- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Magisk
- Fotók, videók mobillal
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- A Nubia kameratelefon is tiszta dizájnt társít csúcssebességgel
- Yettel topik
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Reignman
aktív tag
Ertem a nagyobb jobb mentalitast, de minek? Ha csak nem jatekra. Illetve hova rakod? Zsebedbe befér? Ha igen, hajolni, guggulni, leulni kenyelmes? Illetve egy ilyen negyed kilos telefon sem esett meg ki a kezedbol?
Egyebkent vicces, de manapsag mar nem is nagyon kapni 6 col alatti telefont...
-
Reignman
aktív tag
Hihetetlen szamomra ez a meretnovekedes. 192 centis vagyok, ha nem csuszik, egy kosarlabdat felemelek tenyerrel, szoval viszonylag hosszu ujjaim vannak, de a jelenlegi 6,5 colos telefonomat sem tudom egy kezzel rendesen kezelni. Szilikon tokkal is sokszor labilis, kenyelmetlen, pedig a trend a 7 colos telefonok fele megy. 5-6 eve meg az apple viccet csinalt a 4 colosnal nagyobb telefonokbol, mémek szulettek a 7 colos tablettel a kezben telefonáló emberekrol, erre manapsag ez a normalis. Kiknek keszulnek ezek a telefonok? Csak mert 1 kezzel irto nehez hasznalni oket...
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 32GP850-B - 32" NANO IPS / 2560x1440 / 180Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 400
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BANKMENTES KAMATMENTES ASUS Vivobook 15 X1504ZA-BQ856W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest