- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Apple Watch
Új hozzászólás Aktív témák
-
mildwood
tag
Ez mind szép és jó, de ugye mint ebben az iparágban, semmi sem úgy működik, hogy csettintek azt megy. Ennek még bőven kell idő, hogy használják is elegen. Másrészről miz akar az AMD ha Nvidián nem lehet használni ezt a cuccost. Ez azt jelenti, hogy 2-3 nagyobb fejlesztőn kívül senkit nem fog érdekelni...harmadrészt, ami kiforrott már a mostani generációban konzolokon, az kb addigra fog pc-n mire a következő generáció kijön...azt meg senki sem tudja milyen lesz.
Más: A PS Neo egy nagy marketingbomba, semmi hír, hogy bemutatnák E3-on, az Xbone is egy kacsa, hogy erősebb lesz...csak egy tv-t meg sticket akarnak bemutatni...Én már megtanultam, hogy a biztos, működő dolgokért kell fizetni, nem a "Majd jó lesz ám, mert ELMÉLETBEN már tök király, erős, egyszerű." dolgokért. De várom már az E3-at..
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! R5 8400F / RX 9060XT / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- Csere-Beszámítás! Corsair Dominator Platinum 2x32GB (64GB) Kit 5200MHZ DDR5
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest