- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Huawei Watch GT 2 Pro - egyszerűen gyönyörű
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung SmartTag2 teszt
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ed3r_X_
nagyúr
Persze, nem is ez, de érdekesnek találom hogy hiába custom rom, meg minden elindul ezen egy ilyen játék. Egy nyamvadt Angry Birds meg nem?
Amúgy előbb utóbb aki androidot vesz, az ránéz a játékokra is, ekkor derül ki, hogy ez nem éppen arra van.Alap dolgokra jó. Másra nem, ezzel egyetértek.
Ám érdekes ez a Dead Trigger: S Advancen se mindig sima a játékmenet. Mondjuk ez izgat legkevésbé, amúgy is ilyen egyszerűbb játékokkal játszom, Temple Run stb.
-
bepken
veterán
szerintem az emberek túlnyomó többsége azért vesz okos telefont, hogy használja a közösségi szolgáltatásokat. ha megfigyeled, az összes szolgáltató erre építi a reklámokat, erre ösztönzik az ügyfeleket
tök mindegy minek nevezzük, lehet facebook, email, skype, gplus, youtube, twitter, viber... - mellesleg, hogy kicsit mégis bonyolítsam, én pont nem az a user vagyok, aki nativ kliensen keresztül akar 24/7-ben tájékozódni minden egyes ismerőse leghaloványabb szellentéséről is rezgő-/hangjelzés képében...ha heti egy alkalommal pont a telefonról jut eszembe felnézni facebookra, én is inkább böngészőt használok. - na de ettől függetlenül pontosan tudom, hogy ezek a kliensek mekkora nagy erőforrást igényelnek (relatíve!)
de akkor ne ezeket a szolgáltatásokat emeljük ki...jobban szeretnénk csak játékra és böngészésre használni a készüléket? kicsit rizsa lesz, de írok egy példát: egy normálisabb játék eleve esélytelen, hogy (még ha el is indul) huzamosabb ideig fusson, legalábbis élvezetes, gördülékeny játékmenetet ne nagyon várhatunk tőle. jó, akkor böngésszünk...nyissunk meg mondjuk egy PH! oldalt (természetesen a flash tartalmakat tiltsuk, az bizony nem nekünk való! bár aláírom, telefonon amúgy is hülyeség...), na ez meg is volna. nézzünk be egy topicba, aztán ha már ott vagyunk, szóljunk is hozzá a témához! kezdjük el fogalmazni az irományt, esetleg egy másik lapot nyitva másoljunk/idézzünk valahonnan....de hoppá! jött egy hívás! az egy dolog, hogy nem tudom felvenni a telefont, de amikor végre magához tér a telefon, a böngésző sehol...sajnos a rendszer úgy próbált segíteni abban, hogy esélyünk legyen fogadni a hívást (természetesen nem sikerült), hogy kilőtte a "felesleges" folyamatokat...ez jelen esetben a böngésző volt vagy akármi más, amiben éppen dolgoztunk... - teccikérteni?
(#155) Ed3r_X_: így, hogy ebben az árkategóriában ennyivel szúrják ki az emberek szemét....valóban ezt tudják csak választani kezdésnek. de ez nem biztos, hogy jó így :/
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Nintendo Switch 2
- BestBuy topik
- Milyen videókártyát?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Microsoft Office és Office 365 topic
- Futás, futópályák
- EA Sports WRC '23
- További aktív témák...
- Honor 400 Lite Fekete + fülhallgató
- iPhone 13 128GB Megkímélt Független/1-3 hónap gar./Akku 88%/p4321
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- iPhone 13 128GB Karcmentes Független/2027.01.22.Gar./Akku 100%/p4320
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged