- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Magisk
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Google Pixel 9a - a lapos munka
Új hozzászólás Aktív témák
-
xSide
őstag
A Smart Keyboard szerkesztését, átalakítását befejezettnek tekintem...
Áttértem a teljesen megújult A.I. Keyboard használatára -
xSide
őstag
Sok zavaró 'Mobilról nem tudok linkelni' ellen:
-
xSide
őstag
Frissítve a leírás.
-
xSide
őstag
válasz
Casanova* #18 üzenetére
Megvettem a Pro-t, így nem dumál nekem
Annak idején hetekig próbálgattam sokféle billentyűzetet, köztük az általad említettet is.
A smart esetében olyan plusz dolgok vannak, amik még könnyebbé és jobban használhatóbbá teszik az írást.Egy pár említésre érdemes, ami mellette döntött:
- kurzor hangerő gombokkal
- szerkeszthető smiley-k (nálam mobilaréna fórum bb tag-ek vannak beírva)
- egyéni szövegtár (pl. beírom 'ezm' és kiadja 'ez az email címem' szöveget, vagy beírom a monogrammom és megjelenik az email címem, ami különböző oldalakon való bejelentkezést könnyíti meg)
- egyéni írásjelek a javaslati mezőben (speciális karakterek 'csillag, nyilak, logók' stb.)
- választható bevitel az előugró ablakban megjelenő karakterekhez (hosszú nyomás vagy csúsztatás)
- a szótár a beírt szavaimat használja (utólag szerkeszthető bármelyik), gyakran használtakat ajánlja fel először -
xSide
őstag
Pro verzió frissítve...
-
xSide
őstag
Egyéb okok miatt egyenlőre nem tudok foglalkozni a kiosztásokkal...
-
xSide
őstag
válasz
SimonJanos #7 üzenetére
A multiling messze elmarad...
A t9 szótár működik pro-ban az biztos, mind kompakt mind sima nézetbe.
Éjjel, ha nem tudnék aludni megcsinálom a 3 soros full ékezetest.
Azon viszont elgondolkoztam, mivel új kiosztást nem tudok hozzáadni, a kompakt t9-et (2 betű egy gomb) alakítom át, igy benne lesz minden verzióban. -
xSide
őstag
válasz
SimonJanos #4 üzenetére
Miként érted teljesen magyar?
Magyar kiosztás, mint pc-n?
Megtudnám csinálni, eddig nem volt rá szükség.
A mobil kijelzők kisebb mérete miatt az általam hozzáadott ékezetes karakterek még kényelmes, félre ütés nélküli írást tesznek lehetővé. A korábbi 4 soros tartalmazott +1 sort ahol csak az ékezetek szerepeltek, viszont ez esztétikailag nem jött be.
A teljes magyar ékezetes kialakításhoz + 4 gombot kellene kirakni. Sajnos a smart-ban nincs külön álló és fektett megjeleníthetőség.
A kijelző méretem 960x540 és elforgatott állapotban pont tökéletes lenne.
Amennyiben tab-ra kellene, szívesen készítek egy olyan verziót is, csak jelezd.
AdAway-t használok, teszt során egy reklám sem jött elő.
Nézz be a Súgó részbe... -
xSide
őstag
A napokban frissült az alkalmazás 4.7.0 verzióra, a javasolt nyelvi változtatásom nem került bele. Helyette viszont kapjuk az alábbiakat:
A verzió jellemzői: v4.7.0
- hozzáadott Emoji támogatás (*)
- a nagy felbontású képernyőn (például a galaxis S4) rögzített T9
- fix svéd T9 elrendezés* Emojis támogatás, mint új nyelv áll rendelkezésre.
Elérhető 'Beállítások/Nyelv' funkciónál vagy a 'Smiley szerkesztő'-nél felvenni a kedvenc Emojis ikonokat (Enter hosszan nyomása után).
Az Emoji karakterek mutatásához minimum android verzió 4.1 szükséges.Mi is az az Emoji??? Bravúros és hasztalan újítás sok más felvetett ötlet helyett!
Ezek alapján én nem frissítem a 4.6.3 verziót!!!
-
xSide
őstag
A mikrofon gombot láthatóvá próbáltam tenni az alkalmazás más jellegű módosításával.
Nem lehet, így van megírva mely szerint pár nyelvnél nem jelenik meg.
Megoldás a használatára van, kézmozdulatként (pl. csúsztatás a billentyűzeten fel) aktiválható a funkciója -
xSide
őstag
Javaslatot, észrevételt itt hagyhattok...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor 400 Lite Fekete + fülhallgató
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Sigma 150-600mm f/5-6.3 DG OS HSM C ( Canon ) -Újszerű-
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Új MSI KATANA 15 Gamer Tervező Laptop 15,6" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- Samsung Odyssey G6 S27BG650EU - 27" QHD 2K 240Hz Ivelt - Gaming monitor - 1,5 év Gyári garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest