Új hozzászólás Aktív témák
-
konyi79
addikt
Ertem koszi!
Kicsit idegesit a voda termektamogatasa, mashol reg megkaptak a frissitest mi meg nem. Nem is a magyar nyelv a legnagyobb hiany, csak miota megvettem folyamatosan keverem a zy-t a laptopon meg ezen, es nem lenne baj ekezet se. Az benne lehet a 3.1-ben?
Az enyem neha fagyogat is marketben sokszor tobblapos bongeszesnel neha. Ezekkel te hogy allsz?-bocsi a duplazasert nem tudom torlni
-
konyi79
addikt
Ertem koszi!
Kicsit idegesit a voda termektamogatasa, mashol reg megkaptak a frissitest mi meg nem. Nem is a magyar nyelv a legnagyobb hiany, csak miota megvettem folyamatosan keverem a zy-t a laptopon meg ezen, es nem lenne baj ekezet se. Az benne lehet a 3.1-ben?
Az enyem neha fagyogat is marketben sokszor tobblas bongeszesnel neha. Ezekkel te hogy allsz?
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- BESZÁMÍTÁS! CSAK KIPRÓBÁLT! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged