- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- MIUI / HyperOS topik
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Nem minden Nothing Phone (3) születik egyenlőnek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
zack
nagyúr
"Elso ranezesre picit sok az ellentmondas ebben a cikkben"
Nem igazán érzek ellentmondást.
Azért mondod ezt mert, nem rohantam egyből vissza, és mert próbáltam keresni a megoldást? Elsőre mire is gondol a vásárló? Biztos valahogy megoldható. Aztán meg úgy voltam vele, megtartom, lett mellé egy olcsó PS2 billentyűzet, de napok múlva megváltozott a véleményem, és úgy voltam vele, mindent megpróbáltam, kipróbáltam és nincs megoldása, és hosszútávon egy tartalék bill-t egy 40k modell mellett nem szeretnék használni.
Rád is igaz ami sokakra, hogy utólag már mindenki okos, és szeret okoskodni. Ha tudom, hogy ilyen inkorrektek a PC LAnd-nál, akkor biztos 3 napon belül visszaviszem, de erre nem gondoltam, így 2013 végén, hogy ennyire gáncsoskodni fognak egy 9 napos terméknél, pláne úgy, hogy nem olcsó termékről van szó, és igen sok mindent vettem már tőlük, tetemes összegekért.
Csak hogy kicsit helyretegyem a véleményedet, a Logi ügyintéző komoly szankciókat helyezett kilátásba a PC Land ellen, mert erről az egészről már jegyzőkönyv is készült náluk, amit már továbbítottak a Logi központjába, mert az ő álláspontjuk is az, hogy amit a PC Land csinál velem, az nekik is árt, holott ők lényegében mit sem tehetnek az egészről.Az okoskodásod második felével szintén nem értek egyet.
Leírtam világosan, hogy előtte G15-öt használtam, kettőt is. Az első egy V1-es modell volt kék világítással, a második egy V2 narancssárga világítással. Egyikkel sem volt semmi gond, tehát innentől kezdve hogy mi van engedélyezve a BIOS-ban és mi nincs, tárgytalan, mivel a BIOS-ban eleve engedélyezettnek kell lennie minden funkciónak. Az, hogy ezt a részt nem tudtad értelmezni, azt sajnálom, én érthetően leírtam.A Logi a kezébe vette az ügyet, és ha más nem, ők fognak kártalanítani, a PC Land ellen meg megteszik a szükséges lépéseket. Az egészben az a szomorú, ha nem veszem kézbe az ügyet a vérmérsékletemből adódóan, akkor ez az egész el sem jut a Logi "fülébe".
mod:
"Valoban ugy tunik az altalad leirtakbol, hogy nem kuldtek el a billentyuzezetet a FIXIT-hez, de ezt a PC Landdel jatsszd le."
Ebben az egy részben úgy néz ki, nem a PC Land a hibás, ők tényleg elküldték, csak a FixIT-nél belső építészeti munkák zajlanak, és elég nagy a kavarodás, ezért mondhatták, illetve ezért láthatták azt, hogy még nem érkezett be a billentyűzet.
Új hozzászólás Aktív témák
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 1xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G RJ, HBA330, áfás
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- Samsung Galaxy A06 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest