- iPhone topik
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fotók, videók mobillal
- Erős specifikáció, kompakt formában
Új hozzászólás Aktív témák
-
zoli.22
tag
Köszi szépen! AZ üzletet én is ismerem, tesómnak itt fogok hamarosan egy xperia x8-ast venni.
Annak azért nagyon ürülnék ha a ciripelést megoldanák majd. Játszani nég életemben nem játszottam telefonnal(leszámítva anno valami vetkőzős pokert), tehát ez szerencsére nem tart vissza a készüléktől, az egyedüli gyenge pontja számomra talán a kicsit gyenge kamera a tesztek alapján. Persze ezzel is nyugodtan megörökítheti szerintem az ember a családi kirándulást mondjuk.
-
zoli.22
tag
Sziasztok!
Én is éppen ilyen telóra vágyok most.(Jelenleg Nokia E65 van)Megnéztem a videót, és ha mondjuk ez egy szobában teljes csönd mellett nem zavaró, akkor maradok a telefon megvétele mellett.
Az E 65, amit most használok kb 5 éve van meg, mindig is volt neki egy kicsi elekrtonikus zaja, de nem is foglalkoztam vele. Nálam konkrétan a a képernyő világítása okozza, amikor nem világít nincs hang.
Remélhetőleg a mini pro-nál azért ezt orvosolják majd, de az én esetemből kiindulva reménykedjünk, hogy élettartam csökkenést nem jelent ez a zaj.Amint meglesz a készülék természetesen igyekszek nektek beszámolni volt e ciripelés.
(Vodafonnál tervezem megvenni.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L380 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD / MT I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Csere-Beszámítás!AMD Asztali számítógép PC Játékra! R5 5600/ RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max - Graphite - Használt, újszerű
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest