- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- De mennyi az annyi?
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
tolvaj!
őstag
válasz Kristof14 #314 üzenetére
Szia!
Valszeg elszállt az NVram és még lehet a protect_f vagy _s is. Ha nincs róla mentésed akkor kissé kellemetlen lesz a művelet és lehet a nagy részét inkább privátban kell lefojtatni, mert a fórumon az IMEI buherálás nem mindíg van eltürve és esetleg lehetnek olyan részek a helyreállítási fojamatban ami wareznak minősül. Bármi más jellegű kérdésed lenne, azt pedig a telefon topikjában tedd fel nyugodtan Illetve írj rám majd az IMEI miatt.
Ha aki mer az nyer, akkor aki merít az nyerít?
-
tolvaj!
őstag
Akad olyan tulaj, de akkor a fő topikban kérdezd meg és kérlek tedd majd OFF-ba.
-
tolvaj!
őstag
Extremedigital. Itthoni garancia, részletfizetés.
-
tolvaj!
őstag
válasz ouzohuto #302 üzenetére
Letöltöd Mondjuk ezt (v29 multi), vagy ezt (v30 multi) és felmásolod a külső SD kártyára, majd UPDATER/ bal alsó gomb SELLECT INSTALLATION PACK- megkeresed ahova tetted, és engedélyezed. Telefon újraindul, megmarad mindened és lesz magyar nyelved, amit majd a Setting/ Language & Input részben tudsz átállítani.
És gyere át a fő topikba
-
tolvaj!
őstag
Feltéve ha.... De gondolom tudod a folytatást
Kornelka
Nem a mértékéről beszéltem, hanem a létéről és az jogos.
Mostmár három hete kb nyúzom a "kicsikét" és nemtudok belekötni. A MIUI pedig egy felüdülés, pláne a rendszeres updatek. Örülök,hogy ezt választottam és minden irigy és rosszmájú forumtársamnak boldog duzzogást kívánok, illetve mihamarabbi szemnyitást
-
tolvaj!
őstag
válasz Lomha 8V #211 üzenetére
megrögzött novás voltam, de mióta megvan a rednote, azóta csőlátású MIUI fan vagyok ezzel csak azt akarom mondani, hogy nagyon f@sza cucc. egy hibája van csak, nem lehet körbeforgatni, mint a gyári droid ez is megáll egy ponton és vissza kell lapozni.
-
tolvaj!
őstag
Jó a cikk, kár, hogy az én írásom már majdnem egy hete dekkol a korrektúra műhelyben a készülékről....Amúgy istenkirály telefon!
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Futás, futópályák
- Amazon Fire TV stick/box
- Mikrotik routerek
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- CPU léghűtés kibeszélő
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Xiaomi Poco F3 5G 8/256 Ocean Blue
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Iphone 13Pro 128Gb Graphite független Eladó!
- iPhone 15 128GB green 6 hónapos német ALZA vásárlás! Akku 100%! 2025 június 18-ig Apple garancia!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest