Hirdetés
- 2026-ra halasztotta a Siri felturbózását az Apple
- Jóáras gamert mutatott az IQOO
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Dobja a némítókapcsolót a OnePlus
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
Új hozzászólás Aktív témák
-
ricsike81
aktív tag
xperia z1 mini is vizálló lesz ?
-
ricsike81
aktív tag
szerintetek magyarországon mikor fog megjelenni az xperia z1 ?
-
joey04
titán
nem nézek yt-t, mert nem fér bele a havi keretbe. a gsmarena tesztje sem úgy készült, olvass inkább utána.
minden?ehhez képest az ultra 5ó23p nagyon sovány. a honami valamivel több lesz persze, de kérdés felér-e a konkurenciához. plusz a samu phablet cuccai mindig is kiemelkedőek voltak akksiban, szóval ebben már az ultra biztos elvérzett.
[ Szerkesztve ]
-
-
joey04
titán
még ebben a hónapban érkezik.
-
Ali G.
senior tag
meg is érkezett a Z1 hivatalos trailer
[link]
-
soldier2
őstag
válasz
FragMaster #208 üzenetére
Erősen kétlem, hogy a vízállóság miatt lenne ennyivel nagyobb. Azt gyakorlatilag a ragasztott ház meg a kis ajtócskák garantálják. A nagyobb kamera szenzorhoz viszont több hely kell, ez magyarázza a vastagságbeli növekedést, na de a magasságát miért kellett növelni? Örök rejtély marad számunkra. Mindenesetre ha más hátránya nem lesz, felőlem jöhet
-
Ali G.
senior tag
válasz
FragMaster #204 üzenetére
ugyanezt mondhatjuk manapság szinte minden legyártott okostelefon esetében, hogy kezet kéne növeszteni, főleg mióta 5 inch az alap és legyártottak többféle phabletet
joey20: talán lesz Z1 Mini és emiatt nagyobb a Z1
[ Szerkesztve ]
-
joey04
titán
válasz
FragMaster #200 üzenetére
ez azért picit csalódás. már a z sem volt jó ebben, talán az volt a legnagyobb 5"-os.
-
Deck
titán
válasz
FragMaster #204 üzenetére
Annyival nem nagyobb azért.. Van kép ahol a Z mellett van. 3000mAh-es akksit azért, bele kellett rakni valahová. A kamerát, erősebb procit, gpu-t stb..
-
Ali G.
senior tag
válasz
turira kellett nőjön már csak a fémkeret miatt is nah meg ne feledjük a vízálló kivitelezést
Engem nem zavar csak magaménak tudhassam
[ Szerkesztve ]
-
Deck
titán
válasz
Kicsit valóban. De érthető miért.
-
otto14
őstag
Xperia™ Z1
5" FHD Triluminos Display
20.7MP 1/2.3" Sony G-Lens
FHD Video Recording
Exmor RS
HDR
4k Video Recording
Quad-Core 2.2GHz Krait 400
Snapdragon 800 Series
Adreno 330
IP 55 and 57 certified dust and water proof
Battery 3000mAh
Front camera 2.2MP FHD Exmor R
8.3mm thin
Camera buttonItt vannak a specifikációi
-
Ali G.
senior tag
hivatalos jó minőségű Sony Xperia Z1 képek [link]
-
soldier2
őstag
válasz
LEFTHORSE1 #192 üzenetére
Sajnos nem szoktam olvasni a Telefongurut, de mintha némi iróniát vélnék felfedezni a hangodban (azért nem olvasom mert szerintem elég gáz oldal LOL)
Bog sem tud semmi mást mondani, ki nem próbálta a Z topikból sem. De az összes létező nemzetközi oldal tesztjében leírják, hogy a Z-n az első oldalon a SONY felirat lejön a fóliával. Valahol még olvastam indoklást is, hogy miért, de most már csak azért is megkeresem, hogy hol volt. Lényeg, hogy a Z-n az érintésérzékeny réteg szerves része a kijelzőnek, külön nem cserélhető, és állíttólag ez az oka a felirat unortodox (
) elhelyezésének is.
-
Ali G.
senior tag
válasz
#32839680 #181 üzenetére
ott a Z-nél lehet elnéztek valamit, mert szerintem a fóliára nem szokás logót nyomtatni , de lehet úgy tervezték hogy eleinte fólia nélkül megy majd piacra aztán végül módosult a terv és nem számoltak azzal hogy leszedi a logót a fólia
üveg alá kell tenni az a megoldás a logónak de a fóliás védelem jó dolog
-
soldier2
őstag
válasz
LEFTHORSE1 #187 üzenetére
Tévedés. A Z-nél állítólag a fólia üveg felőli oldalán van a Sony felirat (csak elöl, a hátsó felirat az üvegen van). Ennek oka hogy az érzékelőréteg szorosan illeszkedik a kijelzőhöz, így nyertek pár tizedmilimétert vastagságban. Hogy ennek ellenére miért nem az üveg külső oldalára festették a feliratot rejtély. Az legalább lehetővé tette volna utángyártott fóliával történő cserét. Remélem a Z1-nél már az üvegen lesz a felirat, de ha nem nekem az sem tragédia. (Ray, Arc stb abban az időben még hagyományos képernyőszerkezetet használt a Sony, így az érzékelő panel külön is cserélhető volt. A Z-nél nem az sajnos.)
[ Szerkesztve ]
-
joey04
titán
-
LEFTHORSE1
őstag
válasz
soldier2 #186 üzenetére
Pontosabban melyik Sony telefonról beszélsz hogy az üveg külsejére tették a Sony feliratot ? Te láttad hogy a folia leszedi a felíratot, vagy csak láttál egy leszedett foliát amelyen rajta volt a Sony felirat (mondjuk ezt kétlem) Tudtommal mindegyiknek az üveg belsejére van nyomtatva, már az X Ray-omnak is üveg mögött van minden felirata
-
Ali G.
senior tag
válasz
#32839680 #179 üzenetére
ezt jól leírtad ez így van, úgysem lesz tökéletesen karcmentes, csak a karcolások valamennyi százalékától fog védeni,ám ha ezen az üvegen még egy gyárilag felrakott fólia is van mint ahogy a Sony csinálja akkor a karcos fóliát eltávolítod és újra egy újszerű telód van, a védőfólia nem kötelező minden készülékre de szerintem jó ha tesz rá az ember ha nincs rajta
-
soldier2
őstag
Természetesen cserélhető. Nem egyszerű leszedni, de cserélhető. Egyetlen gond (és bármennyire is szeretem a Sony telefonokat nem értem miért) hogy a fólián van a Sony felirat, ezért vagy egy kicsit Nexusos lesz a készülék ha leveszed a fóliát, vagy eredetit kell rárakni újból. Egyébként közel sem karcolódik annyira vészesen (persze nem üveg) ha tokban tartod ami a kijelzőt is védi. Szilikon tokban meg a GG is karcolódik, csak azzal nem tudsz mit kezdeni. A fogása meg olyan amilyen (messze nem tökéletes), de ugyebár valamit valamiért. Engem kárpótol érte, hogy baromira tetszik a telefon. Akit nem az meg nem vesz ilyet, van a piacon alternatíva elég.
Valahol olvastam, hogy a ZU-n a Sony felirat nem a fólián van. Ha ez igaz, jó esély van rá, hogy a Z1-en sem ott lesz. De személyes tapasztalat hiányában ezt a hírt érdemes fenntartásokkal kezelni.[ Szerkesztve ]
-
Ali G.
senior tag
mert fóliát tesznek rá hogy ne karcolódjon, ellenben a nexus 4 meg lazán karcolódhat mert nincs rajta fólia. A Z meg kit érdekel ha karcos ha egyszer maga a fólia karcolódott rajta, míg te 1 évig használod az N4-et addig a Z-nek csak a fóliája karcolódik meg, még tokot sem kell használj ehhez a telóhoz.
[ Módosította: radi8tor ]
-
karaj84
csendes tag
Nekem Xperia S-em van,és bátran mondhatom hogy ez életem egyik legjobb készüléke.Volt már minden márkából nem is 1.Valahogy 4-5 hónap után mindet le kellett cserélnem mert valami idegesített bennük.De ez a kis okos már lassan 2 éve megvan.Szóval lehet csak egy Z1-re fogom lecserélni.
-
razorka777
veterán
Ez is jó lesz, mint a korábbi Sony-k.Kíváncsian várom.
-
Anulu79
addikt
Jó, hogy mindenki hivatalos bejelentés, teszt alapján ítélkezik. Előbb talán meg kérne várni ezeket és azután kénne lehúzni vagy dícsérni. A kinézétről meg kár is véleményt mondani mert kinek mi tetszik.
Amúgy én is várom már a készüléket. Lehet, hogy a következő áldozatom lesz. Az ára biztos brutál lesz. Ha kétkártyás változatban is jönne hozzánk az maga lenne a megváltás. -
joey04
titán
válasz
soldier2 #116 üzenetére
Első gondolathoz: A forma adott, de azért a legtöbb gyártó tudott egyedi külsőt alkotni. A Sony a kezdektől ilyen, ahogy a Nokia is, vagy netán a Motorola. A 2 koreai cégre ez már nem igaz, nincsenek saját ötleteik dizájnban. Ettől még nem rosszak persze csak az egyediség és a kreativitás nem igazán jellemző rájuk.
---Valaki írta, hogy fehérben szép. Egyetértek, de sajnos az előlap fekete azon is, ez nem tetszik.
[ Szerkesztve ]
-
MartOOn
addikt
Olvass, ertelmezz... Koszi.
a ket telon levo uveg fogasarol, tapintasarol beszeltunk. Mig az n4 es szifon sima uveget hasznal addig a z-n bevontak vmi muanyagos foliaval. Errol volt nagybaszo...
Viszont akkor ez az ami engem zavar benne... Meg azt hogy a vadiujat leszamitva nem nagyon lattam karcmentes Z-t. Mig a fel eves n4-emet total karcmentesen adtam el. Szoval megegyszer mielott vki ramtamad nem a telokat hasonlitgattam most ossze hanem a fogasukat! Koszonom...( kar is lenne egy Z-t egy sokkal jobb n4-hez hasonlitani... Ezt muszaj volt!
Mar csak azert is mert elore letrolloztatok. Holott eszembe se volt trollkodni... Eddig... Muahahahaha
-
MartOOn
addikt
En irtam egy velemenyt h szerintem ez a sony randa. Mint a sima Z. Erre jottel te hogy nekem meg s4-em van es en dumalok? Sztem ez szemelyeskedes... De ha te nem igy latod meg a vegen en kerek elnezest mert nekem nem tetszik a sony. Es hogy akkor minek jottem ide? Mert erdekel minden hir es ez kibuffent belolem h nem tetszik... Erre egybol trollozol. Meg hogy minek irok meg offolok itt. Miert lenne off? Mert nem a te velemenyed? Vagy mert nem egyezik a tieddel? Ohhh hat az kb mindenki leszarja. Ugyan annyi jogom van ide irni es azt amit szeretnek, mint neked. Es ha nem tetszik hat nem tetszik. Nyeld le szepen.
Cris99: akkor is szar a fogasa SZERINTEM. Uveg pl az n4 vagy a szifon... Azoknak a fogasa is mas.
[ Szerkesztve ]
-
Ali G.
senior tag
a hírek szerint a Z1 már szeptember 24-én kapható lesz az angoloknál az alábbi képen látható a listán
-
Ali G.
senior tag
válasz
jooker82 #131 üzenetére
igen többféle dizájnt használ, legalább nem lesz egyhangú mint a samsung de ez nem jelenti, hogy pl a sony egyfajta dizájnnal nyomult, emlékezz vissza ott voltak a walkman mobile szériák, a joystick-os szériák stb, itt egy link ahol megnézheted még milyen szériák voltak [link] a sony mindig képes volt dizájnban nagyot alkotni . Nem mondom hogy az LG nem jó formatervező, de nekem csak néhány készülék tetszik tőlük és azok melyek tetszenek nekem kevésnek számítanak hardver szempontjából ,egyedül a nexus 4 ami megfelelő számomra, de nem arra pályázok és az LG felhasználói felület sem tetszik ,ezzel a természet izé kinézettel nagyon a samsungra akar hasonlítani ,azonban amit a sony gyárt az szinte mind tetszik , eltalálja az én ízlésvilágomat külsőleg és a kezelőfelület is a legjobban tetszik.
-
lexter00
őstag
-
Lavar
aktív tag
A hátlapon az nfc jel az egy matrica, le lehet azt venni? Vagy úgy van ott mint az xperia felirat?
Még nem láttam élőben ilyet azért kérdezem. (Szvsz elcsúnyítja pöppet.) -
törölt tag
válasz
jooker82 #148 üzenetére
"Amúgy az S4 tulajok is rányomták a bélyeget a g2-re,hogy jobb képeket lő,mint az s4,az One-t meg egyenesen lemossa."
A G2-ről egyelőre annyit látok, hogy azon az egy képen, gyenge fénynél valóban jobbat lőtt az S4-nél. Ennek alapján messze nem jelenthetjük ki, hogy jobb lenne a kamerája.
-
soldier2
őstag
válasz
jooker82 #148 üzenetére
Hát ez az. Mindig is azt mondtam, hogy amíg a telefon meg nem jelenik szidni, vagy isteníteni baromság. Jó kéne, hogy legyen, de hogy az lesz legfeljebb remélhetjük (én nagyon, ez lenne az új telóm, de az ArcS-t megúsztattam a hétvégén, és azóta ezzel nyomulok [link]). Pirosban, piros erősen kopott tokkal (feleségem régi telója). LOL
-
Deck
titán
válasz
#32839680 #150 üzenetére
Milyen stílussal? Nem sértegetek és nem személyeskedek.. Na meg nem én írok ide off hozzászólás okat.
Szóval ne is reméld, hogy bannolnak mivel nincs miért.Gyurka75: Mindenki eltudja dönteni leveszi-e vagy sem. GG2 és DT tehát karcálló. Nem kell a szöveg, hogy karcolódik.
[ Szerkesztve ]
-
gyurka75
csendes tag
tudod, láttam már sok GG2-es kijelzőt, de azokra nem kellett fólia! .... egyáltalán a Z-t használja valaki fólia nélkül?
de jut is eszembe, hogy egyik szakmai leírásban sincs nevesítve, hogy GG2 van a kijelzőn!....a hátulja meg durván karcolódik = szépnek szép, de így elveszti a szépségét kis idő után = kapufa mert így kell rá tok vagy pl karbon mintás matrica.
de ne tévesszen meg a véleményem, mert ettől még sony fun vagyok, csak nem elvakult
-
jooker82
nagyúr
válasz
soldier2 #145 üzenetére
Az a baj,hogy a pl. samsung g zoom-ban,minden megvan,ahhoz,hogy jó képek készülhessenek,de egy kalap xar mégis a kapott képminőség.. Szóval,nem minden a papiron jó tulajdonság.
Amúgy az S4 tulajok is rányomták a bélyeget a g2-re,hogy jobb képeket lő,mint az s4,az One-t meg egyenesen lemossa.
-
gyurka75
csendes tag
remélem ennek végre rendes kijelző védelme lesz és nem matricáznak már, mint a Z-nél! csak ez miatt nem választottam a Z-t
-
decoati
aktív tag
válasz
FragMaster #138 üzenetére
jogos
reméljük a legjobbakat(ha a Mini olyan lesz amilyennek pletykálják...)
-
Deck
titán
válasz
Oppenheimer #142 üzenetére
Aha persze. MA tesztbe a Z Ultránál nem említettek ilyet. De te biztosan tudod..
-
jooker82
nagyúr
Azért a kamerába még ne legyél biztos,úgy,h nem is láttál Z1-elkészült képet.Kijelzőt se láttad még élőbe És ezeknél a böhöm nagy méretű telóknál lehet kényelmesebb zsebben hordani azt amelyik nem kocka.
Az köztudott,hogy a mai csúcstelók között az S4 a favorit kamerába messze.Itt a xenonos nokiákat kihagynám.
Megintcsak bebizonyosodott,hogy jó kamerát pakoltak a G2-be. Rossz fényviszonyok között(felhős idő) is látszik,hogy részletgazdagabb az S4-nél és iphone 5-nél.[link] Az első képeken,van bal oldalt egy zöld tábla,városnevekkel és nagyitva egyedül csak a G2-őn olvasható tisztán a felirat.
Pedig ebbe is az S4 volt az ász.
További képek G2-vel.[link] -
FragMaster
addikt
Mert le van ragasztva hasonló cuccal, mint ennek a cégnek a terméke [link]. Példa nexus 4 bőrhatású hátlap matrica. A keret meg full ugyan az a színét leszámítva, mint ami a mostani képeken látható.
decoati #134: igazából a mini létezéséről egy homályos fotón kívül semmi adat nem áll rendelkezésünkre, a Z1 esetén sem volt szó a kijelzőről azon kívül, hogy 5" és fullhd. Bár iszonyat nagy ziccer lenne a Sony részéről, ha nem lenne triluminos lenne legalább a Z1 a ZU után.
[ Szerkesztve ]
-
blackydan
senior tag
Ez az egyik legszebb telefon a piacon, ráadásul nem igazán copyzik a Sony, simán felismerhetőek a stílusjegyei ami nagyon nem baj.
Személy szerint én összegyúrnám a sony z1-et az lg g2-vel és meg is lenne számomra a tökéletes telefon, persze sajnos ez nem ilyen egyszerű szóval, vagy ez lesz vagy a másik ... -
jooker82
nagyúr
Az LG nem csak egy legyet fúj,úgy értem nem csak egyfajta dizájnt ismer. Többféle formavilággal dobálta mindig is a telefonjait és persze,ha ma kidob 1 éven belül 5 különböző formavilágú telefont,azokból vélhetően hasonlitani fog egy másik gyártó aktuális telefonjára.. De jó tisztába lenni vele,hogy a régmúltba visszanézve hányféle formavilágot dobott már ki az LG. Meghogy az érintősvonalon minden az LG-vel kezdődött.
-
decoati
aktív tag
kijelzőről tud valaki valamit? (Trilumizé or not)
-
Deck
titán
Most ez fog menni? Hogy, lopták a kinézetet? Ha már jó a kijelző kell találni valami mást ugye? Persze az mindegy, hogy igaz vagy nem.. A Sonyé a legszebb telefonok.
-
Ali G.
senior tag
válasz
FragMaster #125 üzenetére
láttam ezt a képsorozatot ,ez lehet egy másik modell lesz, vagy épp a Z1 Mini vagy csak koncepció, a hátlapja is más mint a Z1-nek
jooker82: te szerintem tedd a szemedre az LG-det, az mindig is samsung másológép volt csak épp egy fokkal jobb kinézettel, de semmiképpen sem hasonlítható a sony dizájnhoz ami szemmel láthatóan teljesen más mint bármelyik koreai akármi, az meg hogy szögletes az bármelyik gyártóra elmondható. A Sony mindig is adott a külsőre és ezért baromira tudom értékelni, hogy van egyetlen olyan gyártó ami olyan mintha az én ízlésemre gyártana készülékeket.
[ Szerkesztve ]
-
halkow
őstag
Nagyon maszív férfias lett feketében az igazi ez nekem való ,triluminos kijelző cool weben láttam elveri htc one-t szval ez király!ho,s4,g2,z1 most erre hajtók
-
soldier2
őstag
válasz
FragMaster #125 üzenetére
Ezt én inkább úgy mondanám, hogy voltak képek egy telefonnak látszó tárgyról amiben xenon vakunak látszó csík volt.
-
tonerz
aktív tag
Szép és elegáns készülék, de az ára valószínű már nem lesz annyira az...
-
h4h01
senior tag
Feketében szép, de ez a fehér baromi ronda..Oké oké a hátlap még elmegy, de h az elejébe ott van az a baromi nagy fekete sáv, ááh hagyjuk már..Olyan mintha az egész kijelzőt cserélték volna rajta, és nem volt fehér panel..kb ezt érzem, nagyon gagyi hatást kelt ez így..Nem értem hamár a fehér egy olyan divatos szín mobilos körökben manapság, akkor mi a francért nem lehet fehér az egész előlap is...Fekete sokkal ízlésesebb, letisztultabb, elegánsabb..
-
jooker82
nagyúr
Ugyanúgy az LG-nek is voltak már hasonló lekerekitésű telefonjai,mint a G2,csak persze azokból nem kelt el 20 millió igy senki nem jegyezte meg. De attól még voltak.
A Sonyval meg nincs semmi bajom.Pl dicsőités,hogy normális kijelzőt is találtak a padláson a nagy Bráviások. -
falijja
őstag
válasz
jooker82 #117 üzenetére
Úgy látom számodra a sony nagyon ellenedre van....mikor még csak monokróm kijelzős telók voltak a sony már akkor ilyen szögletes telókat gyártott....az meg hogy meg tudott újulni azzal hogy a samut elkezdte utánozni megint mint mindig ahhoz meg grat.... de soha nem lesz olyan jó....a sony hoz meg hasonlítani minőségben na az meg már akkor nevetséges volt amikor kigondoltad ...engem egyedül a kijelző tántorított el de most hogy látom a tesztetek és még az slcd3-at is megveri sok helyzetben nekem bőven meg fog felelni....mert kinézetben verhetetlen a sony...
-
jooker82
nagyúr
Azért spec alapján egy évvel korábbi modelt ne hasunlitsunk már a mostanihoz. Majd,ha a sony is úgy adja ki ezt a telefont,mint az LG,hogy még egy telefont se küldtek a G topicból szervizbe,akkor majd beszélgethetünk elbújásokról.
A Z ultrát is kiadták és rögtön egy komoly szoftveres bibivel néztek szembe az első userek.
A kocka forma védjegyről meg csak ennyit:soldier2:Mégis előrébb jár az LG,a sonytól...
[ Szerkesztve ]
-
soldier2
őstag
válasz
jooker82 #111 üzenetére
Szerintem menjetek el szemészhez
Ha eltekintünk attól, hogy minden okostelefon ugyanolyan téglatest alakú, A Sony eléggé kilóg a sorból ami a designt illeti. Valahogy még egyik Sony telefonomat sem nézték LG-nek (Z-t sem, ezeken a képeken meg lehetne a Z is ugyebár), és én sem néztem egyik kollégám LG-jét sem Sony-nak. Persze aki vesz egy középkategóriás LG-t az szeretné, ha a telefonját Z (Z1)-nek néznék. De ettől még aki egy icipicit is konyít a témához az nem teszi.
falijja #114 - hagyd, ő szeretné, ha a G-t Z1-nek néznék. Sajnos nem fogják LOL
jjooker82 te nem kicsit vagy elfogult az LG G-el azt hiszem. Nem bűn az, csak ne terjessz valótlanságot (persze tudom, az LG igazi top gyártó, soha nem hívott vissza telefont - mert nem ismertek el egyetlen típushibát sem. Ezért kellett nekik a Nexus4 mindenáron, ami messze a legjobb LG telefon mai napig - na jó, a G2 jobb, de az még nem kapható)
[ Szerkesztve ]
-
Unalmas a készülék és tökre olyan, mint a LG akármi.. Csak egy kopi-pészt matrica....
-
Ádám16
addikt
Jaj de szép fehérben. Nagyon kell most már egy Sony, ez a dizájn odacsap, ráadásul a többi is hibátlan.
-
leslieke
Jómunkásember
Nagyon szép telefon.
-
Archer4713
csendes tag
Nagyon szép telefon.
Bővebben egy részletes tesztig nem értékelném.
Nekem Samsungom van, de szerintem a Sony csinálja a legszebb telefonokat... -
soldier2
őstag
Nem tudom, hogy hol láttál a Z-n buditető műanyagot, de nekem pl bejön a gumiszerű perem körbe. Biztosan jobban viseli a traumát mint a Z1 pletykált fémkerete, amin minden esés nyomot hagy majd. Sokaknak bejön, de nem annyira praktikus szerintem.
Képek meg tuti jönni fognak Szept 4. után. Addig meg már csak ötöt kell aludni[ Szerkesztve ]
-
leslie_smith
aktív tag
Nagyon jól néz ki!
Kíváncsian várom a szeptember 4-et -
SonyNex7
senior tag
Mintha az alsó és felső káva keskenyebb lenne a Z-hez képest amolyan Zl-es.
Más nem látja így?
Amúgy bitang szép.
Ha nem oldódik meg a Z hátlap elválása akkor inkább erre ruházok be. -
soldier2
őstag
válasz
harmincas #14 üzenetére
LOL. Kicsit olvass mielőtt írsz legközelebb. A Z1 "állítólag" ha nem is 2/3"-s szenzorral jön mint eredetileg de az 1/2,3 is nagyobb pixelméretet ad mint a jelenlegi "átlagos" 13MP-es mobil kamerák. Tehát itt már elvérzik az érvelésed, hiszen a pixelméret jelen esetben nem tovább csökkent, hanem minimálisan még nőtt is.
Az 5MP-es érzékelővel meg van piacon telefon. Ultrapixelnek hívják és a HTC One és One mini is ilyet kapott, hőbörög is mindenki a képminőség miatt
A Z1 meg nem fotós teló, hanem csak a legjobb kamerás csúcstelefon akar lenni. Nem a PureView-al akar versenyezni, hanem az S4, One stb telefonokkal szemben akar a sony előnybe kerülni. Aki a kamera miatt vesz telefont annak sajnos ezentúl is csak a Nokia marad[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Minden oldalról megmutatta magát a Sony rövidesen leleplezésre kerülő kamerás csúcsmobilja.
- PlayStation 5
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- 2026-ra halasztotta a Siri felturbózását az Apple
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Apple asztali gépek
- Túra és kirándulás topic
- Grim Dawn
- Használhatatlanná teszi az egyes HP LaserJet nyomtatókat egy új firmware
- Formula-1
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 8/256GB, Mekímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- iPhone 11 Pro 256GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 97%/p4115
- iPhone 11 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4113
- iPhone SE 2020 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4112
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest