- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Google Pixel topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
margithid
veterán
Idővel lehet hogy nem.
De miért baj az ha oclsóbban kapsz majd 2 és 4 magos készülékeket?
Lehet jővőre már 2 magos készülék lesz 30-40kk örül.
Aksi engem is zavar, de nem tudok mit csinálni, nicns egy olyan gyártó aki ügyelne erre, pedig a Razr Maxx esetén láthattuk, hogy a nagy aksi nem jár együtt a vastagsággal.
Én többek között ezért se cserélem le a telefonomat, teljesítménye nekem most is jó, aksi meg nem lenne job baz újban sem számottevően. -
margithid
veterán
Miért ne lenne értelme ettől okostelefont venni
Nem értem a fanalgókat, ha nem kel lsok mag, lehet a középkategóriában is megfelelő telefont venni, ott az LG L9.
Én személy szerint örülök a gyors fejlődésnek, mert igy nemsokára (2-3 év) egybeolvadhat a mobil és az asztali OS. Persze pont androidnál nem lesz ennek értelme, mivel nincs asztali megfelelője (nem, az asztali linux nálam nem az), de microsoft és apple jól fog járni a hardverek és azon belül is a processzorok fejlődésével
Az más kérdés, hogy az aksik nem fejlődnek, de sajnos az okostelók azok igy is úgy is zabálják az energiát, 1 magos telóm 1 napig bírja...
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 12 Pro Max 128GB Újszerű Független/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4360
- iPhone 13 128GB Újszerű Független/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4359
- iPhone 13 Mini 128GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4357
- iPhone SE2 64GB fekete, gyönyörű újszerű állapotban, 3db van, 85% 92% és 100% akkuval
- iPhone SE2 64GB 82% piros, saját dobozzal
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
- Erő és sebesség? Most az Öné lehet! Ráadásul kamatmentes rèszletre is!
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest