- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iOS alkalmazások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Magisk
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Google Pixel topik
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Egy óra, két rendszer
Új hozzászólás Aktív témák
-
pit stop
addikt
Én tudom követni mert követem a Sony-t, de aki követi Samsungot az meg tudja követni őket
Persze lehet jól rendszerezni őket, meg egyikben ez van meg másikból az hiányzik, és ez alapján még 862 féle telefont kitolhatnának hogy mindenki magáénak érezze. Csak jó lett volna megint, hogy amelyik ICS-vel vagy a közelivel jön ki és idei kapjon JB-t, de mivel hw-ben elindultak vissza erre nincs sok esély (a mellett hogy normálisan fut rendszer).
Meg a kevesebb - több elv nemtudom eladásokban-nyereségben mennyire tükröződött, de kívülről nézve nagyon szépen megoldották tavaly. -
pit stop
addikt
Elnézést
Akkor beszéljünk úgy hogy fél éven belül csinálnak annyit telefont mint tavaly egész évben kb (pontos számokat most nem tudok, ne kövezz meg kérlek
).
Átlag usereknek lehet hogy jó elsőre, mert azt látja majd hogy mennyi készülék van, és legalább egyik csak megtetszik. Meg ha erős lesz a brand akkor olcsó "gagyi" hw-s telókat is fogják vinni, mert azon is rajta van hogy Sony.
Csak mi lesz így a supporttal, meg a mennyiség sokszor minőség rovására megy...
Én maradok a mellett, hogy inkább lenne 1-2 új butafonjuk normál és felső androidok mellett. -
pit stop
addikt
Minek kell ennyi telefon, tisztára olyanok lesznek mint a Samsung (telefonokba kicsit több egyéniséggel de ennyi akkor is sok)...
Erre a negyedévre 12 telefon, plusz minik utódai és 4 magos hype még nincs is bejelentve
Új hozzászólás Aktív témák
- LCD, plazma és projektoros TV-k hibái
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
- Asztalos klub
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- PlayStation 5
- Autós topik
- Hegesztés topic
- Építő/felújító topik
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Crucial T500 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest