- Yettel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
kolosanyi #38 üzenetére
Persze hogy láttam már, a baj csak az, hogy a gyártók nem azért építenek be rezisztív paneleket az eszközeikbe, mert az jó, hanem mert le akarják nyomni a gyártási költségeket. Így az ilyen szuper panelek helyett marad a hótprimitív, single touchos, elkalibrálódó hulladék.
Mint ahogy egy fél éves komment is írja a második videódban: nincs kereskedelmi termék (consumer piacon legalábbis), ahol Stantum panel lenne.
-
Gusztáv
addikt
válasz
kolosanyi #26 üzenetére
Mondjuk telefonokban a francnak sem hiányzik. Kis méretben egyértelműen jobb a kapacitív. De pl 7"-on már akkora egy virtuális bill., hogy rezisztívvel is simán lehet gépelni, nem nagyon üt félre az ember. Nekem is van egy Ramos W10 kínai tabletem, és teljesen jól használható, egyedül a görgetés nehezebb a rezisztív kijelzőn. Viszont ha például ipari felhasználásra gyártanak egy tabletet, ott előny lehet hogy lehet kesztyűben is használni a rezisztív képernyőt, nem véletlen, hogy például a Dell Latitude ATG-ben is ilyet lehet rendelni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Okos Otthon / Smart Home
- Sorozatok
- BestBuy topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Battlefield 6
- Yettel topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Villanyszerelés
- Notebook / laptop alkatrészek cseréje (processzor, RAM, HDD)
- Házimozi és Hifi kábelezés!
- További aktív témák...
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Túlmelegedik a géped? Segítünk!
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest