- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- 8300 mAh, maradhat?
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
Új hozzászólás Aktív témák
-
airmax_2.0
tag
Abban igazad van, hogy ha a telefon funkcionálisan is többet tud akkor a felhasználók a többletfunkciókra valószinűleg el fogják használni a megtakarítást, (pl nagyobb teljesítmény igényű játékokat futtatnak...és ahogy mondod marad az 1 nap...).
De hosszabb távon nem feltétlen fog már ilyen ütemben bővülni a többletszolgáltatások köre, akkor pedig majd a rendelkezésre állás nőhet meg... -
airmax_2.0
tag
Valójában tényleg sokkal kevesebbet fogyasztanak a vékonyabb csíkszélesség, illetve az ehhez tartozó alacsonyabb feszültségszint miatt...
De még azonos csíkszélességnél is pl nvidia azzal, hogy egy cortex a7 magot tett a négy cortex a9 mellé, (megfelelő mag ki-be kapcsolások megszervezésével ezzel-azzal, a 2 cortex a9 magot tartalmazó tegra kettőhöz képest dupla 200% (átlagos) teljesítmény mellett kicsit több mint fele kb 60% (átlagos) fogyasztást értek el... -
margithid
veterán
Idővel lehet hogy nem.
De miért baj az ha oclsóbban kapsz majd 2 és 4 magos készülékeket?
Lehet jővőre már 2 magos készülék lesz 30-40kk örül.
Aksi engem is zavar, de nem tudok mit csinálni, nicns egy olyan gyártó aki ügyelne erre, pedig a Razr Maxx esetén láthattuk, hogy a nagy aksi nem jár együtt a vastagsággal.
Én többek között ezért se cserélem le a telefonomat, teljesítménye nekem most is jó, aksi meg nem lenne job baz újban sem számottevően. -
margithid
veterán
Miért ne lenne értelme ettől okostelefont venni
Nem értem a fanalgókat, ha nem kel lsok mag, lehet a középkategóriában is megfelelő telefont venni, ott az LG L9.
Én személy szerint örülök a gyors fejlődésnek, mert igy nemsokára (2-3 év) egybeolvadhat a mobil és az asztali OS. Persze pont androidnál nem lesz ennek értelme, mivel nincs asztali megfelelője (nem, az asztali linux nálam nem az), de microsoft és apple jól fog járni a hardverek és azon belül is a processzorok fejlődésével
Az más kérdés, hogy az aksik nem fejlődnek, de sajnos az okostelók azok igy is úgy is zabálják az energiát, 1 magos telóm 1 napig bírja...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Apple iPad Air 4 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Több Lenovo Thinkpad x1 carbon gen 4 / 5 / 6 / 7 X1 Yoga gen3 6-9. gen i7, i5 procik
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest