- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Fotók, videók mobillal
- Telekom mobilszolgáltatások
- Google Pixel 10 és 10 Pro összehasonlító gyorsteszt
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
-
Mobilarena
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
Samus
addikt
válasz
lajbi101 #5294 üzenetére
Probléma? Ha neked probléma, hogy nem használhatod a LED-et zseblámpaként, akkor ne is vedd meg. Rádió nincs benne, igen, holott a T oldalán még mindig úgy szerepel, hogy van benne...Körülbelül ennyi hibája van neki. Bár ezek közül egyik sem hiba. Itt-ott előfordult még probléma, de azok nagy része egyedi volt, vagy user-error. Ha nem tetszik, nem kell megvenni, milliónyi másik készülék van, lehet szemezgetni. Én meg vagyok vele elégedve. Most gondolkodnék, hogy az L9 vagy ez legyen-e, de mikor rendeltem, nem volt kérdés. És ennyi pénzért olyan teljesítményt kaptam, amit más készülékeknél kétszer ennyiért kapnék. Nem mellesleg jól is néz ki, van stílusa neki. Kicsit a Defy beütése van elölről, ami jó, mert nem keverik össze "véletlen" az iPhone-al (még a gombok sorrendje is Defy), és mellesleg a Motorola említett telefonja is tetszett, szerintem szép volt, még akkor is, ha mások azt mondják, hogy ronda.
A helyesírásra pedig figyelj, mert a halott és hallott nem ugyanaz. Nem mindegy, hogy veréb vagy véreb.
Zsolt_72: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
- Effektíve TKL méretűek a Corsair legújabb, numerikus paddal ellátott klaviatúrái
- AliExpress tapasztalatok
- Gyúrósok ide!
- Mégis marad a Windows 10 ingyenes frissítése
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- OLED TV topic
- sziku69: Szólánc.
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi 15C 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro - 128 GB Space Black ajándék Pitaka tokkal
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch OLED 64GB fehér játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Surface Laptop 4 i7-1185G7 16GB 512GB magyarbill 1 év garancia
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- BESZÁMÍTÁS! MSI MPG Z490 GAMING EDGE WIFI alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest