Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Keeperv85

nagyúr

válasz rizso #692 üzenetére

Nem véletlen nem fejtettem ki az első hozzászólásban ezt a témát, de most megejteném a saját véleményem, ha megengeded!

Én javítottam az említett készülékeket, szóval nagyjából tudom milyen ledek vannak benne, ellenben ezzel. Viszont a gyártó hivatalos álláspontja szerint a led tartós világításra nem alkalmas. Na most hogy ezt milyen teszt igazolja, illetve mekkora a valóságtartalma, azt lehetetlen kinyomozni addig, még valaki ki nem operál egy ilyen ledet és ki nem próbálja külön, illetőleg valaki szoftveresen meg nem kerüli a rendszerbe iktatott szándékos korlátozást. Addig csak annyit tudunk tovább adni, amit onnan kaptunk állásfoglalásként. Ettől eltérő eredmények is születhetnek később, illetve simán lehetséges, hogy a termelődő hő ellenére, figyelembe véve a készülékház anyagát, beszerelési minőséget stb. stb. a gyakorlatban -és nem az elméleti, illetve szintetikus tesztben kapott értékek- merőben más visszaigazolást eredményeznének.

A Skate esetén már tudjuk, hogy hosszútávon nem túl biztonságos hajtani a villanót. Az a kérdés viszont nyitva van, hogy egy esetlegesen minőségibb ledre cserélve azt (nyilván a garancia elvesztés mellett) vajon az meddig futna benne.

Itt ugyanis nagyon nem mindegy mivel van pl. a fényerő kontrollálva. Ha feszültség szint kontroll van rajta, akkor, ha hardveresen/szoftveresen lehet csökkenteni, akkor már kitolódhat az idő, ha négyszög impulzusokkal kapcsolják, akkor is kérdéses, hogy a frekvenciát (vele a kitöltési tényezőt) a szoftver, vagy egy előre beállított impulzus generátor adja le, tehát irányítható-e egy esetleges hőmegfutás esetén.

Abból a szempontból persze a ZTE a ludas, hogy vagy jobb minőségű ledeket kéne pakolni a készülékekbe, vagy jobban kéne hűteni ami benne van.

Egyébként a C905 képes hybrid világításra, egymástól függetlenül tud vakuzni a Xenon villanóval és az AF leddel, egyszerre és külön-külön is, illetve egymást követően :)

Új hozzászólás Aktív témák