- iPhone topik
- Mobil flották
- Galaxy Buds Core nevű fülesen dolgozik a Samsung
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Csúcstámadó és kompakt tablet is érkezett a Xiaomitól
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tomy007
tag
Tudja vki amit ezen a linken mutatnak be http://mobilarena.hu/hir/mwc2012_kis_penztarcahoz_zte_kis.html
az igazából most melyik telefon mer más adatok vannak leírva mint zte kisről ill. plusról?
Pl itt írnak led vakut is.Valamint van olyan is a zte oldalán hogy ZTE Skate Kis, Ilyen telefont pl. hol lehet venni? Sehol nem találtam róla semmi infot máshol.
Előre is thx.
-
Tomy007
tag
válasz
szemmelver #192 üzenetére
Köszi.
Mivel Te használod akkor elhiszem Neked
Milyen gps programod van rajta? Esetleg egy app listát nekem is küldhetnél.
Akkor ha jól számolóm akkor kb 15 ezerbe van a teló ha levonom belőle a Arctic C1 napelemes töltő-t?Ezt használja amúgy vki, mennyire jó pl, kocsiba autós töltő helyett?
Azt tudja vki hogy ezt az ajándék 300mb adatforgalmat amit ajándékba adnak hogy lehet hogy a most meglévő dominos kártyámra kapja ne pedig az újra amit vele adnak?Köszi
-
petike2014
aktív tag
válasz
szemmelver #195 üzenetére
egy app listát küldhetnél privátban
, nagyon megköszönném
-
szemmelver
aktív tag
válasz
petike2014 #194 üzenetére
Nekem 26 app, abból 25 áthelyezve sd-re, és még van 53 mb szabad hely. Amúgy frissíteni nem szoktam...
-
petike2014
aktív tag
Nem, nem téves információ közlök, maximum nem teljesen tisztázottat, félreérthetőt, a saját, én általam használt appokból 4-5db ment fel a telefonra úgy,hogy sd-re át volt helyezve ami csak lehetett, ezért is fogom leadni hétfőn 8 napon belül mert számomra használhatatlan. Hozzáteszem a minimum az,hogy a gyári appokat lefrissítjük mindig.
A saját applistám:
facebook,skype,google drive ezek mentek fel, és semmi több, konkrétan, és sírt mert 15mb szabad hely maradt. -
St3ven
addikt
válasz
petike2014 #187 üzenetére
Azért téves információkat ne terjesszünk, 3-4 programnál jóval több fér az Y200-ra.
Nekem 9 db alkalmazás van fent, egyik sincs SD-re áthelyezve, mégis van 66 MB szabad hely.
-
Tomy007
tag
Friss!
Most néztem a T mobil oldalán webshopon , Arctic C1 napelemes töltővel adják a készülékeket ajándékba ami kb. 5000Ft lenne külön !
-
Tomy007
tag
válasz
petike2014 #189 üzenetére
Köszi de ez már egy majdnem felső kategóriás telefon ráadásul az árából kikerül a fent említett telefonokból 3 darab is....
Túl nagy a kijelzője is, 3,5" bőven elég lenne.
Max olyan 30ig tudok sajnos elmenni többet nem szánok rá... -
Tomy007
tag
válasz
petike2014 #187 üzenetére
Ok. köszi.
Az 3-4program vmi édes kevés pedig, mind2nek megvannak akkor a maga előnyei, nemtom nehéza döntés, lehet várnom kéne akkor még egy olyan telóra ami ezeket ötvözi Egy telefonban.
S egy fotófény sem lenne rossz , amit még zseblámpaként is tudnák használni.
Vmi ötlet? -
petike2014
aktív tag
Az Y200-nak 1 milliószor szebb képe van és sokkal jobbak a betekintési szögei, illetve az ikon szett is szebb, a szövegek is jobban olvashatóak, DE, a zte-n több belső hely van programok telepítésére (y200-on max 3-4 program vagy 1 játék lehet fenn szinte..., amúgy fullon van), továbbá a ZTE-nek 512MB RAM-ja is van, ahogyan már írtam. A GPS mindkettőben jól működött nálam (igaz én mobilnettel együtt használtam). Tehát ha sokat használod,net,sms,youtube,videó akármi akkor Y200, ha fontos a több program és az elfogadható kamera akkor ZTE. Led egyikben sincs.
-
Tomy007
tag
Köszi a válaszokat mindenkinek.
Mégis inkább vhogy a ZTE felé hajlok mint a huawei Y200 iránt, jobban tetszik.
De tényleg mérföldkövekkel szebb az Y200 kijelzője ?
Nehéz a döntés, de pl a Tmobil webshopnál ZTE 40%al olcsóbb azY200 pedig csak 10%, bár ebből nem lehet sok mindent levonni, csak megjegyzés...
Akinek van Kis Plusa milyen a Gps próbálta már?
Led fotófény egyikben sincs?
Köszi
-
szemmelver
aktív tag
válasz
petike2014 #179 üzenetére
Nem mondanám csúnyának a kijelzőjét...
-
Melack
veterán
válasz
szemmelver #181 üzenetére
Akkor ez sem segít :/ Sorry, reméltem vmi normális dolog lesz.
(#185) szemmelver: egyre szimpatikusabb a kicsike, már csak páromnak kellene hogy tetszen (jótanács: javaslom a szerk gomb használatát, a hsz gyűjtést nem kultiválják itt sem)
-
flirt
tag
Üdv!
Pár kérdés a kamerával kapcsolatban: Mennyire gyors az AF és maga az exponálás? A zárhang kikapcsolható?
Köszönet előre is! -
-
Tomy007
tag
Sziasztok
Most készülnék vásárolni(t-mobilnál jó áron van most dominoba), ez lenen az első okos telefonom.
Kérdéseim a következők a sima ZTE Kis ill. ZTE Kis Plusban mi a különbség ?
A T-mobilnál azt írják ebbe van led vaku, igaz ez? Mer máshol nem láttam h. írták volna.
Mi jár hozzá alap csomagban?
Valamint az Alcatel OT918 ill. Zte kis plus ill. a Huawei Ascend Y200 között melyik éri meg a legjobban első
okos telónak? GPS lenne az egyik legfontosabb valamint wifi, netezésre lenne használva.Köszi előre is.
-
Melack
veterán
válasz
szemmelver #173 üzenetére
Én most ezet leltem, de készülék nélkül ugyebár nehéz megmondani, hogy megy e.
-
petike2014
aktív tag
Én mindkettőt megrendeltem mert nem tudtam dönteni (eleve két telefont akartam venni).
A kis plus valóban 512 RAM-al rendelkezik,viszont nagyon gyenge a kijelző, de több üres tárhely van benne.
Az y200 picit pattogósabb (pörgősebb) viszont 2-3 alkalmazás után elkezdi bezárni a dolgokat és nem lehet rá csak 4-5 appot telepíteni mert nincs belső tárhely (hiába az sd, oda sem lehet feltenni nagyon sok mindent).
Aki inkább telefonnak használnál (hangminőség,akku,kijelző->sokat nézzük ugye,összeszerelés) annak az Y200 a jobb választás, aki egy kicsivel több szabadságot szeretne annak pedig a ZTE pici kompromisszmmal (kijelző) jobb választás. -
kovaccs
tag
már nekem is jobb vételnek tűnik, mint a huewei y200. De tényleg nehéz dönteni.
-
barni79
csendes tag
Sziasztok!
Én ma rendeltem meg a magentás szolgáltatónál akcióban, kártyás csomagban 19.990 Ft-ért. Kiváncsi leszek, az eddig olvasottak alapján ennyit bőven megér.
-
szemmelver
aktív tag
válasz
szemmelver #172 üzenetére
Ennyit találtam az xda-n róla: [link]
Azt írja az egyik gyerek, hogy sok utána járás után neki sikerült rootolni.... -
mandras81
senior tag
Az XDA-n nem találtam még KIS topic-ot sem, nemhogy információt root-ról (lehet, hogy csak én vagyok vaksi), ezért csodálkoztam el, amikor megláttam ezt.
Próbálta már valaki?
-
Melack
veterán
válasz
szemmelver #168 üzenetére
Nekem ezek az infók elegendőek. Egyre jobban begyere ez a készülék - már csak párom tetszését kellene, hogy elnyerje - meg az ára is maradjon meg karácsonyig.
Köszönöm az eddigi hasznos infókat Neked!
Ha lesz még, kereslek
-
szemmelver
aktív tag
Szerintem nincs. Az a baj, hogy nem lehet manuálisan megadni frekvenciát. Így meg szinte, csak horvátot talál, és azok is picit sisteregnek....
De lehet ha szebben venné akkor kiírná, hogy mi a helyzet..
Az akku 1 napot bírt nálam, mert játszottam + neteztem + navigáció teszt volt... szóval komoly használatban volt egésznap. Amúgy meg sokkal tovább.
-
Melack
veterán
válasz
szemmelver #166 üzenetére
Gyáhá
Ez egyre jobb. A Minihez képest ez k. jó változat.
Egy apró kérdés marad még: a rádióban van RDS? Mert egyik helyen azt olvasta, hogy nincs, a másik meg nem jelezte, hogy nincs. Ill az akku meddig bírja?
-
Melack
veterán
válasz
szemmelver #164 üzenetére
Köszönöm! Egy olyan fotót is tudsz mellékelni, ami a telóval készült? Mert azok alapján, amit olvastam, jónak tűnik. Meg hogy ez is megy rajta, párom bárhol tudná intézni dolgait.
-
Melack
veterán
válasz
szemmelver #162 üzenetére
Telefonálni
Meg Viber, e-mail, GTalk.
Ha megkérlek, egy dolgot megnézel nekem: OTP programja elindul nálad? Mert a Minin nem megy
-
szemmelver
aktív tag
Hello!
Hát nekem ez az első androidos telóm, és nagyon bejön. Szerintem annyi "gyerekbetegsége" van, mint ahogy olvasom a legtöbb kis belső tárhelyel rendelkező telefonoknak, hogy hamar megtelik.Szóval remélem minnél előbb lesz rá root és azt olvastam, hogy Link2SD progival ezt ki lehet küszöbölni.
Valamilyen szinten biztosan jobb mint a Galaxy Mini. 800 MHz proci, Teljes rendszer memóriára: 435 MB-ot ír. Nekem ez kb mindig 200 fölött van. Szerintem jó! (Nekem) Attól függ mire használná a kedves párod.. -
Melack
veterán
Helló! Párom most épp Galaxy Minit használ, de szeretném, ha lecserélné. Ezt a telót néztem, most épp igen jó áron adja a T-online webes boltja. A Galaxy Minihez képest ez mekkora előrelépés? Illetve van vmilyen "gyerekbetegsége"? Köszönöm előre is a válaszaitokat!
-
petike2014
aktív tag
Üdv, egy olyan kérdésem lenne azokhoz akik ilyen készülékkel rendelkeznek,hogy ha bejövő hívás van és lefordítják a telefont akkor elnémul-e?
-
Frozzy
őstag
válasz
szemmelver #157 üzenetére
menyi az a terület amire programokat lehet telepíteni ?
-
szemmelver
aktív tag
Megérkezett az enyém is!
Valóban több van benne, mert nekem is több mint 300 MB-ot írEddig elégedett vagyok a masinával...
-
mandras81
senior tag
válasz
szemmelver #153 üzenetére
A mobilarénás cikkben is 512 van.
-
slarin
csendes tag
Sziasztok!
Engem is érdekelne mennyi ram van benne! Ez dönt arról, hogy megvásárlom-e!
Köszi! -
mandras81
senior tag
Nézd meg a Mobilarénás teszteket.
www.google.hu -> zte kis teszt mobilarena
-> huawei y200 teszt mobilarenafrozzyZTE:
Nem akarok nagy hülyeséget mondani, de mintha a plus csak annyit jelentene, hogy fekete a teló. Én tegnap vettem egyet, de nem látok nagyon pluszt a Kis-hez...
-
scyllarus
veterán
válasz
Playstation1 #147 üzenetére
Az androidnak biztos van jövője, a WP8-nak majd nemsokára kiderül. A Lumia 610 azonban 7.5-ös vagy 7.8-as (pontosan nem tudom), a 710 WP7.8-as, WP8 biztosan nem lesz rájuk, ahogy egyik WP7-es telefonra sem.
-
Playstation1
csendes tag
Üdv mindenkinek !
Kérdéseim lennének3 okostelefonon gondolkozok , a ZTE Kis Plus-on , a Nokia Lumia 610-en és a 710-en.
Szerintetek melyik a legjobb ? Az Androidnak vagy a Windows 8-nak van vajon jövője ? -
kovaccs
tag
Most, hogy a rivális H y200 készüléknek is jó lett a T dominós ára (22.990Ft -csak háromezer forinttal drágább mint az ZTE kis) nehéz döntenem. Segítenétek, pro, kontra?
-
Frozzy
őstag
Sziasztok!
nem tudjátok, hogy a ZTE kis és a ZTE kis Plus között mi a külömbség?
illetve jó telefon ez ?
Üdv! :
-
scyllarus
veterán
Én is vacilláltam az Ace-en, megjelenésekor azonnal beleszerettem. Hálistennek a Skate-et vettem. Kolléganőm Ace-jét kellett párszor ápolnom, hát ekkora rakás hulladékot én még életemben nem láttam ilyen áron. Meg amiket mesélt róla... Az Ace topic is tele van sírva (ezért nem vettem azt, egyébként).A Skate messze nem tökéletes, van gyengesége bőven, de az Ace-nél kb. 3x jobb.
A T-nél megjelent Kis Plus miben plusz az eredeti Kis-hez képest?
-
medosz11
tag
Vagy esetleg LG E400 Optimus L3?
-
St3ven
addikt
válasz
medosz11 #139 üzenetére
Jó kérdés, én a Kis megjelenése előtt ruháztam be egy Y200-ra (akkor még 25.000 Ft volt kártyásan webshopból), de pl. ennek a tesztje is meggyőző. Ez egyedül talán a RAM méretében a jobb (meg a belső tárhelyben, ha tényleg igaz az a 200 MB, és nem viszik el 3/4-ét a gyári alkalmazások és frissítéseik), viszont az Y200 hihetetlenül jól optimalizált, ezt többen tanúsíthatják a topicjában.
-
medosz11
tag
Ez vagy egy Huawei Ascend Y200 szerintetek?
-
mickemoto
őstag
Újdonsült tulajdonosa vagyok egy ilyen "kis" készüléknek.Ez az első okosnak mondható telefonom úgyhogy véleményt még nem mondanék róla,de ha valaki kíváncsi valamire a telefonal kapcsolatban akkor igyekszem segíteni.
Egy negatívum ért még frissiben, mégpedig az hogy nem kaptam hozzá 2GB micro-sd kártyát.
Valaki aki szintén vett ilyen készüléket???? -
huntiger
tag
lehet tudni már, hogy melyik szolgáltatónál, és mikor lesz kapható a készülék?
-
VIC20
őstag
"tűéles"
Mutass nekem egy éles tűt!
-
iOnizer
tag
Mondjuk egy ZTE Blade után nem látnám okát a cserének. Max a Galaxy minis réteget lehet egy ilyennel megfogni
-
ingyom007
tag
Ez a teló egy az egyben galaxy ace csak armv7 meg gyengébb kamera a belső memória engem nemzavar blédem van eddig se volt gondom az alacsony belső memóval...
-
csoki46
senior tag
Kíváncsi leszek mikorra lesz rá frissítés
-
iOnizer
tag
Érdekes egy szituáció ez. Kíváncsi lennék mit tud a kicsike Jelly Beannel a hátán. Szerintem sokat gyorsulna. Az más kérdés, hogy ezt megtudjuk -e valaha
A kamera meg tényleg gáz, de nem nagyon vártam mást Blade után...
-
club1
veterán
Érdekes ez az ICS, bár már említették előttem...
-
St3ven
addikt
válasz
fleetcmd #118 üzenetére
LOL Fel sem tűnt elsőre.
Egyébként nekem krvára bejön ez az egyéni felület.
Most lehet, hogy hülye kérdés, de ha feltelepítek a Play-ről egy appot, annak az ikonja illeszkedik majd ehhez a felülethez (azaz "megcsinálja" ilyenre a rendszer), vagy el fog ütni ezektől a keretes ikonoktól?
Mert ha utóbbi, akkor az nagyon gáz, dobtam ki ezért már launcher témát...
-
Teasüti
nagyúr
Az interface gördülékenységében a magok száma nem lényeges.
Láttam már 4 magost is szaggató felülettel.
Sztem ha már tizedes különbségek vannak mondjuk egy menüpont megnyitásában és amúgy mindkettő sima, mint a vízfolyás, akkor nem, nincs különbség.
Amúgy se vagyok meggyőződve róla, h van létjogosultsága a multicore-nak egy telefonban.Van igazi fényképező, persze. De azt csak akkor hordom magamnál, ha várhatóan fényképzeni fogok. Amúgy meg bizony a telefon helyettesíti. Ez havi egy-két alkalom, de akkor elvárom, h ne olyan képet készítsünk 2012-ben, mint mikor az első kamerás telefonok megjelentek bő 10 éve. Akkor inkább ne is rakjanak bele kamerát! A képernyő fénye éppen elég a tájékozódáshoz, néha jól tud jönni a fotonágyú. Ez is csak addig nem volt szempont, amíg nem lett egy ilyen telefonom, ami ezt is tudja.
(#116) Beri
IPhone. Ha gördülékenységről van szó, az az etalon.
Ezt csak megközelítheti egy Android, de ennek oka könnyen belátható: lásd konzol vs pc.
Amúgy én azt mondanám, hogy árban felső kategória.(#120) Kris87
Nem borul minden, csak az "sd-ext" partíciót választja le a telefon és csatlakoztatja a géphez.
A telefon által belső tárhelynek hitt partíció továbbra is csatlakoztatva marad. -
Kris87
aktív tag
válasz
fleetcmd #119 üzenetére
Ace esetében van megoldás rá, nyilván más mobillal is megoldható, némi trükkel egy külön partíciót lecsípve az sd kártyából növelhető az a tárhely, amit a telefon belső tárhelynek hisz. Az más kérdés, hogy ha netán kiveszed az sd kártyát akkor borul minden, bár miért is vennéd ki?
-
fleetcmd
tag
"A belső tárhely méretével semmi bajom. Úgyis bővíti magának mindenki egy min. 8 v. 16-os kártyával"
Az a baj, hogy hiába bővíted, ha az alkalmazások a belső memóriából foglalnak helyet, és ez akkor sem változik, ha az SD kártyára telepíted a programot (csak akkor kevesebbet foglal a belső memóriából). Ezt nem értik meg a gyártók, amikor - szerintem tévesen - úgy gondolkodnak, hogy majd vesz bele a delikvens SD kártyát, ha nem elég a hely.
szerkesztés: és többek között ezért hiányolom a belső memória méretét a készüléktesztek többségéből
-
fleetcmd
tag
Abban biztos vagyok, hogy a főmenüben lévő "Adatmenté s &" és "Hangrögzít ő" (hangrögzít én, hangrögzít te, hangrögzít ő) nevű ikonoktól hamar kikészülnék.
-
DS39
nagyúr
akkor vegyél telefont kamera meg led villan miatt. az én Y200-om tud annyit mint az Ace, és töredék áron vettem ahhoz képest. a kamerája sem rossz, de nyilván az Ace-ét nem veri, de engem nem zavar, fotózni van kompakt. a led zseblámpa minek? ha kell fény bekapcsolom a képernyőt, az elég erősen világít.
az meg hogy nincs számottevő különbség az elithez képest... hát nem tudom, de egy négymagos csúcs Samu és az Ace között ne lenne különbség? meglepődnék.
-
Teasüti
nagyúr
mint egy 50k-s lomhasággal.
Nekem Ace-em van és fogalmam sincs miről beszélsz.
Azt nem kéne elfelejteni, h Ace már több mint két éve kint van és olyan cyanogen romokat gyártottak már hozzá, hogy válaszidőben nincs számottevő különbség az elithez képest.
Tárhelyet ki lehet tolni kártyával: kb 150 alkalmazással együtt úgy 300 mb-nál megáll a helyigény - játék csak egy-kettő, térkép és egyéb óriás melléklet meg sd-n).Ha ez nem alap droidos telefon, akkor mi? Amúgy év elején 30 volt előfizuval (kemény 2500 havonta, ami kártyás viszonylatban is lóf.sz).
Megnéztem a tesztképeket, hát elsírnám magam, ha ilyenem lenne - ha havonta egy-két kép erejéig elő kell venni a telefont zsebből, még arra is alkalmatlan lenne. Ilyen ótvar szar képet az első kamerás mobilok csináltak úgy 10 évvel ezelőtt (persze nem ekkora felbontásban, de a minőség hasonló).
Sokat vaciláltam Ace előtt még a Skate-en, de a ZTE vmiért nem akar tökéletes telefont készíteni.
Úgy az említett 3-4 telefonjuk erősségeit kéne egybegyúrniuk! Akkor kapnánk egy Samsung-ot.
Zseblámpa funkciót többet használom, mint a kamerát. Led villanó nélkül nem vennék megint telefont.
-
ViharVadász
őstag
Nekem nagyon tetszik minden téren
-
mpetrooo
tag
Sztem jó kis kütyü, bár én nem adnék 30-35nél többet érte, ha már nem márkásat akarsz jó áron akkor huawei asceng g300
-
wwenigma
Jómunkásember
46e ezert es ajanlott? Jezusom, hova sullyed a Mobilarena?!? Mennyit fiZeTtEk a cikkert?
-
juuzer
addikt
ezt kifelejtettem
-
slayerenkala
tag
.
-
quailstorm
félisten
Hanem a csiszolt ÜVEG lencse is szükséges a jó képalkotáshoz, a k750-ben cybershot van, a Nokiákban Carl zeiss, a ZTE-ben meg valószínűleg műanyagból préselt lencse. (és ha a telefon konkurenseit nézzük, a Galaxy y-nál feltétlen jobb választás. A vonalélesség legalább jó)
-
juuzer
addikt
válasz
gyuribácsi88 #43 üzenetére
Tévedés. Ilyen áron 5 MP-es kamera se csinálna jobb képeket szerintem. Emellett HA jó minőségű képeket csinál egy 3,2 MP-s kamera, az elég. Emlékezzünk vissza pl a Sony Ericsson k750i-re, 2 mp-es kamerájával azért jó képeket csinált. Igaz az elvárások is mások voltak, meg akkor nem ilyen árban mérték. Nem a megapixelről szól minden.
-
St3ven
addikt
Az Y200 akksijára nem lehet panasz. Átlagos használattal nekem 3 nap volt a legkevesebb, amit bírt, de legtöbbször elmegy 5 napot is, visszafogott használat mellett.
Most mondjuk 4 nap után 59%-on van (1 óra 15 perc beszélgetéssel), szóval alakul az új rekordom androidos okostelóval.
-
lujó55
addikt
le kell szednem a hátlapot a microSD cseréjéhez?
-
Mister_X
nagyúr
Ez mitől különb, mint a Huawei Ascend Y200? Leszámítva a plusz RAM-ot.
-
simonzé
addikt
A Mobilarénán Bog stílusát mindig megismerem, és Legenddet is, de őt más miatt. Ezt viszont nem ismertem fel, ami mindenképpen hízelgő rád nézve Legendd. Egyetlen magyartalanságot találtam csak, és ebből találtam ki, hogy ki a szerző: "A konkurenciák közül" - ezt kérlek javítsd, de egyébként végre ez egy MA szintet elérő cikk. Gratula!
Ja, a telefonról: A Blade szerintem még mindig a legjobb ZTE telefon, és nem ez fogja felülmúlni.
-
-
gabe8719
senior tag
Elölről htc, hátulról a megboldogult iPhone 2G-m jutott eszembe róla..
Érdekes ötvözet.
Nem rossz ez, bár ha tényleg 256 a ram, akkor masszívan felejtős.
Zsocáéknak hála a Bladeből egy olyan szupermasina lett, hogy nyugodtan mondhatom; jónéhány nagyszájúnak fagyasztottam az arcára a gúnyos mosolyt.. Az az IceArmor II Reborn rom akkorát üt, mint ide Lacháza..
A kamerát is fel lehetett ügyeskedni elfogadható szintre, mint ahogy a zenelejátszást is azon felül, hogy a megfelelő rommal elképesztően durva volt az összes többi is.. A mai napig azt mondom,hogy azért a 15-20K-ért amit kérnek érte használtan, máig a legjobb vétel második telefonnak. -
alex89
senior tag
Egy helyen már lehet kapni(legalábbis én csak 1 helyen néztem). Jelenleg 46k a kártyafüggetlen ára.
-
DS39
nagyúr
Blade-m nem volt de ismerőseimnek igen és custom rom-mal csodákat tudtak kihozni abból a hardverből.
én jelenleg egy Huawei Ascend Y200-ast használok és bár vannak korlátai az kevés ram és belső memória miatt, de összeszerelésben, anyaghasználatban, kijelző szépségében semmivel sem rosszabb mint egy Samsung Galaxy Gio. (hogy egy hasonló kinézetű, de márkásabb telefont vegyek összehasonlításul)
a kamera milyenség nekem egy telefonnál csak sokadik szempont nem használnám ki ha 41 MP-es lenne benne akkor sem -
-
pit stop
addikt
Egyetértek.
Nem értem átlag userek között is miért vannak tőlük oda-vissza. Megy a panaszáradat, hogy minden kínai meg kínából jön, lemásolják stb., de több esetben egy-két ezer forintért lelküket eladnák emberek - amikor sok esetben meg is tudná engedni (márka) neves "nyugati" minőséget. Aztán meg zandorid van szidva mert ezer és egy probléma kijön... -
=Mentor=
őstag
A Mobilarénás cikkek mindig odáig meg vissza vannak a kínai gyártók termékeiért, aztán ennek ellenére a felhasználók szájából jóval több a panasz mint a dicséret
-
-Nemtom-
őstag
Szerintem, ha bekerül szolgáltatókhoz, ~fele ennyi lesz kártyásan. Elvileg csak szeptemberben jönne hozzánk, az meg még odébb van...
-
-Nemtom-
őstag
Speedshopban elvileg már most kapható, ICS-vel
-
gtasystem
őstag
jó lesz ez szerintem..kérdés csak az ára..
de végre legalább van autofokusz az alsók között is..
KIS lépés a ZTE-nek, de nagy lépés az emberiségnek.. -
Peat;)
veterán
Blade óta totális csalódás az egész ZTE úgy ahogy van. A skate is röhejesen túl van árazva a sima tft és őskori processzorával.
-
válasz
ericssonfan2 #64 üzenetére
ARMv6-ot? biztos jobban megéri...
-
callmeakos
veterán
Kár hogy elég bazárinak néz ki ezzel a színkombinációval
-
kelzsoca
félisten
válasz
Kereszhaver #57 üzenetére
Ez a veszély idén biztos nem fenyeget, mert a ZTE ERA nem jelenik meg hazánkban ebben az évben.
-
Phvhun
őstag
Nem igazán jók ezek a telók netezni, pedig ez lenne a lényeg. Még a blade-em nek is kicsi hozzá a kijelzője, de ez még rosszabb.
Más: mi a típusa annak az elektromos rollernek ami a képek között van?
-
kaller1
veterán
válasz
Kereszhaver #57 üzenetére
Az alu burkolat és a gyenge minőség éléggé üti egymást. Vegyél iphonet, az biztos minőségibb kínai.
-
válasz
Fancy-boy #37 üzenetére
A Vivacity kb egy Blade szintjét hozza, vagy egy Skate-t, abban mi az innováció? Ez a proci amiben a Kis-ben van megeszi. Meg az árral is elnéztél vmit... Not Best Buy!
Fentebbi hozzászólónak meg annyit, hogy a Galaxy Ace büntetés akik megakarják utálni a droidot, de öröm a mazopistáknak
-
Kereszhaver
tag
ZTE? SOHA TÖBBÉ!
Felőlem lehet akármilyen tegra 3-as meg alu burkolatos,akkor se kell zte,mert igénytelen,gyenge minőségű..... -
lsebestyen
addikt
Remélem a Grand X is jön majd a szolgáltatókhoz!
-
30 ropit megér, de azért fintorogva perkál ki az ember akár ennyi pénzt is valamire ami ránézésre gagyi kínai (még ha belülről nem is feltétlenül az)...
-
DS39
nagyúr
hát a Huawei szerintem jobban optimalizált, és szebb androiddal rendelkezik, de a 3d-s játék egyiknek sem lesz barátja. párat azért elvisz az Y200-asom, de a komolyabbak a kis belső memória miatt fel sem telepíthetők. fruit ninja, 3d darts, egy-két autós megy rajta, ezeket próbáltam.
-
Nesti
tag
Viszont ezek az adatok alapján...nem tudom eldönteni...melyik lenne ideálisabb...Huawei Y200 vagy a ZTE Kis
Mert optimalizáltságban a ZTE jobban teljesít viszont a Huawei-ben MSM7227A van míg ebben MSM7225A
Igazából kisebb-nagyobb játékokat elviszi mind2 de melyik teljesíthet jobban....vagy hasonló árkategóriában melyik az a készülék ami elbírja futtatni rendesen a 3D-s játékokat?..
ha néha napján elakarok hülyülni vele!
-
kelzsoca
félisten
-
DS39
nagyúr
ZTE hivatalos oldaláról másolom:
Display: 3.5'', HVGA 480*320, 262k colours, TFT, Capacitive
Processor: 800MHz
Camera: 3.2MP Auto Focus, 2 x digital zoom
Connectivity: Bluetooth 2.1, WiFi, GPS, WAP 2.0, Tri band
Storage: Internal 512MB ROM, 256MB RAM. External memory up to 32GB, 2GB micro SD card included with device
Dimensions: 114.3 x 61.6 x 11.5mm, 120g
Battery: 1400 mAh Li-Ionúgyhogy a tesztben hibásan szerepel!
így viszont csak az autófókusszal veri Y200-ast, meg hogy adnak hozzá 2GB-os SD-t
-
Epsylon
aktív tag
válasz
ericssonfan2 #36 üzenetére
Nem, egyáltalán nem ez volt a célom. Az Android megcsúfolására reagáltam. Ez a készülék Gingerbread-re készült és azzal zökkenőmentesen fut is. Tehát, amire készült arra hibátlanul alkalmas, nincs itt semmilyen megcsúfolás.
-
Nesti
tag
Amúgy most rá kerestem Google-ban és mindenhol azt irják rá hogy 256MB RAM van benne,
ebben a tetszben pedig 512MB van....most akkor melyik a hiteles?jó lenne tudni...
-
BlackPriest
őstag
kijöhetne a zte egy dualsimes telóval
-
DS39
nagyúr
nem is mondtam hogy az utódjának szánták, de ha ugyanazt a hardvert kihozzák most és csak annyit módosítanak hogy ARMv7-es proci kerül bele, 30k-ért azt is árulhatnák belépőszintnek. (én ezt vártam volna a ZTE-től, nem a butítást)
egyébként 2010-ben a Blade ára lehet ennek a duplája volt, de akkor az az árszint volt az alja kb. az okostelefonoknak. -
2012 ben 3.2megapixeles kamera? lol azért akármilyen gagyi egy teló elvárható már egy 5megapixeles kamera, szerintem.
-
endib
tag
Mèg tetszene is, de ICS nèlkül...
-
Misua
senior tag
Megvan az új mobilom...remélem kártyafüggetlen változatban is lesz
-
Fancy-boy
addikt
Ajánlanám mindenki figyelmébe a "T-Mobile Vivacity" nevű készüléket ami szintén ZTE, viszont 480 x 800 -as kijelző és vaku is van, 5 megapixeles kamerával autofocussal.
Az angoloknál jelenleg csak 49 font kártyásan, ami 20ezerFt alatt van. Az Ebayen is árulják.
Ragozzam még?
-
fonix232
aktív tag
Nana, azért ne hasonlítsunk már egy 2012-es készüléket egy 2008-ashoz! Ma felhozni azt a hardvert, akármilyen olcsó is legyen, vicc. Ez a telefon nem lesz "trónfosztó", mert vannak hasonló árú de nagyobb tudású készülékek a piacon.
Amúgy a G1, a gyenge hardver ellenére még ma is sok olcsóbb kategóriás Androidot odaver...
-
Kris87
aktív tag
Az 512 MB RAM, ami a cikkben is van, hiteles információ? Az Y200-hoz hasonló a belseje, de abban 256 MB van elméletileg. Számít ez egyébként ebben a kategóriában? Mármint az én kis galaxy minim pár nap után eltelik, olyan 20-30 MB szabad hely van ilyenkor a RAM-ban, de már úgy belassul, hogy újra kell indítani. A dupla mennyiségű memória esetén hogy van ez? 512-ből szabad lenne kb. 270, emellett ugyanúgy belassulna?
-
Epsylon
aktív tag
válasz
ericssonfan2 #28 üzenetére
" Elhiszem, hogy olcsó, de ez már tényleg az Android megcsúfolása... "
Volt már a kezedben HTC G1??
Az magáért az Android rendszerért készült.
Arra mit mondanál? -
DS39
nagyúr
válasz
hát ezért mondom én is hogy ez olcsó okostelefonnak jó, de a ZTE-től többet vártam volna, két éve 480x800-as felbontású telót árultak, most meg 320x480-at. ki érti ezt?
-
Epsylon
aktív tag
Előlről HTC Wildfire S, műanyagból. Az is tetszik, úgyhogy ez is. Alsó kategóriás készüléknek bőven megfelel. Annak készült, úgyhogy nem is kellene többet elvárni tőle, mint amit tud. A belső tárhely méretével semmi bajom. Úgyis bővíti magának mindenki egy min. 8 v. 16-os kártyával, amire meg felférnek a zenék, játékok, filmek, képek. Ezeket amúgyis külső memóra érdemes pakolni/telepíteni. Inkább 200MB belső +16GB MicroSD, mint 4GB belsö, bővíthetőség nélkül.
Ha tényleg 20-25-ös ára lesz, akkor másodtelefonnak muszáj lesz egy ilyent vennem. Vagy egy használt Wildfire S. Nekem az a viszonyítási alapom. Ez jobb, az fém. -
Beri
addikt
válasz
Elhiszem, hogy olcsó, de ez már tényleg az Android megcsúfolása.
Pont ellenkezőleg, erre való az android. Okostelefont adni bárki kezébe aprópénzért. -
ericssonfan2
tag
Ez most komoly? Ez akar egy "előrelépés" lenni a Blade után?
3,5" HVGA felbontással??
Olyan kamerával, ami még véletlenül sem találja el a színeket?
2012-ben?
Elhiszem, hogy olcsó, de ez már tényleg az Android megcsúfolása...De jó, hogy még mindig megvan az £70-os OLED-es Orange San Franciscom...
-
Bailey
senior tag
"A ZTE Kis fedélzetén az Android 2.3.6 teljesít szolgáltató, amely a gyártó állítása szerint – a hardveres limit miatt – nem lesz frissíthető 4.0-ra"
Ez esetben nem ártana szólni az LG-nek hogy hívja vissza az Optimus L5-öt mert azon a hardveren nem futhat az ICS.
Merthogy a hardver konkrétan ugyanaz ott is. -
Tetszős igaz a belső memó kicsit soványka de azért szerintem vinni fogják.
-
tzsolesz
nagyúr
válasz
quailstorm #24 üzenetére
Ez elég érthetetlen, hisz pl. ebben az esetben sem állít a ZTE saját magának konkurenciát, még akkor sem ha nem korlátoz szoftveresen.
Saját magával cseszik ki. -
quailstorm
félisten
Azért nagyon bírom amikor direkt butítják a kamerát. A Samsung az komplett kihagyja a DSP drivert az alap? modelljeiből(Y; Ace; mini), de ezen ZTE is valami bolondítás alatt áll, mert a SoC(lásd Huawei Ascend Y200) 30FPS-t tud VGA mellett, mint ahogy a ZTE blade is annyit tud. Mi értelme ennek a szándékos butításnak? Majd a cyanogenmod megodja, ha lesz...
-
tzsolesz
nagyúr
A Quadrant figyelembe veszi a kijelző felbontást, és aszerint vonja %-osan a pontokat, vagy tesz rá magasról. Mert az én Black-em is 1200-1300 pont körül szokott kapni, pedig abban OMAP3630 (Cortex A8+SGX530) van 1Ghz-en. Vagy ennyire erős a Cortex A5?
-
scyllarus
veterán
válasz
Liudvikas #15 üzenetére
Ha egy életre meg akarja utálni a droidot, akkor vegyen Ace-t...
Nem ugyanaz a szint, mint az Y200, már csak az 512 MB ram miatt sem. Lehet, hogy a Huawei jól optimalizált, és az alap rendszer gyors, de a Playen lévő alkalmazásokról ez már nem mondható el, ott ki fog jönni a több ram előnye. Mondjuk a háttértáras spórolást én sem értem, 1 GB-tal ez egy rohadt jó teló lett volna másodiknak/ismerkedésre a droiddal. -
bagkri01
őstag
3,5"colos kijelző, autòfòkuszos kamera,armv7-es proci 20-25k-ért
Ezt nagyon jòl árazta a zte és bőven odaveri a galaxy ace-t, a kamerát leszámítva.
Gratula a zte-nek. -
RangerFox
veterán
Jó teló!
Így kellett folytatnia a ZTE-nek
Bár a kövinek kb. olyannak kéne lennie mint a LIVE.
-
DS39
nagyúr
válasz
Liudvikas #15 üzenetére
Galaxy Ace??? hát az ARMv6-os procival rendelkezik így flash és sok játék sem megy rajta, és bár jobb a kamerája, nem mondanám hogy alap droidos telefonnak. azzal ugyanúgy szív aki megveszi mert szűkös a belső tárhely szintén. akkor már inkább nyisson az ember egy lényegesen olcsóbb, ZTE Kis-sel vagy Huawei Ascend Y200-sal, kevesebbet bukik rajta mint egy 50k-s lomhasággal.
-
30z.Samu
titán
Furcsa, régen ha meghallották, hogy ZTE, a focicsapat jutott eszükbe az embereknek.
-
Beri78
őstag
olcsó is meg alapandroidnak jó is
szerintem szolgáltatóknál sikertermék lesz -
Liudvikas
tag
"..megjelenésre nagyjából szeptember-október körül lehet számítani.."
akkor ez miért lett ajánlott, ha kb. ugyanazt a szintet hozza, mint az 5 hónapja piacon lévő hüvely y200?
sose értettem ezeket a low-end droidokat, csomó embert eltántorít a rendszertől a sok szívás, miután megvette az első "okostelefonját"
azért jól látható a fejlődés az alsó szegmensben, de szerintem megéri pár ezer forintot még összespórolni, és legalább egy Galaxy Ace szintű robotot venni
-
Retekegér
MODERÁTOR
Jó árral tényleg népszerű lehet, bár szerintem nem fog akkorát tarolni, mint anno a Blade.
-
NoMagix
addikt
Szolgáltatónál biztosan siker lesz!
Kicsivel jobb mint az Y200, az árát ahhoz hasonlóra tippelem.
Azt a fránya keresőgombot minek kell erőltetni? -
DS39
nagyúr
hát ez a zte design a GB-re nem túl szép szerintem. az Y200-asé sokkal szebb.
azért a ZTE-nek plusz pont az 512-es ramért (gsmarena-n mondjuk 256 szerepel).
ettől függetlenül ahhoz képest hogy a kétéve a Blade-nél az adott korszaknak megfelelően versenyképes hardverrel robbantottak, ez így 2012-ben gyenge, a ZTE-től vártam volna hogy ütős hardvert dobnak piacra pofátlan áron. -
Dany007
veterán
válasz
hodostamas #2 üzenetére
Ha tényleg annyi lesz az ára, mint mondjuk annak a Vodás telefonnak, akkor abba a kategóriába bőven belefér. Ahogy visszaolvastam azt a cikket, olyan 20-25 ezer forintos kezdőára lehet majd a cuccnak (kártyásan!). Annyiért meg mocskosul jó vétel.
Most veszel bele egy 16GB-os kártyát mittomén 8 ezer forintért és kész is.
A többség úgyis az SD kártyán tárolódik. -
H-ger
tag
jó kis jószág
hajrá zte. minden eddigi telója tetszik, csak egy kicsit mind olyan jellegtelen szappantartó. -
Beri
addikt
válasz
hodostamas #2 üzenetére
Navi térkép, nagyobb játékok úgyis alapból a kártyára mennek, más meg elfér 200 megán is.
-
tzsolesz
nagyúr
Hát nekem ez tetszik. Jó úton halad a ZTE, de ezt már tudtuk eddig is.
Fotózás területén a Skate megeszi reggelire, de ezt a telefont egyébként sem azok veszik akik egyben szeretnék letudni a digit fényképezőt és a telefont.Köszönjük a kimerítő tesztet.
-
lexter00
őstag
A ZTE majdnem eltalálta a vezetéknevem
hodostamas
Még annyi is kevés én is szenvedek a gio csekély belső tárhelyével de még a dupláját is kevésnek érezném.
Szerintem 1gb kéne minimumnak -
hodostamas
addikt
200MB belső tárhely 2012-ben, röhej
(ez igaz a többi idei telefonra is)
Minimum 350MB, vagy fél GB kéne hogy normálisan lehessen használni a telefont, anélkül hogy az állandóan elfogyó helyre kelljen ügyelni.. -
lmisi
senior tag
Akku szövegben 1400 spectábla:1600 ???
Menyiért adják ezt a szörnyet, mintha ár nem lenne hozzá, pedig lehetne rögtön az első sorban közölni???
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Xbox tulajok OFF topicja
- Le Mans Ultimate
- Nintendo Switch 2
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 FE 8/128GB Megkímélt,Kétkártyás,Tartozékaival. 1 év Garanciával!
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- Turbózd fel géped a jövő RAM-jával!
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2080 8GB Fractal Design Define R5 FSP 750W
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8, i7-10510U, 16GB, 1TB SSD, 4K kijelző + WWAN (ELKELT)
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest