Új hozzászólás Aktív témák
-
Lacmaster
tag
válasz
Visormail #361 üzenetére
Szia! optikaival van összekötve! Alapértelmezettként a Realtek van beállítva...Lejátszóprogram pedig MPC-Hc ahol beállítottam 5.1-re
Az erősítőn csakis auto-n jön hang...Viszont youtube-os se tudok 5.1 teszttel kicsikarni semmit! Sőt ha sorround-ra megy a teszt akkor a front szól...De ami furcsa, mint ahogy írtam is, nincs 5.1 verzió a hangeszköz beállításánál csak sztereó/és különböző frekvenciák!De én azt gondolom vmi pc beállítás rossz mert semmire nem változik, nincs más opcióm!
-
Lacmaster
tag
Sziasztok! Kérdésem lenne...
Yamaha házi mozit vettem...5.0 hangfalat összeraktam a megadott helyenBeállítom és jelzi is ikonnal az 5 csatornát! Viszont 5.1 lejátszásakor, csakis 2 hangfalat mutat az erősítő illetve a Realtek "tulajdonságainál" is csak 2 csatornás lehetőségek vannak
Teszt hang oké, megy minden csatorna..Viszont én nem látom hogy átváltana 5.1-re ha olyat nézek
PCM az erősítő szerint a jel!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AZTA! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Laptop Ultrabook 14" -60% i7-1185G7 16/512 FHD IPS Iris Xe
- Sony PlayStation 5 (PS5) Játékkonzol - Lemezes verzió, dobozában!
- Zalman R1 White - Ha valami egyedire vágysz 2.0!
- Riverside 500
- ÚJ Bontatlan Apple Macbook Air 13,6 M4 16GB/256GB - Ezüst - MAGYAR(2025) - mw0w3mg/a - 3 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G9 OLED 240Hz Dual QHD 0,03ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E5440 - i5-4GEN I 8GB I 320GB I DVDRW I 14" HD+ I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Honor 200 Smart 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest