- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- One mobilszolgáltatások
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
_zso2
csendes tag
Én TV-re (illetve monitorra) kötve is használnám a tab kijelzőjét is, mint második monitort... Na, mindegy, majd kiderül, szerintem beruházok.
#Black&White: Egy másik topicban, ahol az Allview Aw7-et próbálják ilyen Y megoldásokkal tölteni is feljött ez a téma, de mint kiderült, nem véletlen, hogy ezeken a kábeleken MINDIG van típusmegjelölés. Valószínű, hogy a készüléket direkt fel kell rá készíteni, ha ilyen megoldással akarná az ember egyszerre használni az OTG-t és a töltést.
-
_zso2
csendes tag
Te milyen konfigurációban használod általában?
Én arra gondoltam, hogy SD kártyával megtámogatva, BT-os billentyű és egér mellett, aaz USB portját lehetne OTG nélkül, csak tápellátásra használni, mikor az ember asztal mellett ül. Nem tudom, nem fogyaszt-e többet, ha a HDMI-n keresztül külső monitor van rákötve?
Amire én használnám, az az otthoni PC-m teljes kiváltása (el is adnám akkor), ott rendes, kiépített infrastruktúra várná, nem lenne szükség OTG-re.
Akkor kérdéses csak az OTG eszközök használata, ha otthonról elviszem, akkor hogy megoldott, ha netán ott kell tölteni... Bár, az említett 4-5 óra használat azért már egészen baráti, ki lehet vele egyezni. -
_zso2
csendes tag
Köszi az információt.
A tárhely elégnek tűnik, és a Play Store probléma sem égető, azonban a tápellátás félszegsége továbbra is elkeserítő. Komolyan, nem értem, hogy ez máshol nem merült fel problémának?
Másfél éve vásároltam lányomnak tabot, és bár akkoriban elsőre szívtam a fogam miatta, hogy külön tápcsati van a tabon, az első hónapos asználat után rá kellett jöjjek, hogy az egyik legjobb döntés volt, hogy olyan készüléket választottunk, ami nem az egyetlen USB porton keresztül tölthető.
Tudom, hogy van rá mod, hogy a konverterre kötött direkt táppal meg lehet ezt oldani, de az akkor sem out-of-the-box megoldás, amit (mégha olcsó is a készülék) elvárható lenne.Ezeknek a tükrében, tudnál arról írni, hogy az 5000 mA-es aksival milyen üzemidőt lehet elérni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Linux kezdőknek
- Könyvajánló
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- TCL LCD és LED TV-k
- Argos: Szeretem az ecetfát
- RAM topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- További aktív témák...
- DDR5 GAMER PC: Új RYZEN 7 8700F +RTX 4060/5060/4070/5070 +16-32GB DDR5! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD Magyar
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 8/512 Iris Xe FHD Magyar
- 512 Gb-os NVME-k
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Dell Latitude 8-11. gen i5, i7, 2-in-1 szinte minden típus csalódásmentes, jó ár, garancia
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest