Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• zack

nagyúr

válasz ConnorG #47 üzenetére

"Elso ranezesre picit sok az ellentmondas ebben a cikkben"

Nem igazán érzek ellentmondást. :U Azért mondod ezt mert, nem rohantam egyből vissza, és mert próbáltam keresni a megoldást? Elsőre mire is gondol a vásárló? Biztos valahogy megoldható. Aztán meg úgy voltam vele, megtartom, lett mellé egy olcsó PS2 billentyűzet, de napok múlva megváltozott a véleményem, és úgy voltam vele, mindent megpróbáltam, kipróbáltam és nincs megoldása, és hosszútávon egy tartalék bill-t egy 40k modell mellett nem szeretnék használni.
    Rád is igaz ami sokakra, hogy utólag már mindenki okos, és szeret okoskodni. Ha tudom, hogy ilyen inkorrektek a PC LAnd-nál, akkor biztos 3 napon belül visszaviszem, de erre nem gondoltam, így 2013 végén, hogy ennyire gáncsoskodni fognak egy 9 napos terméknél, pláne úgy, hogy nem olcsó termékről van szó, és igen sok mindent vettem már tőlük, tetemes összegekért.
    Csak hogy kicsit helyretegyem a véleményedet, a Logi ügyintéző komoly szankciókat helyezett kilátásba a PC Land ellen, mert erről az egészről már jegyzőkönyv is készült náluk, amit már továbbítottak a Logi központjába, mert az ő álláspontjuk is az, hogy amit a PC Land csinál velem, az nekik is árt, holott ők lényegében mit sem tehetnek az egészről.

Az okoskodásod második felével szintén nem értek egyet. :U
    Leírtam világosan, hogy előtte G15-öt használtam, kettőt is. Az első egy V1-es modell volt kék világítással, a második egy V2 narancssárga világítással. Egyikkel sem volt semmi gond, tehát innentől kezdve hogy mi van engedélyezve a BIOS-ban és mi nincs, tárgytalan, mivel a BIOS-ban eleve engedélyezettnek kell lennie minden funkciónak. Az, hogy ezt a részt nem tudtad értelmezni, azt sajnálom, én érthetően leírtam.

A Logi a kezébe vette az ügyet, és ha más nem, ők fognak kártalanítani, a PC Land ellen meg megteszik a szükséges lépéseket. Az egészben az a szomorú, ha nem veszem kézbe az ügyet a vérmérsékletemből adódóan, akkor ez az egész el sem jut a Logi "fülébe".

mod:

"Valoban ugy tunik az altalad leirtakbol, hogy nem kuldtek el a billentyuzezetet a FIXIT-hez, de ezt a PC Landdel jatsszd le."

Ebben az egy részben úgy néz ki, nem a PC Land a hibás, ők tényleg elküldték, csak a FixIT-nél belső építészeti munkák zajlanak, és elég nagy a kavarodás, ezért mondhatták, illetve ezért láthatták azt, hogy még nem érkezett be a billentyűzet.

• Chrys_

addikt

válasz ConnorG #47 üzenetére

Ez a "gyártási hiba" kijelentésed max. részben igaz, mivel nálma be volt állítvaa legacy mód, mégis kellett hozzá UEFI update.

Új hozzászólás Aktív témák