, 91% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One 500GB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3573, 99% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest