Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Örömhír: nem spórol Európán a OnePlus
- Yettel topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás
-
Mobilarena
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
atillaahun
veterán
Az eddigi kevés tapasztalatom épp előbb írtam le, ez egyébként némileg hasonlítás is az előző (LG OB) telefonomhoz, tehát ami itt pro az ott kontra volt, és fordítva. Csak ugye a lista pro oldala itt jóval hosszabb, ami megfordítva elég rossz képest fest az LG-ről.
Nem beszélve ugye az ottani siralmas szupport-ról. Premate kolléga még időben észbe kapott és eladta az OB-ját, utána (nagyképűség nélkül) kb. én maradtam ott a legokosabb, ami elárul azért valamit a topic szintjéről (negatív értelemben természetesen). Bár az utóbbi időben már nekem is elment a kedvem a post-olástól többek között a Tudodkimiatt (igaz, hogy te jóba voltál vele, de szerintem egy olyan ember ne gyártson rom-okat, meg szerkesszen 1. hsz.-t, aki 2 értelmes mondatot nem írt még le egymás után, meg hazudozik össze-vissza).
Szóval sokat hozzáad azért a GXI (élvezeti) értékéhez az itteni topic, jópár hozzáértővel (legfeljebb megmondják, hogy nemlehetmegcsinálni
- nemmegsértődni
).
LG-nél Huexxx (Zeus), kivételével elég igénytelen rom-okat kukázott össze az xda-s társaság is, viszont abból jó sokat.
Igaz hogy itt se xda se modaco, viszont a külföldiek járnak hozzánk.
(#6780) Budha
Hát lehet hogy neked hasznos, de én eddig se indítottam el véletlenül programokat, viszont most már szándékosan se (mindig) tudok.
Szóval inkább nem szoknám meg, várom a javítást!
Ami a vibramotort illeti, pedig jó lenne nem a (doboz) hangjáról észrevenni, mert arra a csengőhang való, hanem az erejéről. Bír így hogy kikapcsoltam a visszajelzést már nem idegesít annyira.... (net) ... értem, hát akkor sajnos nincs konkrét ötletem rá, szerintem érdemes benézned valamelyik itteni Win7-es topic-ba, hátha ott tudnak valami okosságot.
(#6796) Keeperv85, (#6566) Keeperv85
"Na most vagy én vettem "rossz" és megint rendellenesen jól működő verziót, vagy..."
... rosszul teszteled.
De most komolyan: ne kiskígyókat rajzolgassál rá, az jó hogy nem fog megszakadni, hanem mondjuk homokvihart. Ilyen sok apró tapicskolással. Meg főleg így váratlanul, mikor nem figyel a telefon, mert leginkább akkor nem szeret érzékelni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen processzort vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Óvodások homokozója
- Star Trek
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- sziku69: Szólánc.
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Call of Duty: Black Ops 7
- További aktív témák...
- Új AGM G3 Pro ütésálló strapatelefon 12/512GB 5G Wifi6 hőkamera 10000 mah
- UTOLSÓ A KÉSZLETEN! - ÚJ, bontatlan iPhone 17 AIR 256GB AZONNAL! - Space Black -
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 Mini 128GB Független/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4549
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Bomba ár! HP ProBook 450 G3 - i3-6G I 8GB I 128SSD I DVDRW I HDMI I 15,6" HD I Cam I W11 I Gar!
- 10% tól elvihető BANKMENTES , KAMATMENTES , RÉSZLETFIZETÉS Legion Slim 5 16APH8 - Type 82Y9
- HP EliteDesk 800 G5 DM Desktop Mini - Intel Core i5-9500T 16GB 256GB SSD (utolsó darab) (ELKELT)
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W with combo cable (3TR87AA)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
- nemmegsértődni
).