- Netfone
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Magisk
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
rooland
senior tag
Illetve most nézem hogy Xperia J is fog jönni nemsokára, ami még egy kicsivel jobb a Miro-nál, de elvileg még mindig olcsó lesz.
Az is mire megjelenik és hogy igaz-e lesz.... -
rooland
senior tag
Nem emlékszem már.
De pl Sony hivatalos honlapján már bevették a COMING SOON feliratot és NEW plecsnit kapott.
A szoftver frissítésnél meg mai 2012-09-14 dátum van.
Xperia Miro
Természetesen idehaza még kanyarban sincs ahogy látom... -
fecs
senior tag
Érdekes.
Sehol semmi hír a megjelenésről, de az ebay-en már van eladó?Ha fehér lenne, már nyomnám is a sofort kaufen-t.
Biztató a 205 ajrós ár. -
rooland
senior tag
válasz
lolsorandom #87 üzenetére
Hát én már nagyon várom / keresem, de nem nagyon találni hivatalos infókat. Egyes (egész hihetőnek tűnő) infók szerinte szeptember második hete a hivatalos megjelenés worldwide. Csak úgy legyen!!!
-
lolsorandom
csendes tag
up, van valami új infó az itthoni forgalmazásról?
-
rooland
senior tag
Mikor érkezik meg hozzánk a Miro és kb mennyiért???
-
mathaus=)
senior tag
Ez a telefon olyan jólenne WVGA felbontással, ugyanezzel a külsövel, és mondjuk az ár alacsonyan tartásának szempontjából egy 1,4Ghz-es MSM8255T-s procival..
-
Logen88
aktív tag
Nem lesz ez rossz teló. Ha elég jó áron lesz, akkor sokan megveszik majd. Lehet én is, nekem elég lenne mindenre.
-
sir fg
aktív tag
-
mrlujoak
veterán
Tulajdonképpen pont hasonlókkal érveltem magamban, magam ellen
, így elfogadom, hogy kijött ez az alsós nemzetközi páros (miro-tipo) de a tipo-t inkább nem preferálom.
Szemtelenül olcsónak kell lennie, hogy nagy Sony-sként ajánljam is valakinek...Talán ha a pre-paid ára (ha bekerül szolgáltatókhoz) a mostani LwW alá megy - bár nem hiszem...
-
spawn21
veterán
Szerintem nem csinálja rosszul a Sony. Viszont tényleg van olyan modell a palettájukban aminek értelme sincs. Viszont!
Azért mert van itt "pár" ember aki fikázza ezeket a telefonokat, azok vegyenek egy atomerőművet és ezzel le is van tudva a gondjuk! Nem nektek készül, és bizony sokan lesznek akik venni fogják ezeket! Még hogy nincs eltérés a dizájnban, dehogynem!
Van akinek csak telefon kell! -
nicu71
addikt
a kinézet nálam csillagos ötös! Bár a család ezen tagját vsz nem venném meg.
-
pit stop
addikt
Én tudom követni mert követem a Sony-t, de aki követi Samsungot az meg tudja követni őket
Persze lehet jól rendszerezni őket, meg egyikben ez van meg másikból az hiányzik, és ez alapján még 862 féle telefont kitolhatnának hogy mindenki magáénak érezze. Csak jó lett volna megint, hogy amelyik ICS-vel vagy a közelivel jön ki és idei kapjon JB-t, de mivel hw-ben elindultak vissza erre nincs sok esély (a mellett hogy normálisan fut rendszer).
Meg a kevesebb - több elv nemtudom eladásokban-nyereségben mennyire tükröződött, de kívülről nézve nagyon szépen megoldották tavaly. -
mrlujoak
veterán
A Samsung is a felső kategória mellett az egyébként olcsó, gagyi modellekkel ad el hatalmas mennyiségeket. Gondolok itt a Galaxy mini-re és hasonló alsós okos modellekre...
Sajnos a SONY is úgy látta, hogy ebbe is belekóstol, így kihozott 2 nemzetközi olcsó, alsós androidos, a miro-t és tipo-t.
Végső soron a 2010-es X8 kapott utódot a tipo személyében.
A miro meg ezt fejeli meg kicsit, de nem annyira, hogy Xperia mini utód lehessen.Egyébként a SONY idei palettája is szépen követhető, csak elsőre látszik soknak.
Kijelzőmérettel is szépen lefedi az idei piacot, mint tavaly.
Xperia ion 4,55" HD
Xperia S 4,3" HD
Xperia acro S 4,3" - strapa HD
Xperia P 4" qHD
Xperia sola 3,7" FWVGA
Xperia U 3,5 FWVGA
Xperia go 3,5" - strapa HVGA
Xperia miro 3,5" HVGA
Xperia tipo 3,2" olcsó alap, HVGA...és lehetne még őket más kategóriákba sorolva is csoportosítani.
-
pit stop
addikt
Elnézést
Akkor beszéljünk úgy hogy fél éven belül csinálnak annyit telefont mint tavaly egész évben kb (pontos számokat most nem tudok, ne kövezz meg kérlek
).
Átlag usereknek lehet hogy jó elsőre, mert azt látja majd hogy mennyi készülék van, és legalább egyik csak megtetszik. Meg ha erős lesz a brand akkor olcsó "gagyi" hw-s telókat is fogják vinni, mert azon is rajta van hogy Sony.
Csak mi lesz így a supporttal, meg a mennyiség sokszor minőség rovására megy...
Én maradok a mellett, hogy inkább lenne 1-2 új butafonjuk normál és felső androidok mellett. -
gzbotii
nagyúr
válasz
hallerlaller #72 üzenetére
ja..foleg a HW-ben a visszalepes
-
hallerlaller
addikt
Nekem is sokkal jobban tetszett a tavalyi paletta, egyedi, belsőleg egyforma de külsőleg jól megkülönböztethető, karakteres készülékek(lww, x-ray, arc, active, stb..) nem ilyen egyenkockák. Idén már nem lehet azt mondani ha olcsóbb, de jó telefont akarsz akkor vegyél sony-t, mert vannak gyengébb modellek is..
-
gzbotii
nagyúr
Jo, toroltek a hsz-em.
Tavaj tiszteltem a Sonyt, hoztak a Miniket, a Ray, Neo, arc. Na meg a mostohagyerek, a PLAY...
Szepen lefedtek az paletatt es nem volt kint 35 modeljuk. Iden meg jobban orultem volna, ha marad volna az Xperia S, P, U meg estelg jonne LTE nelkul a ion es kesz.De ez a sok sok keszulek
acro, micro, pico sito..meg az a "ketlartyas"
-
mrlujoak
veterán
-
mrlujoak
veterán
válasz
Retekegér #19 üzenetére
HTC Desire C
2012
600-as proci
3,5" HVGA kijelzőTöbbek között erre is lehetne figyelni...
Feltöltőkártyásan 55E - a miro-t majdnem ennyiért a független piacra várjuk
-
mrlujoak
veterán
válasz
Mr.Csizmás #63 üzenetére
Igen, azok is nagyon egyediek és szépek lettek.
Persze, volt az Ericsson által diktált Sony Ericsson érában is jó sok kifejezetten szimpatikus dizájnú modell, ez kétségtelen. -
mrlujoak
veterán
Hmm. Szerinted a ray dizájnja honnan van?
(Sony Walkman X széria - 2009)(#61) gzbotii :
Tulajdonképpen milyen tényen kellene változtatnia? Szerintem semmilyen tényt nem cáfol vagy erősít meg. Igen, az akkori iPhone-ban ilyen fizikai méretű kijelző volt.
Kb 4szer annyi pénzért, mint amennyiért a miro-t várjuk a piacra.Figyu, kérlek, ne próbálkozz mindig belekötni valamibe, mert nem idevaló a flamewar!
-
-
sir fg
aktív tag
Örülök, hogy télen megvettem a Rayt. Teljesen szubjektív, de szerintem is a SE éra telefonjai szebbek voltak
. És nekem a Ray az etalon
.
-
NeRo28
aktív tag
Közben rájöttem és javítottam...
-
NeRo28
aktív tag
Ez pont iphone 3g felbontás meg méret nem?
-
Enci1983
senior tag
Azért a 320x480 kijelzőhöz a
bravia engine kicsit
méltatlan...
Miért volna méltatlan? Tavaly megkapta a mini és mini pro páros is. Szerintem semmi gond ezzel a készülékkel, 10 vásárlóból 1 ha megnézi milyen hardwer/szoftver hajtja, ha jó áron belövik garantált a sikere. Igen, elvakult vagyokfrancnak se kell a tepsifón, émelygést keltő superamoled+ kijelzővel.
-
func93
senior tag
Elég tetszetős kis teló szerintem beruházok majd egy ilyenre! Első Sony
-
mrlujoak
veterán
A bejelentések ideje nem azonos a megjelenéssel.
A Sony hivatalos sajtójában is 2012 Q3 szerepel megjelenési dátumnak, ami fórumtársak közt is második félév.
Hasonlóan az Xperia acro S és go megjelenéséhez... (2012 Q3)
-
pit stop
addikt
Minek kell ennyi telefon, tisztára olyanok lesznek mint a Samsung (telefonokba kicsit több egyéniséggel de ennyi akkor is sok)...
Erre a negyedévre 12 telefon, plusz minik utódai és 4 magos hype még nincs is bejelentve -
-
hallerlaller
addikt
sony-nál is megy a hardveres downgrade..
-
mrlujoak
veterán
válasz
nickcreeper #46 üzenetére
Xperia go.
-
mrlujoak
veterán
Nem.
Huh.
1.vonal, NXT. Fő, és szembetűnő dizájnelem az átlátszó sáv. Oldalról a kijelző teljesen egysíkban van az alsó résszel, azaz arccal az asztalra téve egy síkban fekszik fel.
2. soláék. nincs áttetsző sáv, ellenben a kijelző kiemelkedik a telefon alapsíkjából, azaz az asztalra fektetve, nem fekszik fel annak teljes felületén.
3. acro S, ion. Standard alap dizájn, nincs NXT sáv, és a telefon egy síkban van.
4. neo L. Egyértelmű tavalyról átmentett fizikai mosolygós gombsor, Vivaz-osan lekerekített elő és hátlap.Remélem eme röpke ismertető már elég lesz.
-
gzbotii
nagyúr
Aha..szoval ha a kamera kozeprol kikerul a bal szelre, a hangszoro meg a bal also sarokba, eltunik az atlatszo csik, akkor mar mas dizajn az egesz?
Ha csak ennyiben all a szakma, megyek az Apple-hoz dizajnernek..majdcsak "ujraalkotom" az iPhonetTetszenek az idei keszulekek, de en nem latom, hogy hol lenne az a 4 kullombozo dizajn vonal...
-
törölt tag
Akksi meg külső terén nagyon jónak tűnik, a kijelző és a hardver már annyira nem. Ha meg tudják oldani smoothra a rendszert (és elég sok gyenge telefonjuk lesz idén, úgyhogy meg fogják) akkor jó ajánlat lehet.
Az a fém (vagy fém hatású műanyag?) berakás fogott meg az alján. -
mrlujoak
veterán
Igen, a neo L idei modell.
Látom, nem is szeretnél különbséget felfedezni a dizájnvonalak között, így teljesen értelmetlen az érvelésem.
Kérdezted, mi az a 4, megválaszoltam, de csak azért is belekötsz.
"A fenteb linkelt kepeken, teljes mertekben kiveheto a 4 dizajnvonal, hisz teljesen elter a kinezetuk "
Hmm. Igazán egyedi a dizájnvonal értelmezésed.
Egy dizájn a többitől nem csak akkor fog eltérni, ha ordító különbségek vannak.
Ezek úgy ahogy vannak 4 dizájncsoportba sorolhatók és pont. -
gzbotii
nagyúr
Az Xperia Neo L, ha idei kiadas, akkor valoban a tavaji dizjan, de Neo elonevvel, nem is lehetne mast varni.
Es most, nehogy azt mond, nem latszik jol a modelek kozott, hogy egyazon dizjanra epulnek, mert en nem latok koztuk dizjanbeli elterest, pl..az, hogy mas modelek es nem az Xperia S variacioi (mint a P es az U), az egy dolog:
A fenteb linkelt kepeken, teljes mertekben kiveheto a 4 dizajnvonal, hisz teljesen elter a kinezetuk
-
SShadow
aktív tag
"Már előre le kell szögezni azonban, hogy a
készülék célja nem a csúcsmodellek trónfosztása, hanem a
közösségi szolgáltatások és a letisztult japán elegancia
minél szélesebb rétegek számára történő eljuttatása. A
jövevény ennek megfelelően közepes műszaki
paraméterekkel bír,"Nemàr most ez komoly hol ebbe a közepes müszki tartalom??
http://mobilarena.hu/hir/juliusban_debutal_az_xperia_go.html
Ha erre is azt irjàtok hogy közèpkategoriàs!
Jó lenne a kategoriàkat vègre tisztàzni!
Egy egymagos proci egy ezerèves Adreno 200 közèpkategoria, ès egy duplamagos egy MALI400-al szintúgy? -
a.sebi
őstag
Azért a 320x480 kijelzőhöz a bravia engine kicsit méltatlan...nem tom g ez mennyire jó marketing....csúcs feleknél megismert premium külpiacihoz betenni egy ilyen szarba.
-
mrlujoak
veterán
1. NXT - Xperia S, P és U
2. Xperia sola, go, tipo, miro (kiemelt kijelző)
3. Xperia acro S, ion - sima alapdizájn
4. Xperia neo L - tavalyi Xperia neo és PLAY dizájn(#39) a.sebi:
miért, tavalyi modelleknél is volt BE. Ráadásul pont hogy az alsóbb kategóriás kijelzők képét kell javítani... A technológia nem annyira költséges, mint teszem azt egy jobb minőségű kijelzőt beletenni. Így meg olcsón lehet szebb képélményt varázsolni az egyszer felhasználó szeme elé...
-
-
ramrit
tag
Méghogy a samu árasztja el a piacot ugyanolyan design-val :-)
Ezek a kijelzöfelbontások borzasztóak,lassan a 800as is ciki. De ha el akarja árasztani a piacot a sony ezekkel a förmedvényekkel,akkor csak hajrá,én nem kérek belöle köszi. -
Frozzy
őstag
anyira feleslegesnek érzem ezt a rengeteg
nonamesony xperia telefont, hogy csak na. -
mrlujoak
veterán
válasz
Retekegér #26 üzenetére
És nem is vitattam, mint írtam, igen, ciki.
De mivel már van cikibb - 600 procis modell, meg pl az L3 a QVGA-val, így csak könnyebben emészthető.Sőt, többször is leírtam már, hogy szerintem a tipo páros is tévedés, nem kellett volna a Sony-nak a tavalyi hardver alá mennie.
-
hétalvó
addikt
ebbe persze bele tudtak tenni egy 1500-ös akksit, fog vele vagy 2-3 napig menni. a P-be miért nem voltak képesek?! az ics-el is dettó. érdekesen csinálják a sonyéknál az biztos....
-
raulicio
senior tag
Egy 320x480-as kijelzőhöz minek a bravia mókusvakítás? Eleve minek használnak ennyire gyenge felbontást? Meg 800mhz? Értem én, hogy alsó kategória, de ez megint a használhatóság határát súrolja. Amikor már 4 magos telefonok is piacon vannak, azt gondolná az ember, hogy a belépő szint is fejlődik valamicskét, de nem...
Persze ha a szolgáltatók majd ingyen adják, akkor biztos sokan veszik majd, de szerintem ez a telefon még képtelen kényelmes használhatóságot nyújtani... -
Retekegér
MODERÁTOR
Ja, ha a Motorola ad ki hasonlót az gázabb.
-
gzbotii
nagyúr
a közösségi szolgáltatások és a letisztult japán elegancia minél szélesebb rétegek számára történő eljuttatása
800 MHz-es Qualcomm MSM7225A processzor
3,5 hüvelykes, 320x480 képpontos, Sony Mobile BRAVIA motorral meghajtott kijelző -
törölt tag
válasz
Arthuro_Adam #16 üzenetére
+1
-
spawn21
veterán
Hát szerintem meg amióta Sony néven vannak a telefonok. Igazán kifinomult formákat kapunk (kivéve a ray-t, mert az is nagyon szépre sikeredett)
Ezek már "tipikus" Sonyk
Mondjuk a kijelző tényleg ciki, de! Nehogy már ne fusson rendesen az ICS ezzel a vassal!
Nem muszáj izom vas egy gépebe (hisz a desire c is megmutatta)
Nem kellene erőltetni a x magos telefonokat. Inkább hiba mentes legyen -
a formaterv gyönyörű, de a kijelző... pfhejjj
-
Mr President
senior tag
Fehérben tetszik a teló, és lám 512mb rammal is kilehet adni ics-t.
-
mrlujoak
veterán
válasz
buvartacsko #14 üzenetére
Ha megfigyelted nem a kategória a döntő, hanem az idő.
Az idei, már piacon lévő modellek érkeztek GB-el, kategóriától függetlenül!
A mostanában bejelentésre került modellek (go, acro S, tipo, miro) amik majd a piacra kerülnek jönnek ICS-el.A SONY épp 10 tavalyi modell (1 kivételével az összes tavalyi) esetében tolja a frissítést, és az ütemterv is kikerült már az ideiek frissítésére.
Egyébként ez még mindig követhető, mint teszem azt a Samsung-é, hiszen már van idei csúcs, ICS-vel, idei nem csúcs GB-el (de ígéret ICS-re) és van idei GB-el, ami marad is azon...
A SONY kínálatból meg van 4 már kapható GB-el (és ICS-re frissül), és vannak a tavalyiak, amikre folyamatosan érkezik az ICS.
Aztán ezen felül jönnek a többiek...(#19) Retekegér:
Igen, vérciki. Csak épp van gyártó, aki cikibb. 600-as procival...
Mindemellett ez a 800-as nem az a 800-as, mint ami tavalyelőtt volt, és ICS-vel, elfogadható kijelzővel (HVGA) - mert ugye van cikibb, van gyártó idei QVGA-val is- olcsó modellnek jó lesz.
A tipo viszont még mindig szálka a szememben. Azt (azokat - tipo dual) nem kellett volna kiadni. Lett volna az alsó határ a miro, és pont...
-
Retekegér
MODERÁTOR
Ez Xperia mini folytatásnak tekinthető?
mrlujoak: 2012-ben 800 MHz-es procival telefont kiadni? Vérciki!
-
walkmanboy
tag
Hmmm nekem nagyon tetszik, azt hiszem a családban elférne egy-két ilyen.
Eléggé dízájnos, és a Sonny felirat nagyon tetszik
-
Maxentius
addikt
Ehh, tavaly volt egy hardveres alap (S2), most meg már legalább három van (S1,S3,8500) - nagyon nem jó irány ez...
-
Arthuro_Adam
őstag
Ezekben több ötlet van, mint a Samsung hasonló kategóriás ajánlataiban.
-
buvartacsko
addikt
érdekes hogy az alsókategóriás szarba képesek icst rakni alapból, a nagyobb drágábbakba meg múltszázadi ost raknak. okcsá
-
draco31
veterán
Jól néz ez ki. Ha jó árat is adnak kozzá, akkor vinni fogják.
-
Mr.Csizmás
titán
sony összeállt a htc-vel?
-
JR.CSé
senior tag
Ez remekül hangzik + a formaterv is elég jól sikerült.
-
törölt tag
Nekem is "grab" fílingem van ezektől a kis "dundi" sonyktól, az tántorít csak el, amit a WS-el szenvedek. (A belső tárhelyen már túlléptem, most a kijelző meg a lag kezd idegesíteni
) Ehh, várok még, lassan kialakul, mik is az igényeim.
De nagyon fog hiányozni a kis méret adta kényelem, zenéhez nem is lenne rossz egy ilyen kis sony... (aztán ott végzem, ahol fateless
)
-
szuladam
aktív tag
ha árban kellemes lesz, azt hiszem meg van, mire fogom cserélni a HTC WFS-em
-
tjb007
nagyúr
válasz
nickcreeper #5 üzenetére
A másodikon is a miro van.
A tipo így néz ki: [link] -
Olasza
aktív tag
Míg a SE csinálta számomra a legszebb telefonokat,addig a sonytól egy sem kéne.
-
törölt tag
Érdekes a Sony új hozzáállása, hogy minden szegmensben jelen akarnak lenni. Remélem, nem HTC-szerű bukta ill. Samsung-szerű értelmetlen telefonözön lesz a vége.
Az is plusz pont, hogy nem állnak be a sorba a papírvékony telefonok fejlesztésével, ez a "blocky" dizájn a mostani szériájukon egészen egyedi. De ha már dizájn: nem kicsit HTC-s az az alsó csapott rész?
-
mrlujoak
veterán
"A Sony hivatalos Facebook oldalán látható visszaszámláló lejárta előtt mutatkozott be az Xperia sorozat alsó régióiba szánt miro,"
Hmm. Ezzel most úgy néz ki a dolog, mintha nem is ezt a készüléket leplezték volna le.
Pedig DE.A visszaszámláló lejárata előtt - alatt azt kell(ene) érteni, hogy volt egy eredeti dátum, amit előre lehetett hozni a kampány során. Mivel ezt rengetegen megtették, az eredeti lejárati dátum előtt 9 nappal sikerült miro-t bemutatni.
Tehát a sikeres kampány eredménye a bemutatásra kerülő modell.
Tegnap pont ezzel a hírrel - FB kampány/játék - késtetek el, mert mire itt kijött a hír, az le is járt, és bemutatkozott miro. Tegnap délelőtt." előre telepített Android 4.0.3 Ice Cream Sandwich operációs rendszerével és alacsony árához képest viszonylag jó felszereltségével kíván hódítani. "
Kedves cikkíró! A 4.0.3 forrása?! Csakmert az eredeti hírforrásban megint nem szerepel, a 4.0.3 csak a 4.0. Egyébként meg az eddigi hírek szerint a tavalyi Xperia modellek (4.0.4) után az ideiek is 4.0.4-el frissülnek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Netfone
- Hálózati / IP kamera
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Elektromos autók - motorok
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A16 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 2db Dell PowerEdge R740 2U Rack Szerver és 3db Netapp FAS2040 NAS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest