- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Google Pixel topik
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Yettel topik
- Magisk
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Milyen okostelefont vegyek?
Hirdetés
-
Mobilarena
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
tjb007
nagyúr
válasz
blade zte #46 üzenetére
Attól, hogy valaki első még nem kötelező egy "gyenge", hiányos valamivel kijönni.
A Tegra 3 -nál szerencsére már javították a hiányosságokat de még így is csak egy "foltozott" változat lett. Talán majd a Tegra 4 hoz valami újat de az eddigi évek tapasztalatai alapján úgyis az elsőkből lesznek az utolsók fog érvényesülni (ha csak valami miatt nem változik meg a piac). -
kelzsoca
félisten
Ha megnézed a MA-nál járt ZTE Grand X, és a mostani hírnél látható ZTE Grand X Intel verziót, akkor látni hogy a készülékház azonos.
(#11) tjb007
A várható "korlátozásairól" még nekem sincs információm.
(#14) agressor12
Igen, és mindkettő várható itthon szolgáltatói és szerintem kártyafüggetlen változatban is.
Az Intel alapú hamarabb érkezhet, mint a Tegra2-es variáns.
(#16) Psytech
Szerintem éppen ezért hoz be két szinte azonos készüléket egyszerre a ZTE, mert a kettő nem fogja "ütni" egymást, persze ezt most csak én gondolom
Egy ilyen Android alapú készülék össz. eladásából~10%-át adják ki azon felhasználók, akik valamilyen szinten belenyúlnak/hozzányúlnak a készülékhez (ez lehet egy sima root is) a többi user pedig úgy használja a készüléket, ahogy megvásárolta, tehát gyári szoftverrel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Redmi Note 10 Pro Glacier Blue 6GB RAM 128GB ROM
- Új/Bontatlan/Garis Google Pixel 9 Peony
- Szép állapot!! Hátlapon kisebb kopások!!! Samsung Galaxy S20 FE SM-G780G/DS - világoskék
- Nagyon szép állapot!!! Samsung Galaxy A13 SM-A137F/DSN - fehér
- Megkímélt állapot!! Xiaomi Redmi Note 9 128 GB M2003J15SG - zöld
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Aorus B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB ZALMAN I3 NEO 650W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 512GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest