Hirdetés
- Leradírozta a kijelzőt a Garmin fitnesz karkötőjéről
- Szokatlanul nagy telepet kaphat az Oppo következő A-szériása
- Korán szivárgott a Snapdragon 4 Gen 6: új Adreno és LPDDR5 is jöhet
- Egy spanyol játékosnál tűnt fel a Honor Robot Phone a vb-döntő után
- Tisztázta a Motorola az Edge 70 Max frissítési ígéretét
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Leradírozta a kijelzőt a Garmin fitnesz karkötőjéről
- Öt év után újra 5G képes kamerás csúcsmobilokat hoz a Huawei a nemzetközi piacra
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Meglepő pletyka a Pixel 11a-ról: a csúcs Tensor lapka is lecsoroghat
- Tisztázta a Motorola az Edge 70 Max frissítési ígéretét
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
GabenBFG
tag
Arról tudtok valamit, hogy az X10 mini és az X10 mini pro mikor lesz kapható?
-
HardSanyeee
őstag
-
k850
addikt
Egy szűk 1 hónap múlva.
Szerintem napok kérdése.

-
HardSanyeee
őstag
-
GabenBFG
tag
Hát ez tényleg nem nevezhető tesztnek! Ami itt lesz teszt, arra leszek nagyon kíváncsi! Akkor dől el, hogy vajon ez lesz a következő telefonom?!

És mikor lesz teszt?
-
BoneDragon
veterán
-
joey04
titán
-
cqr
aktív tag
A palm pre-ben nem sgx 530 van ?
#AS (8):
A Snapdragon proci elavult mar uj samsung procival és uj iphone proci legyaláza.Amellett hogy a snapdragon nem igazán egy proci : P , a benne lévő 1ghz-es scorpio mag teljesítményben a jelenlegei tesztek alapján nagyon közel van az A4-hez.
(Mellesleg az a 90m nem is biztos hogy egy az egyben hasonlítható a 22m-hez)
-
kaller1
veterán
-
papi77
addikt
-
03061981
tag
nem úgy értve más kategória. felső volt maga idejében elvileg mindkettő de az X1 2 évvel ezelötti.
Ennek 1"-al nagyobb a kijelzője (3 vs 4 coll) ami kapacitív ellenben az X1 rezisztívjével szemben. 1GHzes Snapdragon Proci van benne az X1 MSM7200-as 528MHzeséhez képest.
Annak van hardveres qwerty billje ennek nem,annak van optikai joystickja ennek viszont nincs. Kamerarész is sokkal jobb elvileg mint az X1-é minőségben a külföldi tesztek alapján(bár a videó az csak épphogy)
-
kaller1
veterán
Az X1-et házon belül esetleg az X2-vel lehet összevetni. Semmiben nem hasonlít az X10-re, ami egyébként mindenben jobb, az eredeti kérdésedre válaszolva.
-
madstunt
addikt
nem úgy értve más kategória. felső volt maga idejében elvileg mindkettő de az X1 2 évvel ezelötti.
Ennek 1"-al nagyobb a kijelzője (3 vs 4 coll) ami kapacitív ellenben az X1 rezisztívjével szemben. 1GHzes Snapdragon Proci van benne az X1 MSM7200-as 528MHzeséhez képest.
Annak van hardveres qwerty billje ennek nem,annak van optikai joystickja ennek viszont nincs. Kamerarész is sokkal jobb elvileg mint az X1-é minőségben a külföldi tesztek alapján(bár a videó az csak épphogy) -
03061981
tag
Ezt a kategória kérdést sosem értettem. Ha egy telefon jó és használható, sőt még jól is van összerakva, esetleg jó anyagokból akkor az már egy felsőbb kategória? Én csak azt látom ebből, hogy jó vagy sem. Bocs az OFF-ért!
-
kaller1
veterán
-
03061981
tag
Op. rendszeren kívül mivel jobb mint a régi X1?
-
Lirion
addikt
A jet óta nagyon tudjuk, hogy a samsungnál az erős hardver mennyire garancia a sebességre.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
HardRic
addikt
-
törölt tag
nekem alapvetően tetszett ez a telefon. ki kell rajta kapcsolni a time- és mediascape-et, és nem olyan rossz az. bár azért persze az alap rendszert is optimalizálni kell. ha esetleg nem gáz ilyet kérni Bocha, akkor megnézed, hogy van-e sebességbeli külüönbség az SE felület be- és kikapcsolt állapota közt?
-
joey04
titán
-
madstunt
addikt
A kijelzőt annak ellenére hogy nem Amoled (vagy Samoled), hanem TFT, és "csak " 65K-s, Jól belőtték.
"érintőkijelző felbontása 480 x 854 pixel, a színárnyalatok száma 65 536, a képminőség pedig mesés, hatalmas élmény az X10-et használni."
Arra én is kíváncsi leszek meddig hajtja meg az 1500-as akku. Ebből a szempontból viszont szerencsésebb lett volna az Amoled
a gsmarenan már van teszt de erről én egy szót se láttam félálomban pedig ez egy sarkalatos pontja
-
Ricardo
titán
A kijelzőt annak ellenére hogy nem Amoled (vagy Samoled), hanem TFT, és "csak " 65K-s, Jól belőtték.
"érintőkijelző felbontása 480 x 854 pixel, a színárnyalatok száma 65 536, a képminőség pedig mesés, hatalmas élmény az X10-et használni."
Arra én is kíváncsi leszek meddig hajtja meg az 1500-as akku. Ebből a szempontból viszont szerencsésebb lett volna az Amoled
-
madstunt
addikt
-
kaller1
veterán
Attól a 20-30 képtől nehogy belassuljon már...
Mint írtam, a készülék többi részén nem volt ilyen lassulás. -
fairi
őstag
lehet már a tiednél tele ment a ramja...
mondta nekem a sony ericsonnos minden program megy a háttérbe,és nem volt semmi takarítóprogram fent,mindenki nyomogatta és telepakolódott minden bizbasszal..
-
yorka
tag
Először is örülök az X10 blognak.
Másodszor örülök, hogy nincsenek komoly sebesség problémák. Gondolom az SE biztosra akart menni, és addig nem adta ki a kezéből tesztelésre, amíg a szoftver ki nem forrja magát, mert megint csak lehúzás lett volna belőle. (Így is kap a MT hiánya miatt.)
Várom a folytatást. -
Ricardo
titán
Ezek szerint eltérnek a vélemények. Teszt mikor várható?

-
kaller1
veterán
nem láttam csúnyább lag-elést...
Én láttam, legalábbis a képnézegetőben a képek lapozásánál megjelenő wait cursor-t annak nevezném. Ezen meg is lepődtem, nagyon lassú volt...
A gép többi része első blikkre jó. -
madstunt
addikt
-
fairi
őstag
Mobile Meetingen kipróbáltam. A sebesség számomra elég meggyőző volt, kivéve a Widget felpakolós ablaknál. Eddig pozitív a véleményem a készülékről, kíváncsi leszek a blogban leírtakra, bár látom eddig itt sincs panasz

És persze grat az új designhoz és funkciókhoz

SE fanoknak tuti jó készülék lesz,ami eddig SE oldalon volt ahhoz képest csodakészülék ez

jah bluetoothon fájlt lehet küldeni rajta,szépen átküldte az omnia2-re a vele készített képet...
-
fairi
őstag
Mobile meetingen megtapiztam,nem láttam csúnyább lag-elést...
Mondjuk ez a SE kezelőfelülete nagyon nem jött be,első lépés lenne vhogy kiítani és vmi normálisabb third-party homescreen ráhajítani..
feleslegesen terheli a procit...igaz a galaxy S izgalmasabb paramétereiben geekeknek

-
Dano58
tag
-
HardSanyeee
őstag
Mobile Meetingen kipróbáltam. A sebesség számomra elég meggyőző volt, kivéve a Widget felpakolós ablaknál. Eddig pozitív a véleményem a készülékről, kíváncsi leszek a blogban leírtakra, bár látom eddig itt sincs panasz

És persze grat az új designhoz és funkciókhoz

-
AS
félisten
-
Dano58
tag
A snapdragon szinte mindenre elég, desirebe is az lesz. Egy hordozható cuccba ez a vas is boven elég.
-
AS
félisten
Se x10: ATI Imageon Z430 (Snapdragon QSD8250) 22
Samsung Galaxy S: ARM Cortex-A8 S5PC110 with PowerVR SGX540 = 90 million triangles/sec
Kérdés?

A Snapdragon proci elavult mar uj samsung procival és uj iphone proci legyaláza.
(Ami 4 gsb ben lesz)
Ez a SE X10 nagyon laggol...
-
scorpio73
csendes tag
Külsőre nagyon tetszik, kiváncsi vagyok a sebességre és az SE felületre.
És legalább ennek is magyar a felülete.
És keddtől már a T-nél, próbálják behozni a lemaradást. -
Segal
veterán
Ma meg lehetett taperolni a találkozón hát én sem voltam elájulva tőle a HTC Desire sokkal jobban bejött de nem kezdek OFF-olni mielőtt lelőnek.
-
plus44
veterán
-
joey04
titán
-
fateless
veterán
Nagyon várom már a végleges tesztet. Remélem, mielőbb kint lesz a teljes dózis, hogy ne csak csepegtetve élvezhessem, hanem hedonistaként...
-
plus44
veterán
No fene. A végén még tényleg jó lesz?

-
EczkE
veterán
A sebességre lennék nagyon kíváncsi. A SE nem az optimalizálásról híres.

Na meg a kezelőfelület is érdekel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- TP-Link Archer MR600 4G+ router (ajándék TP-Link RE315 repeater)
- Crucial Ballistix Sport 8 GB (2x4 GB) DDR3-1600 MHz CL9 Memória
- Keresek Iphone 17 pro maxot!
- G.Skill Ares F3-1600C9D-8GAB 8 GB (2x4 GB) DDR3-1600 MHz KIT memória
- Fehér Gamer PC Ryzen 5 5500 / RTX 2060 Super 8GB / 16GB 3600MHz DDR4 / 512GB NVMe / Új Ház
Legyen 1.5 hét és kiegyeztünk 

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Mint írtam, a készülék többi részén nem volt ilyen lassulás.