Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Yettel topik
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Teljes külső kijelzővel hódítana a Flip7, ami kapott egy kistestvért is
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Mobil flották
- Magisk
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
PROHARDVER! témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nagyon valószínű, hogy már egy év múlva más fog tetszeni. Nagyon sűrűn jönnek ki az újabbnál újabb modellek.
Karácsonyig szerintem is érdemes várni, lehet, hogy egy tízessel olcsóbb lesz.
Szerintem az fog többet adni érte, aki nem szeretné, hogy minden harmadik gyerek kezében szembe találná a készülékét. -
kerasz
csendes tag
Szerintem is, telejsen koreekt a mini is, és ez annyival nem nagyobb, hogy emgérjen ennyi felárat.
Érdekes az árképzés midnenesetre, a mini mintha alul ez meg túl lenne árazva.
Az mindenesetre biztos, hogy a nexus s mellett a mini éri meg a legjobban az árát ma a piacon, plussz majd mango frissítés után optimus 7 meg omnia 7 ha lehet még kapni
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Témaindító hír
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Philips 58PUS8505 Smart LED Televízió,146 cm, 4K Ultra HD ,Android, Ambilight, HDR10+ KIJELZŐHIBÁSAN
- Canon EOS 250D kiegészítőkkel, táskával (CSAK 200 expoval !!! )
- Lenovo Legion Go 512GB + rengeteg extra!
- Bivaly erőmű Lenovo P1 G3 (Core I9 8mag/16 szál 32Gb DDR4 1Tb SSD 4Gb Nvidia) MAGYAR laptop eladó!
- Samsung 860 EVO 2.5 500GB SATA3 MZ-76E500 100/90
Üzleti előfizetők hirdetései
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi A3 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E7450 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra. I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest