- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
Új hozzászólás Aktív témák
-
Killing
addikt
Te véletlenül nem a Gábor Dénesbe jársz Szegeden? Az M épületben van kirakva szakadtunk rajta eleget.
-
Raucher
tag
Az informatika fogalma:
Az input adatokból, output adatokat előállító folyamat rendszer.Mi a hardver?
A fizikai eszközök halmaza, amik részt vesznek, az input adatok, output adatokká alakításában.Mi a szoftver?
Egy adathalmaz, amely más adathalmazok feldolgozását irányítja.Az internet fogalma.
Egy hardverfelhő amely szoftveresen összerendeli az egyes informatikai eszközök outputjait, más informatikai eszközök inputjaival.Hardverek.
magneto-optikai meghajtó, ZIP drive, IRDA port,Most akkor megbuktam?
-
zozii
csendes tag
Én a mai világból kinézem, hogy vannak ilyen gyerekek, akik így teljesítenek dolgozatokban.
-
proci985
MODERÁTOR
mármint ha nincs bent az adott kulcsszó/hárombetűs rövidítés, akkor nulla?
egyébként ja, hw/sw esetén talán még nincs annyira nagy szórás, nade ezen a szinten az internet körülírása, az valszeg a tanár/könyv definíciója lesz. mert nem hinném, hogy akárcsak megemlítenék a tcp/ip modellt. informatika dettó.
az meg külön epic fail, hogy a hárdver nincs aláhúzva. ezekután elgondolkoztató, hogy vajon pár hejessirót az apróról lehet így tanítottak infon?
viszont aranyos, hogy tanult valamit, legalábbis erre utal, hogy összekeverte a -valszeg tanár/könyv által nagyon hanyagul körülírt- beviteli eszközöket a szoftver fogalmával.
nyelvtanilag pedig külön mókás, hogy a cédé és a pendrájv hibás, ugyanakkor a vincseszter nem.
12: persze, nem a valós tudás felmérése a lényeg.
-
tildy
nagyúr
Az a durva, hogy maga a kérdés is khm... Annyira tipikus. Magolásra épít. Mert annyiféleképpen megfogalmazható , stb, stb. Infós diplomával a kezemben is gondot okozna, hogy olyan választ adjak, amit a tanár esetleg el is fogad.
Pedig tudom mia hardver , tudom mi a szoftver, tudom mi az informatika. De hogy a fogalma? Úgy ahogy a tanár szeretné leírva látni ? Na az nem.Lásd pl. itt , ilyet vár el a tanár :[link]
Ha nem írod le a 3 lényegi dolgát az információs rendszernek, akkor meg "buktad".
-
danih
veterán
Parasztok?
Csak nem c-pozitív a Béluska? -
föccer
nagyúr
3-as külalakra
üdv, föccer
-
zozii
csendes tag
válasz
dízelracer #2 üzenetére
Ez jóó
-
EczkE
veterán
Fake.
-
dízelracer
őstag
"Az internetet a
parasztokgazdagok használják mert sokba kerül."Jó sok paraszt van itt.
-
xdx@
aktív tag
WTF?!
(#2) dízelracer
Ja, te is meg én is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- iPhone-t használók OFF topikja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen videókártyát?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- HP Laptop 15-fc0026nh (AY7E1EA)
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- AKCIÓ! Sapphire Nitro+ RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged