Új hozzászólás Aktív témák
-
szafrinka
csendes tag
válasz dzsidzsas #300 üzenetére
Pontosan annyi helyre ,ahol választ kaphatok a kérdésemre. Ha jól gondolom ez egy szakmai topik. ahol kérdezhetnek akik akarnak..Gondoltam valahol csak kapok választ ,ami meg is történt,(köszönet érte).És ha véletlenül többen is megtisztelnek a válasszal az csak jó lehet hiszen több szem többet lát stb. Szerintem ez a fórum lényege , a segítségnyújtás másoknak nem a kötözködés ...
Szóval van válaszod a kérdésre vagy csak.......
[ Szerkesztve ]
-
ouzohuto
senior tag
Nincs magyar nyelv, mit tegyek?
XiaomI RedmI Note|||
-
tolvaj!
őstag
válasz ouzohuto #302 üzenetére
Letöltöd Mondjuk ezt (v29 multi), vagy ezt (v30 multi) és felmásolod a külső SD kártyára, majd UPDATER/ bal alsó gomb SELLECT INSTALLATION PACK- megkeresed ahova tetted, és engedélyezed. Telefon újraindul, megmarad mindened és lesz magyar nyelved, amit majd a Setting/ Language & Input részben tudsz átállítani.
És gyere át a fő topikba
Ha aki mer az nyer, akkor aki merít az nyerít?
-
2rda
tag
Sziasztok!
Erősen gondolkodom egy ilyen telefon beszerzésén.
Szeretném megkérdezni hogy a szoftveres támogatás hogy áll ehhez a telefonhoz?
Custom romok készülnek hozzá?
Többek között ez is az oka hogy szeretném leváltani az xperia L-t.
Jelenleg honnan érdemes beszerezni? Itthoni eladóra gondolok, hardveraprón többet is láttam, van esetleg általatok ajánlott? -
tolvaj!
őstag
Extremedigital. Itthoni garancia, részletfizetés.
-
tolvaj!
őstag
Akad olyan tulaj, de akkor a fő topikban kérdezd meg és kérlek tedd majd OFF-ba.
-
Milestone2
nagyúr
Elnézést a láma kérdésért. Én a 4LTE változatot szeretném, amiben Snapdragon processzor van.
Annak is ez a topicja, vagy van külön?Lényegében megszűntem létezni. Az adataimban található e-mail címen még egy darabig elérhető vagyok...
-
mobileman
senior tag
válasz Milestone2 #311 üzenetére
Imhol a topik: [link]
Bár nem nagyon van pörgés...BMW navigáció szerviz-» https://www.bmwmodulszerviz.hu
-
Kristof14
senior tag
üdv, elkezdtem piszkálgatni a telefont, és szét sikerült szednem, nagy nehezen sp falsh tool nevű programmal összeraktam, de nem tudom hogyan tovább, minden rom-ra (nem magyarok, de angol fórumról töltöttem le global néven) azt írja amikor felteszem, hogy invalid imei, na akkor most mi is van?
jah és, ha van valakinek egy friss magyar rom-ja azt megköszönöm, mert a magyar miui oldalról leszedték őket, vagy én nem találom meg, de tegnap még volt most meg már nincs :/
előre is köszi a segítséget:
Kristof14-
-
tolvaj!
őstag
válasz Kristof14 #314 üzenetére
Szia!
Valszeg elszállt az NVram és még lehet a protect_f vagy _s is. Ha nincs róla mentésed akkor kissé kellemetlen lesz a művelet és lehet a nagy részét inkább privátban kell lefojtatni, mert a fórumon az IMEI buherálás nem mindíg van eltürve és esetleg lehetnek olyan részek a helyreállítási fojamatban ami wareznak minősül. Bármi más jellegű kérdésed lenne, azt pedig a telefon topikjában tedd fel nyugodtan Illetve írj rám majd az IMEI miatt.
-
-
Meghivott
addikt
A 3G és a 4G közötti gpu különbség érezhető?
Ha igen, miben?
Játékok nem fontosak nekem. -
RosieMadder
csendes tag
Sziasztok!
Gyorskérdés: az eBay-en utánakerestem a készüléknek, és találtam is egy szimpatikus árút, ez a neve:
,,Xiaomi Redmi Note Hongmi Note Octa Core MTK6592"
Ez pontosan az, amiről a cikkben szó van?
Köszi a választ bárkinek!
P.S.: tudtátok, hogy a gyártó nevének jelentése ,,kicsi rizs"? -
Boss81
senior tag
Sziasztok
Ma én is megrendeltem Xiaomi Redmi Note készüléket , elvileg pár nap és meg is kapom , remélem beválik
-
Bass
addikt
Sziasztok az mitol lehet hogy mobilneten nem tolt le semmit play aruhazbol,ha elinditanam kiirja hogy tul nagy meret es javasolt csak wifin letolteni,de pipa ki majd tovabb hogy nyugodtan szedje 4g-n nem tolt semmit csak megy a kek jelzes. Valamit engedelyezni kell?
"The gods who light up the sky at the gate of sethu"
-
Bass
addikt
Meg egy kerdes,antutuban 17000 pont korul ad de a neten 29000pont korul mutatjak,ez hogy lehet?
-
Bass
addikt
válasz KurtCobain #323 üzenetére
Oksa értem.és a playes hibára van valami ötleted? Illetve azt jelzi hogy 90%-ig töltődik fel a teló
-
Bass
addikt
-
kiskacz
senior tag
Nézegetem ezt a gépet (is.) - csak a kétkártyás érdekel.
Ha "kiveszem a dobozból" - root-on kívül nem mókolnék' vele - milyen verzójú androidra áll rá - frissíti magát?
4.4.2 - magyarul elérhető? (Néztem az elérhető rom ajánlást, de ott nem találtam android verziót, csak miui-t....)[ Szerkesztve ]
Huawei Mate 8
-
-
Riverboy
tag
Aki jétszadozik a teleofn vételén talán tudok segíteni.
Most szervezek csoportos rendelést és az MTK-s verzió lenne 190$
Ebbe benne van a vám/áfa és kb 1-2 hét a szállítás.
Más telefon is elérhető
Ha érdekel írj rám -
Föcsök
aktív tag
Hát a képek tényleg szépek, de akkor most mi az igaz, mert ezek a képek mást mutatnak.
-
nyozo
aktív tag
Üdv! én is elgondolkoztam egy Xiaomi Redmi Note megvásárlásán, a kérdésem az lenne hogy az akksija hogy bírja és valaki rendelt-e már erről az oldalról? XIAOMI Redmi Note [XIAOMI Redmi Note LTE] ez a 2 telefon között mi a különbség? mert ugye árban majdnem 40$ és ha innen rendelnék vagy valami más külföldi oldalról akkor azokkal rendesen lehet telefonálni és mobilnetezni magyar sim kártyával? jah és a menüjébe be lehet állítani hogy teljesen magyar legyen?
Egy nagyon bölcs ember mondása! "A haverok olyanok mint a krumpli ha megeszed meghal"
-
lacora5
tag
sziasztok! Nagyon új vagyok a témában, ezért lenne pár kérdésem.
Az első: Ha jól értem, akkor a Redmi note 4g egy kicsit gyengébb procival van viszont olcsóbb és kitkates, illetve a 3g erősebb, de később jön rá majd a kitkat?
Második: Ha külföldről rendelek ilyen telefont, találtam erre pár linket, akkor melyik a legmegbízhatóbb oldal, illetve ilyen esetben a garanciáztatás, ha esetleg szükség lenne majd rá, hogyan fog zajlani? Harmadik: A cikk végén olvastam, hogy voltak akadozások a készüléken, ez mitől van, illetve javították-e már szoftveresen, na meg ez másnál is előfordult?A válaszokat előre is köszönöm. Szép napot!
-
Arthuro_Adam
őstag
Sziasztok!
Ez a processzor a Snapdragon 400-hoz viszonyítva milyen?
Redmi Note vagy Galaxy Grand 2 közül melyiket ajánlanátok inkább?
-
senior tag
válasz Arthuro_Adam #336 üzenetére
Helló, nekem egy Redmi Note-om van (WDCMA) szerintem jó kis kínai harcos,én őt ajánlanám
Itt vannak a főbb paraméterek, úgy látom, mindegyikben jobb a Note.Redmi Note:
CPU: 8 * 1,7 GHz
RAM: 2 GB RAM,
SIM: 2 SIM
Kamera: 13 / 5 megapixel
Aksi: 3200 mAh
Kijelző: 5.5 / 1280 * 720Samsung Galaxy Grand 2:
CPU: 4 * 1,2 GHz
RAM: 1,5 GB
SIM: 1 SIM
Kamera: 8 / 2 megapixel
Aksi: 2600 mAh
Kijelző: 5.25 / 1280*720Üdv!
[ Szerkesztve ]
-
senior tag
Szia, a XiaomiShop elvileg elég biztos hely a rendeléshez, de vannak itt a hardveraprón is kollégák, akik megszerzik neked nagyon korrekt áron.
Kérdésedre az itt van 2 link, hogy össze tudd hasonlítani őket: [Redmi Note] [Redmi Note 4G]
Szerintem, ha nem létfontosságú a 4G, a sima Redmi Note-ot vedd, az DUAL SIM-es, 8 magos, szemben a 4G-s változattal, ami 1 SIM-es és 4 magos.
A Telefonokban lévő processzorok összehasonlításáról [ITT] olvashatsz kicsit bővebben.
Még annyi, hogy a 4G-s változaton 4.4-es Android van, míg a "sima" 3G-en Android 4.2, de ez ne tévesszen meg, tudtommal jön arra is a MIUI 6, és vele az Android 4.4
[ Szerkesztve ]
-
Kowax
tag
Üdv!
A szóban forgó készülék egy Xiaomi Redmi Note 4G.
Érdeklődni szeretnék, hogy a gyári alkalmazások közül melyik micsoda, mire jó? Van-e értelmük, vagy inkább törlendőek?
Van elvileg ez a WoStore, ami ha minden igaz, a kínai Google Play, de nem sok hasznát veszem, ha nem lehet átállítani a nyelvét semmi használhatóra. Valaki valami ötlet?
Ezen kívül van valami 11614, van egy olyan, hogy talán Wo, aminek olyan az ikonja, mintha egy kukac lenne rajta , van még egy olyan ikonú, amin egy nyakkendős figura van, valamint az MiKey. Ja, és persze a Wo Game. Ezekről ki mit tud?
Másik kérdés, hogy a MiTransfer csak Xiaomi készülékek között működik? Vagy esetleg a laptoppal is össze lehet hozni?
Utcsó kérdés most hirtelen, hogy van-e valami beépített, vagy preferált olvasó alkalmazás, vagy azt keresnem kell?
Előre is köszönöm a válaszokat!Böff!:))
-
Fejvadi
nagyúr
BÚÉK Xiaomi-sok !!
-
Norberto97
újonc
Sziasztok
Tudnátok segíteni?http://www.arukereso.hu/mobiltelefon-c3277/xiaomi/redmi-note-hongmi-note-dual-p234936609/
http://turbado.hu/telefonok/xiaomi/xiaomi-redmi-note-dual-sim-white
A Turbado oldalon rákérdeztem miért különböznek az adatok az Árukeresőhöz viszonyítva és azt a választ kaptam hogy 2 típus van belőle de eddig erről én nem hallottam... (a 3G dual SIMről van szó )
-
chungee
addikt
Estét!
Hol találhatom meg ehhez legfrissebb hivatalos MUI ROM-ot ami tartalmazza a magyar nyelvet is Köszönöm
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen TV-t vegyek?
- PlayStation 5
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Escape from Tarkov
- Nyomtató topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Sorozatok
- További aktív témák...
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- IPhone 11 128GB gyári független ÚJ 12 hónap szavatosság!
- IPhone 13 Pro max 128GB gyári független hibátlan 12 hónap jótállás
- iPhone 14 Pro 128 GB Deep Purple - Garancia 2026-07-4
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest