- Légies iPhone halvány színei
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Yettel topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen okostelefont vegyek?
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- 8300 mAh, maradhat?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Carline
őstag
válasz
VeilSide1992 #909 üzenetére
Gorilla Glass leírása mobilaréna cikkben.
A google a jóbarátod. Nekem is annyi ideig tartott beírni, mint neked tartott volna. -
VeilSide1992
csendes tag
válasz
VeilSide1992 #802 üzenetére
hűű nem valami szép
.Mind egy átlag felhasználásra elég .minden másra pedig ott a fényképezőgépem
-
apeelme
addikt
válasz
VeilSide1992 #799 üzenetére
Korábban linkeltem egy tesztvideót: [link]
-
shenmuedc
tag
válasz
VeilSide1992 #799 üzenetére
Éppen a szobában próbáltam, értékelhetetlen. Nem a fényképező/kamera a gép erőssége az biztos. Feleségem g300-a sokkal szebb képeket/videókat csinál.
-
apeelme
addikt
válasz
VeilSide1992 #401 üzenetére
1900Ft
-
Lordus
senior tag
válasz
VeilSide1992 #398 üzenetére
Kicsit halkabb, mint az Alcatel 990-esem. De nehéz az összehasonlítás, mert ennek sokkal inkább egérhangja van.
Az Alcatelben valahogy jobb volt a hangzás. Több volt benne a mély.
Olyan, mintha magassugárzó lenne ebben, abban meg közép. És persze, hogy a magas halkabb... De tisztának egész tiszta, bár csak a csengőhangokat hallgattam meg rajta, nincs átfogó tapasztalatom zene, rádió, stb terén, hogy ott milyen.Apropó, senki nem talált benne hangszínbeállítási lehetőséget, ugye?
Létezik ehhez valami jó kis app, amivel lehetne "mélyíteni" a hangszórón? -
apeelme
addikt
válasz
VeilSide1992 #392 üzenetére
Egy ősrégi Panasonic LZ7
-
apeelme
addikt
válasz
VeilSide1992 #390 üzenetére
Csináltam egy pár képet a telóról, megpróbáltam minél jobb minőségben.
-
Péter_90
csendes tag
válasz
VeilSide1992 #295 üzenetére
szerintem megéri, mondjuk én előfizetéssel vettem 9900ft-volt de kaptam 10.000ft-ért spar utalványt. szerintem ennyit bőven megért
am van nekem egy sony xperia u, szerintem semmivel se lassabb mint az, azon gondolkozom, hogy a sony xperia u-t el is fogom adni, mert ez is bőven elég lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vivo V40 SE 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Iphone 15 Pro 256gb-2027.05.10. Media M. Garancia - 99% akku
- iPhone SE2 64GB fekete, gyönyörű újszerű állapotban, 3db van, 85% 92% és 100% akkuval
- iPhone SE2 64GB 82% piros, saját dobozzal
- újszerű iPhone 16 Pro Max 256GB white titanium fehér titán független Apple 3 év garancia iStyle
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest