Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Samus

addikt

válasz TotO' #18785 üzenetére

Én az LG féle Optimus lockscreen-t használom, Anyunak F6 telefonja van, és komolyan mondom, ez az alkalmazás jobb, mint az eredeti LG. Bekapcsoltam benne a gyári lockscreen kényszerített tiltását, és így semmi gond. Sőt, nem akarom elkapkodni, de találtam megoldást a wifi fagyásra.

Eszembe jutott, hogy csak akkor csinálja, ha beragad a Wifi alvás közben (mindegy, mit állítasz be a Wifi speciális beállításainál, elő fog jönni, mert kuka a driver). Namost mi lenne, ha kikapcsol a kijelző, kikapcsol a wifi is, majd ha visszakapcsol a kijelző, visszajön a wifi is? Erre gondolt más is, és így lett a Screen off wifi off alkalmazás, ami valami hihetetlen cucc. Beállítható, hogy kikapcsolt kijelzőnél kapcsoljon-e ki a wifi, ha igen, mennyi idő késleltetéssel, bekapcsoláskor kapcsoljon-e vissza, ha igen, mennyi késleltetéssel (továbbá kikapcsolhatja, ha nincs csatlakoztatva hálózathoz, szintén késleltetési lehetőséggel, illetve ha gyenge a jel, akkor is le tudja kapcsolni, és szintén állítható akár késleltetés is).

Szóval beállítottam, hogy kijelző ki, wifi 5 másodperc múlva ki, kijelző be, wifi be. Az alkalmazást nem zavarja, hogy van-e adatforgalom, kilövi és jóidő. Lekopogom, eddig jó. Nem a legelegánsabb, de automatikus, kis méretű (kemény 160kb), és észrevehetetlen, mindemellett nagyon hasznos. Eredetileg akku üzemidő növelése céljából jött létre, de jó szolgálatot tesz.

Új hozzászólás Aktív témák