- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Mobil flották
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Amazfit Balance - ár-érték egyensúly
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
kelly416
veterán
Tetszetős a tudás, de fizikailag baromi nagy nekem a készülék. Mondjuk, mivel úgysem lesz kapható itthon, mindegy is.
-
Rickazoid
addikt
válasz
BlackmMmDog #19 üzenetére
Ami azt illeti elég sok múlik a szoftveren, mind sebességben, mind funkcionalitásban. A hardver semmire sem jó, ha nincs rá szoftver írva és a kihasználtsága csakis a szoftver optimalizáltságától függ. Utóbbit lehet jól és lehet rosszul csinálni, de előbbi esetben is mindig van mit fejleszteni. Az Androidok többsége amúgy a nem túl jól optimalizált op.rendszerek csoportját bővíti.
Nem igazán tudom mire utaltál ezzel a hozzászólással, mindenesetre aki azt hiszi, hogy a szoftveren múlik a gyorsaság és a tudás, az jól hiszi, illetve tudja, hogy így van. -
Ed3r_X_
nagyúr
Nem is vészes ez az ár, és az a 2Ghz-es Intel meggyőző lehet. Mióta nekem is Inteles telefonom van, egyre jobban bejön, és tetszik, mert bár nem ARM, de erős így is, és megy rajt ami kell
-
Bóti
senior tag
A magyar árképzésről ne is beszéljünk, mert egy vicc.. E-digitalnál olcsóbbak a telók függetlenül, mint a vodánál flottásként.. Szóval szerintem telefon miatt hűségidőt már nem érti meg vállalni, pedig nekik az lenne a biznisz, csak hát mint Magyarországon minden szolgáltató, az utolsó fillért is kitapossa belőled..
-
G-Guts
aktív tag
Szimpi a teló. Tudom, hogy India, meg messze van, meg stb.. de ettől függetlenül: Várjuk a tesztet. (majd valamikor)
-
atike
nagyúr
válasz
sing1ep1ayer #14 üzenetére
MyAudio:
"A jól bevált operációs rendszerhez igazodva, ezen a modellen is az Android 4.0, Ice Cream Sandwich verziója fut. Ez a szoftver áttekinthető, könnyen kezelhető, használata pedig tökéletes élmény nyújt a mindennapi használat során."
Na ezen besírtam. Így eladni, hogy megálltunk ICS-nél azért nem semmi....
Ez konkrétan a MyAudio Series 5 Plusz (előrendelhető) "telefonjuknál" volt...
-
zdanee
őstag
XOLO ... because YOLO!
-
culas25
tag
Ennyi HUFért nekem is kéne. A kijelző mérete pedig tényleg jónak tűnik, bár én 4,5-el beérném, ez még éppen elmegy.
-
sing1ep1ayer
őstag
A kínai átcimkézett tabletek után lassan elkezdhetné az ilyen és hasonló telefonok hazai forgalmazását is a MyAudio... vagy valaki más.
-
atike
nagyúr
De jó is lenne, ha tényleg ennyiért meg is tudnánk majd venni... Csakhát... A szokásos... Mire ideér már nem ennyi lesz az annyi.
-
Vagany
őstag
Az akku és a ram kevésnek tűnik, de nem rossz.
-
lmisi
senior tag
A hazai árképzést nézve itthon az ára erősen 100 ezer fölött lenne.
-
BPFeri
senior tag
Teccik
-
Retekegér
MODERÁTOR
Sasoltam is, hogy mióta finn gyártó ez a
YOLOXOLO? -
tjb007
nagyúr
Ha egyszer a magában a cikkben helyesen le van írva, hogy indiai a XOLO akkor az alcímben miért finn áll ?
Biztos már te is a PureView Nokiát várod, igaz (An)Dante ?A Lava amúgy csak egy brand, szóval ő maga nem gyárt semmit sem mivel nem rendelkezik gyáregységekkel. Az X900 is az Intel referenciamodelljének, az AZ210-nek (amit amúgy a Gigabyte gyártott) az átcímkézése volt.
Azt meg mondom nagyjából mindenki tudja, hogy esély sincs arra, hogy ez nálunk, vagy akár Indián kívül bárhol is elérhető lesz.
-
maggi1886076
addikt
ennyi pénzért nem lesz rossz.csak nem fog hozzánk eljutni..
-
RAID 2
aktív tag
Tetszik.
-
Rickazoid
addikt
"X1000 szakítva a piaci trendekkel másfél méteres kijelzőt, hanem csupán 4,7 hüvelykes"
Szerintem kimaradt egy nem a másfél elől.Amúgy a kérdés: Jön-e hozzánk és ha igen, elég alacsony marad-e az ára ahhoz, hogy érdemes legyen megvenni?
-
DIEGO15
őstag
"nem igazán nem nagyon tudtak"
-
Cyberpunk
félisten
Az árcédula tetszik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Redmi Note 11 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic 5 Lite, 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- OnePlus 7T Pro 8/256GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Apple IPhone 14 Pro Max GOLD 128GB KÁRTYAFÜGGETLEN 86% AKKU
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Újszerű Asus ExpertBook B1 B1500 - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900KF 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest