- Fotók, videók mobillal
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Külföldi SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Nem nyílnak a Foldok?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
.DLL
veterán
válasz
GeryFlash #93 üzenetére
Én a plecsnire eddig is úgy tekintettem, hogy ami a szerkesztőnek tetszett bármilyen okból (vagy mert különleges, vagy mert semmi extra, de legalább k* olcsó) az tetszett. Ami a kettő együtt, az Ajánlott. A plecsni nélküli, meg nem is jó, és nem is olcsó. De az igaz, hogy lehetne legalább egy 5 fokozatú plecsni sorozat. (bár asszem itt is van különösen ajánlott, de az olyan ritka, mint a fehér Zorro)
És igen, de nem csak okos óraában, bármilyen karórában nagyon jó, mert remekül olvasható, és évekig elketyeg.
-
.DLL
veterán
válasz
GeryFlash #88 üzenetére
Jó, én az ára miatt eleve úgy tekintek erre, mint egy tech-demó tárgyra, vagy luxustárgyra. Nem feltétlen megvételre készült, csak hogy legyen ilyen is
Van karóra is millió Ft felett, vehetsz saját szigetet is, vagy komplett olajfúró tornyot 400 millió euróért, de mint hétköznapi ember nem fogod megvenni, csak tudod hogy van
Ezért az árért ez csak van, persze ha nagyon akar valaki fizetni fizetni, a cég szívesen odaadja 230 ezerért, ezen ne múljon...Hasznosnak jópofa, és szerintem fog ez terjedni, sok új ötlet van az e-papírban. Pl. várom a hibrid kijelzőt, egy nagy áteresztőképességű TFT, alatta e-papír, színes e-papír, stb-stb.
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz
GeryFlash #75 üzenetére
Az ilyen."csoda" kínai telefonokat hagyjuk a névleges 4000-4500-as akkuval együtt. Engem pont hidegen hagy a csilliós pixelsűrűség, a QHD meg a sokmagos telefon . Mivel netezek, email, napi több üzenet küldés, térkép használat és sorolhatnám ahova az e-ink kijelző tökéletes a maga fekete fehér kijelzőjével és a több órás(napos) akku idővel ezáltal. Ezzel sokan vannak még így, csak nem látod a kis világodból kifelé..Nem személyeskedésnek szántam, csak már nem bírtam megállni hogy ne válaszoljak arra a "szöveghalmazra" amit írsz...
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- E-roller topik
- Fotók, videók mobillal
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- Milyen széket vegyek?
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Eladó Vagy Csere SAMSUNG GALAXY Z FOLD 4
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest