- One mobilszolgáltatások
- Három Pixel 9 jött Magyarországra
- Magisk
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Magyarországról is elérhető a Xiaomi Pay
- Fotók, videók mobillal
- OnePlus 8 Pro - a túlgondolt
Új hozzászólás Aktív témák
-
Én meg úgy vagyok vele, ha egy hardverhez a gyártó ír egy drivert, akkor csak az 100%-ig kompatibilis vele és csak az képes 100%-ig kihasználni, tehát azt fogom használni. A VGA példáján is látszik, hogy a free driver egy sz*r.
A driver kérdezett valamit, hogy kernel módosításkor is kövesse-e magát, amire igent nyomtam. De kötve hiszem, hogy a rendszer használatának ideje megélné a kernelfrissítést, noha jó móka Left for Dead 2-zni, de ugyanezt megtehetem Win alól is és ott még az Ideazon Fang billentyűzetemet is tudom rendesen használni. De tapasztalatnak jó volt.
-
gtasystem
őstag
mondjuk addig hogy ilyen hiba (ami mint írtam a legnagyobb hiba ami előfordulhat) ne forduljon elő..
mondjuk addig kellene tesztelni..szerintem.. de én igényes vagyok valamennyire..
igényteleneknek jó így is, pont mint az új autó amin hengerfejet kell cserélni..amúgy nem a redhat bevételéről volt szó hanem általában a linux ingyenességéről de ne is zavarjon..
Új hozzászólás Aktív témák
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Antivírus szoftverek, VPN
- Az ASUS TUF Gaming B550-Plus csak rád vár! Kamatmentes rèszletre is!!
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! R9 3900X / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Akár játékra! Intel X5650 / GTX 1650 / 24GB / 240SSD+ 500HDD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest