Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Google Pixel topik
- Android szakmai topik
- Fotók, videók mobillal
- Yettel topik
- Apple iPhone 17 - alap
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Note10 és Note10+ duplateszt
- Hiánypótló funkciót vezet be a Nothing
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
- Javítható, de gyengus lesz a HMD Pulse 2 Pro
PROHARDVER! témák
IT café témák
Keresés
-
Mobilarena
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
Samus
addikt
válasz
havenday #17845 üzenetére
Én holnap megyek érte. Van egy olyan érzésem, hogy semmi sem történt...A pécsi szervizt kerüljétek. Kötekednek...Bezzeg külföldi eladónak azt mondom, hibás a termék, egyből refund van...Anno vettem eBay-en egy digitális légnyomásmérőt, elvileg van háttérvilágítása, ami jól jött volna. Amit kaptam, annak nem volt. Az eladó szó nélkül felajánlotta, hogy vagy visszaadja az ár felét, vagy ha visszaküldöm, az egészet. Visszakaptam a vételár felé. És nem néztek hülyének...
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító hír
Téma tudnivalók
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Apple iPhone 16 Pro Max Natural Titanium Titán dizájn, Pro kamera 5 zoommal,120 Hz ProMotion,100%
- Apple iPhone 16 Pro Max Desert Titanium Titán dizájn, Pro kamera, 120 Hz ProMotion,90%,3 hó gari
- Iphone 12 fekete 64GB független
- iPhone XR 64GB gyári full gyári akku 87% IOS 15! Megkímélt
- Eladó Google Pixel 9 Pro
Üzleti előfizetők hirdetései
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 6600XT / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- Samsung Galaxy S24 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple Macbook Air 13,6 M4 16GB/256GB - 7 Ciklus - 100% Akkumulátor - MAGYAR - Ezüst - 3 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3546
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest