- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Hamarosan robottelefon figyelheti minden mozdulatod
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Ha Kínában repülsz, és nem ilyen a hordozható töltőd, elveszik a reptéren!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
tjb007
nagyúr
válasz
blade zte #46 üzenetére
Attól, hogy valaki első még nem kötelező egy "gyenge", hiányos valamivel kijönni.
A Tegra 3 -nál szerencsére már javították a hiányosságokat de még így is csak egy "foltozott" változat lett. Talán majd a Tegra 4 hoz valami újat de az eddigi évek tapasztalatai alapján úgyis az elsőkből lesznek az utolsók fog érvényesülni (ha csak valami miatt nem változik meg a piac). -
kelzsoca
félisten
Ha megnézed a MA-nál járt ZTE Grand X, és a mostani hírnél látható ZTE Grand X Intel verziót, akkor látni hogy a készülékház azonos.
(#11) tjb007
A várható "korlátozásairól" még nekem sincs információm.
(#14) agressor12
Igen, és mindkettő várható itthon szolgáltatói és szerintem kártyafüggetlen változatban is.
Az Intel alapú hamarabb érkezhet, mint a Tegra2-es variáns.
(#16) Psytech
Szerintem éppen ezért hoz be két szinte azonos készüléket egyszerre a ZTE, mert a kettő nem fogja "ütni" egymást, persze ezt most csak én gondolom
Egy ilyen Android alapú készülék össz. eladásából~10%-át adják ki azon felhasználók, akik valamilyen szinten belenyúlnak/hozzányúlnak a készülékhez (ez lehet egy sima root is) a többi user pedig úgy használja a készüléket, ahogy megvásárolta, tehát gyári szoftverrel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- sh4d0w: Ez van, srácok...
- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
- Lexus, Toyota topik
- Óvodások homokozója
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Macska topik
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T440s - i5-4GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 5800X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3080 10GB ZALMAN S2 TG Cooler Master 700W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 5800X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070Ti 12GB Zalman S2 TG Enermax 750W
- Olcsó Notebook! Dell Latitude E7280! I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3402
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő