Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Realme 9 Pro+ - szükséges plusz?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- VoLTE/VoWiFi
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
Új hozzászólás Aktív témák
-
djculture
félisten
válasz
Anti425 #3831 üzenetére
Hazai szolgáltatókat hanyagoljuk tudja mindenki hogy aranyáron árulják az összes telefont. htc összes telóját meg nem egy telefonboltba ami már évek óta működik rendes gyártói garival meglehet olcsóbban venni mint ezeknél a kókány szolgáltatóknál.
De amúgy mondom ezzel a telefonnal sincs bajom csak mondjuk pl telenornál praktikummal 33ezert nem igen fizetnék érte pl mikor 30k függetlenül. A havidíjasról meg ne is beszéljünk mert kétszer annyit ki kell érte fizetni mint praktikummal. Tipikusan átb azoknak akik nem tudják az internetet használni. Aki hagyja magát így járt. -
djculture
félisten
válasz
Anti425 #3820 üzenetére
Minden csúcs telefon is már 1 hónap alatt elavul így havonta lehetne újat venni.
Én benne voltam ebbe a körforgásba régen, sokszor megvettem a boltban másnap kijött egy modernebb eladtam. Csúcs az volt hogy elmenetem megvenni bementem a boltba kijöttem jött egy haver eladtam. Bementem vettem egy másikat megint kijöttem jött megint egy haver eladtam megint.
Beleuntam ebbe a telefon hülyeségbe, használom és ennyi nem izgat hogy van modernebb is a ma kijött modellnél holnap.
Telefonkészüléken amúgy is csak bukni lehet, meg sajnálkozni hogy nézd már 1 hete kétszer ennyi volt az ára.
Új hozzászólás Aktív témák
ma ZTE tanult az előző széria hibáiból, így újra egy kiváló ár-érték aránnyal rendelkező telefont raktak le az asztalra a Blade III személyében.
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- A Panasonic Toughpad IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- 98 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i7-13705H, RTX 4060
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- AKCIÓ! DELL OptiPlex 3050 asztali számítógép - i5 7600 16GB RAM 256GB SSD GTX 1650 4GB GDDR5
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest