Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• vimes

senior tag

válasz saca23 #44 üzenetére

Hát nem tudom, h ki mit mond, nekem is Huawei y200-am van, kemény 256 MB RAM-mal. A rendszer sebességével én mondjuk meg vagyok elégedve, sztem egy kezdő droidosnak megfelelő telefon (hardver téren elmegy), én is ebbe ruháztam bele, mint első droid, és nem bántam meg személy szerint. Ok, h Temple Run, és társai menüig bejön utána pedig meg van az esély, h kidob a kezdőképernyőre, de ez nem az a kategória.
    Internetezési élmény meg rendben van (számomra mindenféleképp).

Többi hozzászólónak aki 10-12k ért akarja az okostelefonokat nyomni: lehet álmodozni szépen...

A cikk hangvétele kis részben egy tévedésen alapszik: ugyanis a Kis is 256 MB RAM-mal él.
    Ha a hozzászólók nem hiszik el tessék : http://www.ztehungary.hu/device/201203/t20120328_12341.html

ESP23-nak: jó értéket mutat, Huawei Y200 legfrissebb AnTuTu-val: 3873 pont (a többi telefon AnTuTu értéke a táblázatban nem friss, mert korábbi verzióval készült, gondolom én).

A homályos hardverekről pedig ennyit: a Quadrant Standard rendszerinformációja (Y200-ra):
    CPU

Name: ARMv7 Processor rev 1(v7l)
    Current freq: 800 MHz
    Max freq: 800 MHz
    Min freq: 122,88 MHz
    Cores: 1
    Architecture: 7
    Bogo MIPS: 398,67
    Hardware: MSM7x27a U8655 BOARD

7225A vagy 7227A van a telóban? Most akkor a specifikáció rossz, vagy a rendszerinfó? Ki érti ezeket a kínaiakat? :F

Új hozzászólás Aktív témák