-
Mobilarena
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
dshadowz
csendes tag
Ma beruháztam egy Grand X IN-re. Első benyomásom pozitvíz eddig nem találkoztam egyetlen problémával sem
Remélem ez így is marad, eddig nagyon meg vagyok elégedve a készülékkel.
-
dshadowz
csendes tag
Hát nem győztek meg sehol sem. Mivel Erdélyben lakom és rds szolgáltatónál néztem ki ezért felmentem román fórumokra és ott is kapott hideget-meleget. Az a legnagyobb baj, hogy pont ugyanazokat a problémákat hozzák fel mint amiket itt is olvastam, hogy lefagy a lockscreen és egyesek arra is panaszkodtak, hogy nem jó a hívás minősége. Szóval leggyakoribb probléma a lockscreen fagyás és random újraindulások.
Azon filózok, hogy vállaljam-e be a lutrit és ha szerencsém van kifogok egy jól működő darabot?
-
dshadowz
csendes tag
Ez a frissités mikorra várható? Az a helyzet, hogy kifogyóban van a szolgáltatónál és igazából szinte ingyen adnák előfizetéssel. Galaxy W meg SL lenne alternatíva, de ezeket nem tartom olyan jó készülékeknek (papíron) mint a grand x in-t.
-
dshadowz
csendes tag
Üdv! Szeretnék egy Grand X IN-re beruházni de ahogy olvasgattam a fórumot kicsit megtántorodtam. Olvastam hogy egyeseknél lefagy wifi használat közben meg wifi nélkül is, nem működik a touch stb... Szeretnék olyan embereket kérdezni, akik mondjuk több mint 3-4 hónapja használják a telefont. Mi a véleményük róla?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen széket vegyek?
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- MÁV topic
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- SkyShowtime
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- További aktív témák...
- Xiaomi 13T - 12/256 - fekete - garanciás
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- BONTATLAN Új Iphone 15 PRO MAX 256-512GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- LG UltraGear Gaming Monitorok: FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest