- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Milyen GPS-t vegyek?
- Vodafone mobilszolgáltatások
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
chungee
addikt
Estét!
Hol találhatom meg ehhez legfrissebb hivatalos MUI ROM-ot ami tartalmazza a magyar nyelvet is Köszönöm
[ Szerkesztve ]
-
Norberto97
újonc
Sziasztok
Tudnátok segíteni?http://www.arukereso.hu/mobiltelefon-c3277/xiaomi/redmi-note-hongmi-note-dual-p234936609/
http://turbado.hu/telefonok/xiaomi/xiaomi-redmi-note-dual-sim-white
A Turbado oldalon rákérdeztem miért különböznek az adatok az Árukeresőhöz viszonyítva és azt a választ kaptam hogy 2 típus van belőle de eddig erről én nem hallottam... (a 3G dual SIMről van szó )
-
Fejvadi
nagyúr
BÚÉK Xiaomi-sok !!
-
Kowax
tag
Üdv!
A szóban forgó készülék egy Xiaomi Redmi Note 4G.
Érdeklődni szeretnék, hogy a gyári alkalmazások közül melyik micsoda, mire jó? Van-e értelmük, vagy inkább törlendőek?
Van elvileg ez a WoStore, ami ha minden igaz, a kínai Google Play, de nem sok hasznát veszem, ha nem lehet átállítani a nyelvét semmi használhatóra. Valaki valami ötlet?
Ezen kívül van valami 11614, van egy olyan, hogy talán Wo, aminek olyan az ikonja, mintha egy kukac lenne rajta , van még egy olyan ikonú, amin egy nyakkendős figura van, valamint az MiKey. Ja, és persze a Wo Game. Ezekről ki mit tud?
Másik kérdés, hogy a MiTransfer csak Xiaomi készülékek között működik? Vagy esetleg a laptoppal is össze lehet hozni?
Utcsó kérdés most hirtelen, hogy van-e valami beépített, vagy preferált olvasó alkalmazás, vagy azt keresnem kell?
Előre is köszönöm a válaszokat!Böff!:))
-
senior tag
Szia, a XiaomiShop elvileg elég biztos hely a rendeléshez, de vannak itt a hardveraprón is kollégák, akik megszerzik neked nagyon korrekt áron.
Kérdésedre az itt van 2 link, hogy össze tudd hasonlítani őket: [Redmi Note] [Redmi Note 4G]
Szerintem, ha nem létfontosságú a 4G, a sima Redmi Note-ot vedd, az DUAL SIM-es, 8 magos, szemben a 4G-s változattal, ami 1 SIM-es és 4 magos.
A Telefonokban lévő processzorok összehasonlításáról [ITT] olvashatsz kicsit bővebben.
Még annyi, hogy a 4G-s változaton 4.4-es Android van, míg a "sima" 3G-en Android 4.2, de ez ne tévesszen meg, tudtommal jön arra is a MIUI 6, és vele az Android 4.4
[ Szerkesztve ]
-
senior tag
válasz Arthuro_Adam #336 üzenetére
Helló, nekem egy Redmi Note-om van (WDCMA) szerintem jó kis kínai harcos,én őt ajánlanám
Itt vannak a főbb paraméterek, úgy látom, mindegyikben jobb a Note.Redmi Note:
CPU: 8 * 1,7 GHz
RAM: 2 GB RAM,
SIM: 2 SIM
Kamera: 13 / 5 megapixel
Aksi: 3200 mAh
Kijelző: 5.5 / 1280 * 720Samsung Galaxy Grand 2:
CPU: 4 * 1,2 GHz
RAM: 1,5 GB
SIM: 1 SIM
Kamera: 8 / 2 megapixel
Aksi: 2600 mAh
Kijelző: 5.25 / 1280*720Üdv!
[ Szerkesztve ]
-
Arthuro_Adam
őstag
Sziasztok!
Ez a processzor a Snapdragon 400-hoz viszonyítva milyen?
Redmi Note vagy Galaxy Grand 2 közül melyiket ajánlanátok inkább?
-
lacora5
tag
sziasztok! Nagyon új vagyok a témában, ezért lenne pár kérdésem.
Az első: Ha jól értem, akkor a Redmi note 4g egy kicsit gyengébb procival van viszont olcsóbb és kitkates, illetve a 3g erősebb, de később jön rá majd a kitkat?
Második: Ha külföldről rendelek ilyen telefont, találtam erre pár linket, akkor melyik a legmegbízhatóbb oldal, illetve ilyen esetben a garanciáztatás, ha esetleg szükség lenne majd rá, hogyan fog zajlani? Harmadik: A cikk végén olvastam, hogy voltak akadozások a készüléken, ez mitől van, illetve javították-e már szoftveresen, na meg ez másnál is előfordult?A válaszokat előre is köszönöm. Szép napot!
-
nyozo
aktív tag
Üdv! én is elgondolkoztam egy Xiaomi Redmi Note megvásárlásán, a kérdésem az lenne hogy az akksija hogy bírja és valaki rendelt-e már erről az oldalról? XIAOMI Redmi Note [XIAOMI Redmi Note LTE] ez a 2 telefon között mi a különbség? mert ugye árban majdnem 40$ és ha innen rendelnék vagy valami más külföldi oldalról akkor azokkal rendesen lehet telefonálni és mobilnetezni magyar sim kártyával? jah és a menüjébe be lehet állítani hogy teljesen magyar legyen?
Egy nagyon bölcs ember mondása! "A haverok olyanok mint a krumpli ha megeszed meghal"
-
Föcsök
aktív tag
Hát a képek tényleg szépek, de akkor most mi az igaz, mert ezek a képek mást mutatnak.
-
Riverboy
tag
Aki jétszadozik a teleofn vételén talán tudok segíteni.
Most szervezek csoportos rendelést és az MTK-s verzió lenne 190$
Ebbe benne van a vám/áfa és kb 1-2 hét a szállítás.
Más telefon is elérhető
Ha érdekel írj rám -
kiskacz
senior tag
Nézegetem ezt a gépet (is.) - csak a kétkártyás érdekel.
Ha "kiveszem a dobozból" - root-on kívül nem mókolnék' vele - milyen verzójú androidra áll rá - frissíti magát?
4.4.2 - magyarul elérhető? (Néztem az elérhető rom ajánlást, de ott nem találtam android verziót, csak miui-t....)[ Szerkesztve ]
Huawei Mate 8
-
Bass
addikt
-
Bass
addikt
válasz KurtCobain #323 üzenetére
Oksa értem.és a playes hibára van valami ötleted? Illetve azt jelzi hogy 90%-ig töltődik fel a teló
"The gods who light up the sky at the gate of sethu"
-
Bass
addikt
Meg egy kerdes,antutuban 17000 pont korul ad de a neten 29000pont korul mutatjak,ez hogy lehet?
-
Bass
addikt
Sziasztok az mitol lehet hogy mobilneten nem tolt le semmit play aruhazbol,ha elinditanam kiirja hogy tul nagy meret es javasolt csak wifin letolteni,de pipa ki majd tovabb hogy nyugodtan szedje 4g-n nem tolt semmit csak megy a kek jelzes. Valamit engedelyezni kell?
-
Boss81
senior tag
Sziasztok
Ma én is megrendeltem Xiaomi Redmi Note készüléket , elvileg pár nap és meg is kapom , remélem beválik
-
RosieMadder
csendes tag
Sziasztok!
Gyorskérdés: az eBay-en utánakerestem a készüléknek, és találtam is egy szimpatikus árút, ez a neve:
,,Xiaomi Redmi Note Hongmi Note Octa Core MTK6592"
Ez pontosan az, amiről a cikkben szó van?
Köszi a választ bárkinek!
P.S.: tudtátok, hogy a gyártó nevének jelentése ,,kicsi rizs"? -
Meghivott
addikt
A 3G és a 4G közötti gpu különbség érezhető?
Ha igen, miben?
Játékok nem fontosak nekem. -
Oldman2
veterán
-
tolvaj!
őstag
válasz Kristof14 #314 üzenetére
Szia!
Valszeg elszállt az NVram és még lehet a protect_f vagy _s is. Ha nincs róla mentésed akkor kissé kellemetlen lesz a művelet és lehet a nagy részét inkább privátban kell lefojtatni, mert a fórumon az IMEI buherálás nem mindíg van eltürve és esetleg lehetnek olyan részek a helyreállítási fojamatban ami wareznak minősül. Bármi más jellegű kérdésed lenne, azt pedig a telefon topikjában tedd fel nyugodtan Illetve írj rám majd az IMEI miatt.
Ha aki mer az nyer, akkor aki merít az nyerít?
-
Kristof14
senior tag
üdv, elkezdtem piszkálgatni a telefont, és szét sikerült szednem, nagy nehezen sp falsh tool nevű programmal összeraktam, de nem tudom hogyan tovább, minden rom-ra (nem magyarok, de angol fórumról töltöttem le global néven) azt írja amikor felteszem, hogy invalid imei, na akkor most mi is van?
jah és, ha van valakinek egy friss magyar rom-ja azt megköszönöm, mert a magyar miui oldalról leszedték őket, vagy én nem találom meg, de tegnap még volt most meg már nincs :/
előre is köszi a segítséget:
Kristof14-
-
mobileman
senior tag
válasz Milestone2 #311 üzenetére
Imhol a topik: [link]
Bár nem nagyon van pörgés...BMW navigáció szerviz-» https://www.bmwmodulszerviz.hu
-
Milestone2
nagyúr
Elnézést a láma kérdésért. Én a 4LTE változatot szeretném, amiben Snapdragon processzor van.
Annak is ez a topicja, vagy van külön?Lényegében megszűntem létezni. Az adataimban található e-mail címen még egy darabig elérhető vagyok...
-
tolvaj!
őstag
Akad olyan tulaj, de akkor a fő topikban kérdezd meg és kérlek tedd majd OFF-ba.
-
tolvaj!
őstag
Extremedigital. Itthoni garancia, részletfizetés.
-
2rda
tag
Sziasztok!
Erősen gondolkodom egy ilyen telefon beszerzésén.
Szeretném megkérdezni hogy a szoftveres támogatás hogy áll ehhez a telefonhoz?
Custom romok készülnek hozzá?
Többek között ez is az oka hogy szeretném leváltani az xperia L-t.
Jelenleg honnan érdemes beszerezni? Itthoni eladóra gondolok, hardveraprón többet is láttam, van esetleg általatok ajánlott? -
tolvaj!
őstag
válasz ouzohuto #302 üzenetére
Letöltöd Mondjuk ezt (v29 multi), vagy ezt (v30 multi) és felmásolod a külső SD kártyára, majd UPDATER/ bal alsó gomb SELLECT INSTALLATION PACK- megkeresed ahova tetted, és engedélyezed. Telefon újraindul, megmarad mindened és lesz magyar nyelved, amit majd a Setting/ Language & Input részben tudsz átállítani.
És gyere át a fő topikba
-
ouzohuto
senior tag
Nincs magyar nyelv, mit tegyek?
XiaomI RedmI Note|||
-
szafrinka
csendes tag
válasz dzsidzsas #300 üzenetére
Pontosan annyi helyre ,ahol választ kaphatok a kérdésemre. Ha jól gondolom ez egy szakmai topik. ahol kérdezhetnek akik akarnak..Gondoltam valahol csak kapok választ ,ami meg is történt,(köszönet érte).És ha véletlenül többen is megtisztelnek a válasszal az csak jó lehet hiszen több szem többet lát stb. Szerintem ez a fórum lényege , a segítségnyújtás másoknak nem a kötözködés ...
Szóval van válaszod a kérdésre vagy csak.......
[ Szerkesztve ]
-
szafrinka
csendes tag
Sziasztok !
Gondolkodom egy ilyen telón ,de olvastam valahol ,hogy valami sárgulás van a kijelzőn alul...
Igaz ez ? Mi lehet ez? Garis probléma ? -
Norrad
csendes tag
válasz toxicdog21 #297 üzenetére
De lehet, hogy valami ázsiai vagy indiai rom van rajta nem EU-s és azért nincs rajta magyar nyelv.
A MoreLocale2 alkalmazással lehet, hogy kitudom hozni belőle a magyar nyelvet?(lefordítja gondolom a telefon szövegét teljes egészében)? -
toxicdog21
csendes tag
Nem tudom, hallottam már hogy ilyen tartozékcsökkentett termékeknél nincs rendesen megoldva a garancia.
Plusz kétlem hogy nem lenne rajta magyar nyelv, elvégre eléggé a része a gyári romoknak, én folyton más romot teszek mindig minden készülékemre, talán egyetlen egyszer találkoztam vele hogy valami nagyon mókolt összetákolt rendszerben nem volt magyar nyelv, csak angol.Persze aztán ki tudja.
-
Norrad
csendes tag
válasz toxicdog21 #295 üzenetére
Köszönöm a villámgyors választ.
Néztem még egy másikat a HTC Desire 816-ot de azzal az a bökkenő, hogy nem adnak semmit hozzá csak egy akkumulátort (már néztem hozzá egy töltő 2800 ft) illetve nincs benne magyar nyelvű menü egyáltalán (felhívtam a GSM-et és Ők mondták). Emiatt eshet a választás a Xiaomi gépére de még megérdeklődöm valahogy, hogy a magyar nyelvet nem-e lehet rávarázsolni valahogy a HTC-re garancia vesztés nélkül.
Egyébként mind2 iszonyúan tetszik -
toxicdog21
csendes tag
N7000-ről váltottam, maximális megelégedettséggel. Kijelzője nem AMOLED, első nap hiányozni fog, aztán meg ezt fogod jobbnak látni, pedig abba is szerelmes voltam.
Összeszerelési minőség ugyanolyan jó, hátlap nem karcolódik úgy mint az N7000-nél, hátsó kamera úgy vettem észre jobb, első meg mérföldkövekkel.
Vagy a 8 mag dolgozik szépen, vagy a rendszer van jól optimalizálva, de nem volt akadás-fagyás még, pedig elég jól belaktam.
Lehet, hogy az akkumulátor az N7000-ben már a végét járta, de nagyon nagy volt a váltás, most igen jól bírja a Xiaomi, meg is lepődtem.
Miui nem volt meglepetés, sok telefonomat megjárta már, de sosem volt ennyire összerakott (úgy volt ráhackelve félig meddig lefordítva, félig meddig működve)
Jött jópár frissítés 1 hónap alatt is, érdemes feltenni mindig a legújabbat. (v25-tel vettem, most v30 van)
-
Norrad
csendes tag
Sziasztok.
Az emag-ról most 70 ezerért megtudnám venni ezt a 8 magos csodát 24 hónap garanciával.
Az lenne a kérdésem, hogy milyen maga a telefon? És itt első sorban a tulajdonosok észrevételei, tapasztalatai érdekelnének.
Milyen a kamera egy Samsung Galaxy Note N7000-hez képest?
Milyen a kijelző SGNN7000-hez képest?
A mindennapi működés milyen? Nem fagy meg a telefon pl.: hosszabb internetezést követően közben zenehallgatás utána home gomb ez mostanában azt csinálja, hogy kb. 5-8 másodperc mire magához tér. Ennél a telefonnál is előfordulhat hasonló?
Elöljáróban ennyi -
Remiel
őstag
1. szerintem nem
2. tud megosztást
3. igen csak az egyik kártya aktív és szerintem netest csak az elsőbe érdemes tenni, mert a 2. csak 2gde jobban jársz a topikjával ha kérdésed van
[ Szerkesztve ]
"Never stop dreaming" - Freddy Krueger - ELADÓ ASUS ROG STRIX SCAR III G531GU-AL001 gamer laptop(15,6'' FHD/Core i7/16GB/512 GB SSD/1TB HDD/GTX1660Ti 6GB
-
Van pár kérdésem:
1. a belső tárhely 2 részre van osztva, vagy egyben van?
2. tud bluetooth tetheringet (internet megosztást)?
3. az működik, hogy az első kártyával telefonálok, és a másik a netes kártya? Ha igen, eldobja a netet is ugye, ha az elsőn hívást fogadok? Vagy fordítva mi a helyzet?(#291) poolzee: hát igen, ezt tényleg nem szabad ide írni. Amúgy mi a baj a G2-vel?
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
poolzee
tag
Sziasztok
Egy Eu-magyar garis note-ért egy lg g2-öt tudok felajájánlani akit esetleg érdekelne!
(Sory ha ezt nemszabadot volna kiirni)poolzee
-
poolzee
tag
Az alsó 3 gombnak van háttérvilágítása?
poolzee
-
Ruffian
tag
Értem én, az is nagyon nagy segítség. Köszönöm!
Akkor neki is látok újratelepíteni...És valami tipp, hogy ne essek ugyanilyen hibába? Az azért szerintem nem állapot, hogy 2 játék után, amelyek 1Gb-ot sem foglalnak, nem rakhatok fel semmi mást.
Érrdekes...[ Szerkesztve ]
-
Ruffian
tag
Letelt a szerkesztési idő és a válasz Leslien-nek is lemaradt!
Én meg vagyok vele elégedve a hibái ellenére is, gyors, masszív és szép telefon. Ha a hibáit is kijavítják, tökéletes lesz.
Én itt vettem az aprón egy kolegától.És ha már írok, nektek is nagyon lassan másol PC-ről a telefonra? Egy film(1,5 gb) kb. negyed óra. Szánalmasan lassú.
-
Ruffian
tag
Haló-Haló!
Olyan kérdésem lenne, hogy nektek hány MB marad szabadon a "Rendszer ROM"-ból?
Nekem 166, szerintem ez nagyon kevés, pedig nincs fenn sok app, plusz még az a baj, hogy nem is tudom, hogy lehet átrakni a belső, vagy a külső memóriára... Pedig próbáltam több féle módozatot, appot is.Másik kérdés: app telepítésnél, akár memóriából, akár Play-ről előfordul olyan, hogy ezt írja: "nem áll rendelkezésre elég tárhely". Ez összefügghet a fenti a problémával? És valami megoldás van reá?
-
leslien
nagyúr
üdv skacok, milyen a teló? honnan érdemes megvenni?
Láttál már farkast, aki rosszul alszik a birkák véleménye miatt?.....
-
MuzikJunkie
aktív tag
Köszi! Én meg visszaírtam.
Nokia N73 - Nokia N82 - Nokia N95 - Nokia 5800 Xpress - Nokia N97 White - ZTE Blade - Motorola Defy - LG L9 - Galaxy SIII White - HTC Sensation - Motorola Atrix 2 - Vowney V5 - Xiaomi Redmi Note - OnePlus One - iPhone 6 Plus - iPhone 7 Plus - iPhone X - iPhone XS Max... (>‿◠)
-
t.imi
addikt
válasz MuzikJunkie #276 üzenetére
Itt vettem egy sráctól az aprón. Az a felpattintod és rajta van fajta ) Alja, teteje nincs féle
Remélem sokat segítettem.
Kb 1mm a vastagsága, fekete. Így már tudsz mindent, ugye?Küldtem egy pü-t
[ Szerkesztve ]
-
MuzikJunkie
aktív tag
Rosszul írtam a 15 dolláros kupont: HONGMINOTE520 a működő, bocs!
Nokia N73 - Nokia N82 - Nokia N95 - Nokia 5800 Xpress - Nokia N97 White - ZTE Blade - Motorola Defy - LG L9 - Galaxy SIII White - HTC Sensation - Motorola Atrix 2 - Vowney V5 - Xiaomi Redmi Note - OnePlus One - iPhone 6 Plus - iPhone 7 Plus - iPhone X - iPhone XS Max... (>‿◠)
-
MuzikJunkie
aktív tag
Zsír!
Tudnád linkelni nekem? Mennyire vastag? Hátha jobb, mint az enyém.Nokia N73 - Nokia N82 - Nokia N95 - Nokia 5800 Xpress - Nokia N97 White - ZTE Blade - Motorola Defy - LG L9 - Galaxy SIII White - HTC Sensation - Motorola Atrix 2 - Vowney V5 - Xiaomi Redmi Note - OnePlus One - iPhone 6 Plus - iPhone 7 Plus - iPhone X - iPhone XS Max... (>‿◠)
-
t.imi
addikt
válasz MuzikJunkie #274 üzenetére
Szia.
Köszönöm, közben tudtam venni egy nillkin kemény tokot. Igaz z nem 700 volt, de rajta van
-
MuzikJunkie
aktív tag
Akit érdekel és épp venne: REDMINOTE250 kuponnal 15 USD kedvezmény jár rá a Pandán!
#t.imi: ugyan nem itthonról, de nekem ilyen van rajta! Két hét alatt itt volt és elég frankó. Bár megnöveli kissé a telefon méretét, ám masszív és pár milliméterrel túl lóg a kijelzőn is, védi így azt is és a csatlakozókat is kis ajtókkal (jack, USB).
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz ekrisztian #271 üzenetére
"Akár hiszed, hogy sikerül, akár nem, mindenképp igazad van."
-
ekrisztian
őstag
Sziasztok!
Mi kell tenni olyankor, ha a Redmi Note-n nincs updater app?
-
t.imi
addikt
Sziasztok.
A csöppséghez itthon hol lehet szilikon tokot venni?
Fóliát elvileg talatam.
Köszönöm -
-
cneref69
tag
Csatlakoztam a tulajdonosok táborához, eddig nagyon tetszik.
Xiaomi 13T Pro
-
dzsidzsas
aktív tag
Már megbocsáss, de hogy jössz te ahhoz, hogy valakinek a véleménye után te ezt rám merd írni látatlanban: tudatlan ember ? Az ilyen megszólalásból villámszerűen vegyél vissza. Napi szinten, sőt... használom a rendszert majd a 9 vagy a 9.1 alkalmas lesz arra, hogy felvegye a versenyt Op rendszer szinten. Bocsánat a fórumtól a offolásért, de kikérem magamnak az ilyen jelzőket.
https://rollerezz.blogspot.com/
-
wertigo1984
őstag
válasz margithid #258 üzenetére
Nekem 47ben allt meg de azert mert a postasnak adtam egy 1000est amiert szakado esoben biciklivel hazhoz hozta. Afat pedig 11ezer parszazat fizettem, de egy percig nem gondolkodtam, hogy ne ezt vegyem (1S). Sony nalam alapbol szoba sem johet.
(((d(^_~)b))) "Milyen kegyes is az élet, ha az embernek megfelelő helyen vannak barátai."
-
batai15
félisten
Lejárt a szerk idő. Hozzá kell tenni hogy androidot is veri ebben az árban. Lehet kapni kinai telókat ezzel a hardverrel ,de bika akkuval miuival minőséggel nem. Max a méret ami eltántoritó lehet.
-
margithid
veterán
válasz KamuMazsola #259 üzenetére
Nem a redmi notetal hasonlítom, hanem az 1S-sel, az van egy árban a nokia 630cal és az S3 minivel.
Redmi note persze, hogy jobb készülék, drágább is.A wp meg igenis, hogy alkalmas oprendszernek, mi másnak lenne akkor alkalmas?
630 pl egy tökéletes telefon lenne, ha volna vaku és plussz 512 mb Ram. 10k-val drágább lenne igy venném is.[ Szerkesztve ]
-
dzsidzsas
aktív tag
válasz margithid #246 üzenetére
Nekem van Lumia 630, meg most már Xiaomi Note is, ég és föld a kettő közötti különbség. Nem csak a win8.1 miatt. Az egy.... nem alkalmas a telefon Op rendszernek. Nekem elhiheted, Note ezerszer jobb. Sokkal jobban megéri a pénzt mint a Lumia. S3 minit nem ismerem, arról nem nyilatkozom.
-
dzsidzsas
aktív tag
válasz margithid #246 üzenetére
telefonra csak áfa van, vám nincs, szóval 27%. Az igazi baj Artisjus-al van. Ez Mo-n a legújabb kori dézsma, decima, tized. Egyszer elmentek beszedni a díjat egy motoros találkozóra. A többit a képzeletetekre bízom , csak hogy legyen egy jó napotok.
[ Szerkesztve ]
-
csabi236
tag
Aki használta már a telefont az tudja hogy még áfával együtt is nagyon jó vétel!
A gariztatás pedig itthon is és külföldön is hosszadalmas folyamat. -
margithid
veterán
Az a baj 150$ még jó lenne, minidealen Redmi 1S ennyi, csak rájön még a vám és az áfa és máris 45k a telefon, aminek ráadásul a garanciáztatása is bonyolult. 45k-ért meg már samsung s3 mini is van vagy lumia 630.
Szóval nehéz ügy ez.
Hatóságok nagyon rászálltak a Kínából bejövő telefonokra, ami nem is lenne baj, ha nem közel 30% lenne az adó és áfa együttvéve... -
margithid
veterán
Amúgy ennyiért szerintem nem fognak menni ezek a telefonok. Régen is mikor még nem kellett vámot fizenti, akkor érte meg rendelni Kínából.
De az átlag magyar biztos, hogy nem Redmi 1S-t fog rendelni, mondjuk sony m2 helyett..
One plus one se hiszem, hogy kellendőbb lenne mint egy LG G3 ilyen áron... -
Bozek
nagyúr
-
Atla
senior tag
Tényleg hiányzik a Google Play alkalmazás a Xiaomi készülékekről?Ezért lehet ilyen olcsó,vagy mi van?
[ Szerkesztve ]
-
WOT-H-A-C
veterán
Nincs ezel semmi gond szerintem kár a Flame....akinek van fölös pénze és megnyugtatja a magyar gari, (bár nekem a magyar szervízekkel nem jó tapasztalatom) akkor vegye drágábban. Mimeg rendelük kitről és gariztatunk ott igyis meg úgyis várni fogunk1-2 hónapot mire megcsinálják!! .
"Akár hiszed, hogy sikerül, akár nem, mindenképp igazad van."
-
tolvaj!
őstag
Feltéve ha.... De gondolom tudod a folytatást
Kornelka
Nem a mértékéről beszéltem, hanem a létéről és az jogos.
Mostmár három hete kb nyúzom a "kicsikét" és nemtudok belekötni. A MIUI pedig egy felüdülés, pláne a rendszeres updatek. Örülök,hogy ezt választottam és minden irigy és rosszmájú forumtársamnak boldog duzzogást kívánok, illetve mihamarabbi szemnyitást
-
z0d1AK
nagyúr
válasz menyhartlevi #224 üzenetére
27% áfa, Artisjus, vám, magyar szerviz és támogatás biztosítása. Persze, hogy nem lett olyan olcsó, mint ha magadnak Kínából rendeled meg.
| Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. |
-
Kornel
veterán
válasz menyhartlevi #224 üzenetére
Továbbra is megéri szürkén behozni.
-
menyhartlevi
aktív tag
http://tech2.hu/wayteq-xiaomi-oneplus-magyarorszag-0447563
Xiaomi Redmi 1S: 54 900 forint
Xiaomi Redmi Note: 74 900 forint
Xiaomi Mi3: 99 900 forint
OnePlus One: 129 900 forintHááát, nem a legolcsóbb... Bár jó hogy van. Jó lesz ez, ha lentebb megy az áruk.
[ Szerkesztve ]
-
johnny500
tag
Na ha minden igaz akkor a Wayteq fog forgalmazni nálunk Xiaomit és One Plust!
-
Graphics
Jómunkásember
válasz mekka_kola #205 üzenetére
Tehát volt egy kínai telefonod, és a többit nem is ismered... Végülis...
Ez kb olyan, mintha dugnál egy csajjal, aztán valakinek nem volt jó, és több csajt már nem dugsz meg ezért... az az 1 is jó tapasztalat volt
-
vadkörte
addikt
A Galayx ACE-en kicsit kiábrándultam a gyári launcherekből. Nagyon megutáltatta magát a Touchwiz.
A Holo (nem a Google féle) egy megváltás volt. Majd jött a Nova gyors, nagyon jól testreszabható.Aztán lett egy kínai telefonom - lásd aláírásom - és a gyári launchere - EmotionUI - is menümentes. Őszintén megmondom, kb. 2 percig volt furcsa, bár kicsit tartottam tőle. Ez után a MIUI - ebből a szempontból - már nem volt "újdonság".
(#205) mekka_kola:
Neked nem jött be. Én eddig - lekopogom - teljesen elégedett vagyok. És ne mond, hogy térjünk rá vissza néhány hónap múlva, mert november óta használom és nem szobadísznek tartom, hanem használati tárgynak. Igaz nem is a 80 $-os kategóriából válogattam.[ Szerkesztve ]
Üdv. V. Körte
-
Kornel
veterán
-
tolvaj!
őstag
válasz Lomha 8V #211 üzenetére
megrögzött novás voltam, de mióta megvan a rednote, azóta csőlátású MIUI fan vagyok ezzel csak azt akarom mondani, hogy nagyon f@sza cucc. egy hibája van csak, nem lehet körbeforgatni, mint a gyári droid ez is megáll egy ponton és vissza kell lapozni.
-
Lomha 8V
addikt
Nagyon jó kis cucc, tetszik ez a MIUI, csak furcsa, hogy nincs menü. Bár gondolom, egy pillanat alatt hozzá lehet szokni.
-
fojuzer
aktív tag
Nos tisztelettel,de a világon mindenki kémkedik,igy-vagy úgy.na igaz a hisztéria hazánkban//Agy hülyités// felsö szintre emelkedett. Mindenki vegye ott-azt-annyiért amiben megbizik,ill szimpatikus.Vannak kockázati tényezök,az igaz4 //Kémkedés?,nagy baromság// Átlag Magyari hazánkfia melye //Ipari-Üzleti-gazdasági/ adatokat ad tart fenn telojűn?? Kiválo ár/érték arány4Izlések-pofonok,tudás,felkészültség.s a Pénztárca -Bank betétek különbözöek!Aki/kik/ meg magukat,önhitten mutogatják,s adataikat csak a közösségi oldalakon tudják használni,elképzelni magukra vessenek!
föolvaso
-
burriebonz
tag
Nem tudom ki hogy van vele de ezek a vörös érintőgombok nekem marhára bejőnek! Nem tudom mások miért nem csinálnak ilyesmit vagy valami rgb led-es dolgot mondjuk.
-
mekka_kola
tag
Érdekes, ha Samsungról lenne szó, akkor a kedves cikkíró is fanyalogna már, ahogy azt megszokhattuk. ZTE után soha többet kínai csoda, inkább legyen egy fos Samsung, LG vagy Sony telóm, de eddig ezek mind megbízhatóan működtek.
[ Szerkesztve ]
-
DemonDani
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Asszociációs játék. :)
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Gumi és felni topik
- EAFC 25
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Iphone 13Pro 128Gb Graphite független Eladó!
- iPhone 15 128GB green 6 hónapos német ALZA vásárlás! Akku 100%! 2025 június 18-ig Apple garancia!
- Iphone 13 128GB Blue 84% Akku
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest