Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Májusban már megérkezhet a Xiaomi 17T
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Vivo V70 – a stílus érték?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
Új hozzászólás Aktív témák
-
Arról tudtok valamit, hogy az X10 mini és az X10 mini pro mikor lesz kapható?
-
válasz
HardSanyeee
üzenetére
Szerintem jövő héten lesz arénás teszt...

-
válasz
HardSanyeee
üzenetére
Szerintem napok kérdése.

-
válasz
BoneDragon
üzenetére
És mikor lesz teszt?
-
cqr
aktív tag
A palm pre-ben nem sgx 530 van ?
#AS (8):
A Snapdragon proci elavult mar uj samsung procival és uj iphone proci legyaláza.Amellett hogy a snapdragon nem igazán egy proci : P , a benne lévő 1ghz-es scorpio mag teljesítményben a jelenlegei tesztek alapján nagyon közel van az A4-hez.
(Mellesleg az a 90m nem is biztos hogy egy az egyben hasonlítható a 22m-hez)
-
Vtwo
őstag
-
madstunt
addikt
nem úgy értve más kategória. felső volt maga idejében elvileg mindkettő de az X1 2 évvel ezelötti.
Ennek 1"-al nagyobb a kijelzője (3 vs 4 coll) ami kapacitív ellenben az X1 rezisztívjével szemben. 1GHzes Snapdragon Proci van benne az X1 MSM7200-as 528MHzeséhez képest.
Annak van hardveres qwerty billje ennek nem,annak van optikai joystickja ennek viszont nincs. Kamerarész is sokkal jobb elvileg mint az X1-é minőségben a külföldi tesztek alapján(bár a videó az csak épphogy) -
03061981
tag
Op. rendszeren kívül mivel jobb mint a régi X1?
-
törölt tag
nekem alapvetően tetszett ez a telefon. ki kell rajta kapcsolni a time- és mediascape-et, és nem olyan rossz az. bár azért persze az alap rendszert is optimalizálni kell. ha esetleg nem gáz ilyet kérni Bocha, akkor megnézed, hogy van-e sebességbeli külüönbség az SE felület be- és kikapcsolt állapota közt?
-
Ricardo
titán
A kijelzőt annak ellenére hogy nem Amoled (vagy Samoled), hanem TFT, és "csak " 65K-s, Jól belőtték.
"érintőkijelző felbontása 480 x 854 pixel, a színárnyalatok száma 65 536, a képminőség pedig mesés, hatalmas élmény az X10-et használni."
Arra én is kíváncsi leszek meddig hajtja meg az 1500-as akku. Ebből a szempontból viszont szerencsésebb lett volna az Amoled
-
yorka
tag
Először is örülök az X10 blognak.
Másodszor örülök, hogy nincsenek komoly sebesség problémák. Gondolom az SE biztosra akart menni, és addig nem adta ki a kezéből tesztelésre, amíg a szoftver ki nem forrja magát, mert megint csak lehúzás lett volna belőle. (Így is kap a MT hiánya miatt.)
Várom a folytatást. -
Ricardo
titán
Ezek szerint eltérnek a vélemények. Teszt mikor várható?

-
fairi
őstag
válasz
HardSanyeee
üzenetére
SE fanoknak tuti jó készülék lesz,ami eddig SE oldalon volt ahhoz képest csodakészülék ez

jah bluetoothon fájlt lehet küldeni rajta,szépen átküldte az omnia2-re a vele készített képet...
-
fairi
őstag
Mobile meetingen megtapiztam,nem láttam csúnyább lag-elést...
Mondjuk ez a SE kezelőfelülete nagyon nem jött be,első lépés lenne vhogy kiítani és vmi normálisabb third-party homescreen ráhajítani..
feleslegesen terheli a procit...igaz a galaxy S izgalmasabb paramétereiben geekeknek

-
HardSanyeee
őstag
Mobile Meetingen kipróbáltam. A sebesség számomra elég meggyőző volt, kivéve a Widget felpakolós ablaknál. Eddig pozitív a véleményem a készülékről, kíváncsi leszek a blogban leírtakra, bár látom eddig itt sincs panasz

És persze grat az új designhoz és funkciókhoz

-
AS
félisten
Se x10: ATI Imageon Z430 (Snapdragon QSD8250) 22
Samsung Galaxy S: ARM Cortex-A8 S5PC110 with PowerVR SGX540 = 90 million triangles/sec
Kérdés?

A Snapdragon proci elavult mar uj samsung procival és uj iphone proci legyaláza.
(Ami 4 gsb ben lesz)
Ez a SE X10 nagyon laggol...
-
scorpio73
csendes tag
Külsőre nagyon tetszik, kiváncsi vagyok a sebességre és az SE felületre.
És legalább ennek is magyar a felülete.
És keddtől már a T-nél, próbálják behozni a lemaradást. -
Segal
veterán
Ma meg lehetett taperolni a találkozón hát én sem voltam elájulva tőle a HTC Desire sokkal jobban bejött de nem kezdek OFF-olni mielőtt lelőnek.
-
Nagyon várom már a végleges tesztet. Remélem, mielőbb kint lesz a teljes dózis, hogy ne csak csepegtetve élvezhessem, hanem hedonistaként...
-
plus44
veterán
No fene. A végén még tényleg jó lesz?

-
EczkE
veterán
A sebességre lennék nagyon kíváncsi. A SE nem az optimalizálásról híres.

Na meg a kezelőfelület is érdekel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Bestbuy játékok
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- Revolut
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Diablo IV
- Windows 10
- Filmvilág
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Apple Macbook Air 13,6 M4 10C CPU/8C GPU/16GB/256GB - éjfekete- HUN - MW123MG/A - 4 Ciklus 3 év gari
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX GTX 1050 Ti 4GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A25 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciaval
- GAMER PC! Ryzen 7600X / RTX 5070 / 32GB DDR5 / 500GB NVMe / 850w Gold / BeszámítOK !
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Legyen 1.5 hét és kiegyeztünk

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Mint írtam, a készülék többi részén nem volt ilyen lassulás.