Hirdetés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Prohardver app (nem hivatalos)
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- MWC 2025: Kezünkben a Sonim új hőkamerás strapamobilja
- Hivatalos marketinganyagok a Pixel 9a-hoz
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- MWC 2025: A kicsi és a kamerás - megjött a Xiaomi 15 és az Ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
vimes
senior tag
Nem tudom, h ez már hányadik felső kategóriás mobilbejelentése a ZTE-nek. Ha a fele megjelenne Magyarországon is, hát bőven lenne miből válogatni...
-
vimes
senior tag
Engem csak az zavar, h miért nem tudták az előlapon középre tenni azt a szerencsétlen márkajelzést...
-
Bóti
senior tag
válasz
DemonDani #28 üzenetére
Egyrészt, írjon építő jellegű kritikát, de ne ilyen stílusban, másrészt nekem már abból van elegem, hogy Bog, Andante, Legendd és mindenki azért melózik, hogy Ő, és mindenki más értesüljön a legfrissebb hírekről/pletykákról. Igen, igen pletykákról is. Sajnos az a helyzet, hogy pampogni mindenki tud, hogy így kéne, úgy kéne, de akkor neki kell állni logoutba gyűjteni a híreket. Ja, hogy az már büdös mert meló van vele.
Pl Andante külföldön él és dolgozik, a hirek "szállítását" hobbiból csinálja, szóval nem kritizálni kellene szerintem, hanem megöszönni, de az nem megy.. Jobbat írni? Az se megy..Más, lehet kezfenek megtérni az emberek.. Senki nem köpködte meg a telót, hogy csak HD, nem FHD..
-
MurdR
veterán
Mondjuk ez is leválthatta volna az Alcatelemet ha egy kicsit jobban kapkodnak a piacradobással. Kiváncsi leszek hogy ha meglátom élőben akkor mennyire fog bejönni.
Messerschmit: elvileg annak kéne lennie, a Nexus7 oldalán is van ilyen. Csak éppen elfelejtették kiadni piacra európában
[ Szerkesztve ]
-
Ed3r_X_
nagyúr
Nem rossz kis készülék, szép a külseje
-
Urna
tag
Amúgy az oldalán az az 5 pontos aranyozott valami egy dokkoló csati?
-
fi:zi'k
nagyúr
válasz
littlelion21 #30 üzenetére
Köszi.
-
kekegsm
őstag
Csinálhatnának már egy 17.3"-os méretű mobiltelefont, hogy az Androidos ArchiCAD normálisan fusson rajta...
-
válasz
<Adamsky> #33 üzenetére
"Ja, ha hirtelen az összes gyártó -- csak -- kör alakú telefonokat kezdene el csúcs HW-val gyártani, akkor hidd el, arra is lenne kereslet. Mert nem lenne más. "
Ez hülyeség. A gyártók a felhasználói igények után mennek.
Nem tudnának 3 napi készenléttel megáldott telefont kiadni? Dehogynem, csak a vélony kivitel jobban eladható."Jaj, ne sarkítsunk már, könyörgöm! A többség 4-4,3"-ról beszél. És abból szerintem fogyna. Főleg, mert olcsóbb kéne legyen, mint a nagy tepsik."
Erre mondtam, hogy az S2 már használhatatlan tepsinek volt kikiáltva, most meg az lenne az "ideális méret"3,5= asszem erről volt "bebizonyítva", hogy a "tökéletes méret".
[ Szerkesztve ]
-
<Adamsky>
nagyúr
"Viszont erre van fizetőképes kereslet."
Ja, ha hirtelen az összes gyártó -- csak -- kör alakú telefonokat kezdene el csúcs HW-val gyártani, akkor hidd el, arra is lenne kereslet. Mert nem lenne más.És arra is komoly összegbe mernék fogadni, hogy olyan is lenne, aki azt mondaná, hogy ez a tuti forma, és ő bizony nem kényszerűségből veszi.
"... adnának el egy 3,5" telefonból ..."
Jaj, ne sarkítsunk már, könyörgöm! A többség 4-4,3"-ról beszél. És abból szerintem fogyna. Főleg, mert olcsóbb kéne legyen, mint a nagy tepsik.[ Szerkesztve ]
-
válasz
<Adamsky> #31 üzenetére
"A probléma -- miszerint modern HW = nagy telefon -- igenis létezik."
Viszont erre van fizetőképes kereslet.
Szted mennyit adnának el egy 3,5" telefonból a csúcskategóriában? Nalátod.A samunál meg le kéne szokni az idióta és fölösleges fizika gombról (sokkal jobb lenne a helykihasználás).
[ Szerkesztve ]
-
<Adamsky>
nagyúr
"A helyzet az, hogy az online petíció(ami ugye tudjuk mennyire "hiteles") lassan 1 hete nem tudott 10K aláírást gyűjteni, pedig elég sok oldal lehozta, mert jó kattintásmágnes."
Azon sokat, és hosszasan lehetne vitatkozni, hogy hány emberhez jutott el a petíció, mennyire hiteles, ill. mennyire hisznek benne. Egy dolgot viszont nyugodtan kijelenthetünk. A probléma -- miszerint modern HW = nagy telefon -- igenis létezik.
"...amikor az S2 kijött akkor már az is a "használhatatlan batár" kategória volt ..."
Jó, hogy említed! Igen, bizony. Nekem már az S2 is nagy (vagy nagyon-nagyon a határon van). A minap próbáltam egy kézzel (!) kezelni a kolléga S2-esét. Rossz érzés volt, mert mikor a menü gombért nyúltam (asszem az van bal oldalon) akkor nagyon nyújtózkodnom kellett, így már nem volt biztos a fogása. Csupán "pár mm". Csak míg mondjuk a Razr I-nél a gyártó bele tudta tenni a 4,3"-as kijelzőt egy 61mm széles házba, addig a nagy Samsung csak 66mm-be tudta ugyanezt.
-
littlelion21
addikt
a gsmarena-n volt.
-
A 4.2.2 hiánya tényleg bosszantó, a telefon maga szép, 110 gramm becsületes,várós de alapvetően egy tegra jó választás lehet gaming szempontból..(akinek esetleg fontos lehet). Mondjuk Tegra 3-al küszködöm HOX+-n.. és habár nem szokásom játszani, de ha az ember megvásárol egy drága készüléket szerintem elvárja (már aki~tudatos vásárló) hogy azon minden pengén fusson...
És amikor azt veszi észre az ember hogy se Nexus7, optimus 4xhd, se Hox+-n nem tud folyamatosan futni egy Dungeon Hunter 4, míg egy vacak Galaxy S advance-n is* röhögve elfut max grafikán..akkor tágra nyílik a szemem
.. (tudom hogy a rossz optimalizáltság miatt van, de akár hogy is nézi az ember nem lehet szépíteni...Atom chipekre még ki sem adták pl.) )
Minden esetre ha (legalább, de inkább sokkalta jobb )olyan alkalmazásbolt (TegraZone) kerül hozzá mint a Tegra3-hoz akkor már érdemes lesz rajta elgondolkodni.
[ Szerkesztve ]
-
hurrikan
addikt
válasz
benedek_vg #4 üzenetére
Meg a felbontást illetően is
-
Tier Nan
csendes tag
Ezekről a készülékekről mindig ez a régi nokia reklám jut eszembe:
http://archive.perstenius.com/nokia/greatpockets/ -
Ez már nekem is nagy 5"-ig még elmegy,de egy ilyen phablet ez necces nekem
-
Badboys
őstag
+ hozzá egy hátizsák amiben az akkumulátort kell vinni. Ez már a szellemi árvízkárosultak kategóriája.
[ Szerkesztve ]
-
kelly416
veterán
Nem is tudom. Ha azt állítanák, hogy 3,5-4 col a kijelző, akkor sem nagyon hiszem el a 7mm alatti vastagságot a képekről, de így, hogy ez ekkora tepsi, egyáltalán nem tűnik 7mm-nek arányaiban. Vagy csalóka ennyire a világos szín?
-
válasz
<Adamsky> #12 üzenetére
"A helyzet viszont az, hogy normális(abb) méretű készülékre (rendes, erős HW-val) ugyanúgy volna igény (lásd aláírásomban lévő petíció) csak ilyen nincs!"
A helyzet az, hogy az online petíció(ami ugye tudjuk mennyire "hiteles") lassan 1 hete nem tudott 10K aláírást gyűjteni, pedig elég sok oldal lehozta, mert jó kattintásmágnes.
Marginális a fizetőképes kereslet rá.
(arról nem is beszélve, hogy amikor az S2 kijött akkor már az is a "használhatatlan batár" kategória volt)"akkor az emberek még a végén nem cserélnénk 8-12 havonta készüléket"
A "zemberek általában" 24+ havonta cserélnek készüléket. -
<Adamsky>
nagyúr
Én nem kétlem, hogy van igény az ilyen benga nagy telefonokra. A helyzet viszont az, hogy normális(abb) méretű készülékre (rendes, erős HW-val) ugyanúgy volna igény (lásd aláírásomban lévő petíció) csak ilyen nincs!
A gyártóknak nagyobb biznisz, a nagy, nagyobb, és még nagyobb telefon. Sokkal többet lehet kérni érte, és a mérettel sem kell vacakolni (lehet széles a keret). Apróságokra kell csak odafigyelni: vékony legyen, és minél nagyobb a "ppi" értéke. Ja, az se árt, ha a kamera minél több Mpixel-es, az akksija nem cserélhető, és a memóriája sem bővíthető. Ha nem így lenne, akkor az emberek még a végén nem cserélnénk 8-12 havonta készüléket. Szóval csúnya nagy reflektorral megy a parasztvakítás. -
margithid
veterán
Elég durva készülék, más kérdés, hogy én nem tudnék mit kezdeni vele, nekem a 4"-os az ideális.
Lassan ott tartunk, hogy ennél kisebbek nem is lesznek majd.. -
Destr4ct
aktív tag
"alapopokon nyugó"
Egyébként kissé idegesítő, hogy a hírek 99%-ában ezzel a kifejezéssel éltek, .
Minden alapokon nyugvó, alapokon nyugvó, alapokon nyugvó, alapokon nyugvó. Alapokon nyugszik minden...Pár alternatíva:
Android 4.1.2 Jelly Bean alapú
Android 4.1.2 Jelly Bean operációs rendszerrel ellátott
Android 4.1.2 Jelly Bean-nel érkező
Android 4.1.2 Jelly Bean-t futtató
Android 4.1.2 Jelly Bean-t kapott[ Szerkesztve ]
-
Izzé
őstag
válasz
benedek_vg #4 üzenetére
Inkább ZTE grand s athena V988, csak az legalább "emberibb" méretű. (5"-os FullHD kijelző)
-
xmaas
őstag
Hat ja eroltetni kell ezt a meretnovelest mostmar aljanak le a francba nem lehet mar talalni felsokategorias/tudasu/felszereltsegu telefont amit az ember egy kezbe tud tartani lassan kell 1 barat hogy eltud cipelni zsebekrol ne is beszeljunk majd kell venni kulon valltaskat a telefonnak egyedul.
Arra amugy kivancsi leszek hogy abban a 6.9 mm vastagsagba es 110 gramm-ban milyen akumulatort tudnak bepreselni mert valamiert nem lesz jo vege ennek hacsak nem talaltak ki valami uj akumulator technologiat -
taramta
csendes tag
A hátlap elég ingerszegény. A tetején a kamera környéke oké, de alul ott a sok hely, valamit a designerek kitalálhatnának oda is
De legalább valami mintás hátlap befigyelhetne.
-
Roxbury
őstag
Mért nem 4.2.2? Komolyan nem értem. Amúgy tetszik, de csak feketében.
[ Szerkesztve ]
-
benedek_vg
csendes tag
Kicsit Galaxy Mega érzésem volt, mikor megláttam a képernyő méretét. De az 5.7" ellenére a 110 gramm nem rossz eredmény
(A dizájn csak nekem HTC feeling? Oo)
-
ESP23
senior tag
...a felhasználók egy része gigantikus méretű megjelenítővel szerelt óriásmobilra vágyik, mely a világháló böngészésének új formát jelentheti.
És mi van azokkal a felhasználókkal akik nem erre vágynak kedves ZTE.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Hét milliméternél is vékonyabb lesz a ZTE következő generációs óriásmobilja.
- Samsung Galaxy S23+ 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy 30s 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A12 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 128GB Vodafone Újszerű/1-3 hónap garancia/Akku 80%/p4108
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest