Hirdetés
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- One mobilszolgáltatások
- Ismét elérhető a One UI 7 a Galaxy S24-re
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel topik
- Xiaomi Mi 9 Lite - kilencre érdemes lapot húzni
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
-
Mobilarena
Xiaomi Redmi Note
Új hozzászólás Aktív témák
-
Weeman1
veterán
válasz
toxicdog21 #3195 üzenetére
Remélem megy rendesen v30-al is.
-
tolvaj!
őstag
Kifutotam
Akik rendszeresen követik a ROM verziókat, nem tudnak az új update megjelenéséről?
-
toxicdog21
csendes tag
válasz
Weeman1 #3187 üzenetére
Nálam jól ment a WSM manager, 29-es romon, gondolom 30-on is megy.
Ha valakit érdekel, eladó egy ilyen szögletes hátlap: http://goo.gl/pdDcLE mondjuk 1500+postáért. Ma érkezett, nem tetszik annyira.
-
tolvaj!
őstag
Szia!
Letöltöd Mondjuk ezt (v29 multi), vagy ezt (v30 multi) és felmásolod a külső SD kártyára, majd UPDATER/ bal alsó gomb SELLECT INSTALLATION PACK- megkeresed ahova tetted, és engedélyezed. Telefon újraindul, megmarad mindened és lesz magyar nyelved, amit majd a Setting/ Language & Input részben tudsz átállítani.
Weeman1
Nem muszáj.
Kornelka
Neked már rutin, másnak meg új! Segíts, ne dicsekedj azért van a topik
-
zol71
tag
Üdv. A mai nap tulajdonosa lettem egy Note-nak. 24-es rommal èrkezett ès sajnos magyar nyelv nèlkül.
Nem èrtek a telefon mókolàsàhoz,lehetsèges rà egyszerüen magyar nyelvet tenni? Az updater a 30 as romot ajànlja fel de gondolom abban sincs magyar.Segîtsèget előre is köszönöm. -
F4ther
tag
Majd elfelejtettem
V23 ról updateltem V30-ra, előtte antutu 27 ezer körül volt, most 31 ezer körül mozogGTA 3-ban is észrevehető a változás, most nagyon simán fut
(előtte volt néha ritkán egy kis szaggatás)
-
Weeman1
veterán
Wsm manager már tökéletesen üzemel bármelyik Miui rom-al?
-
GoldhandRent
őstag
válasz
GoldhandRent #3183 üzenetére
innen jol nez ki.. telefonon megnezve nem jo xd
-
válasz
GoldhandRent #3183 üzenetére
ÉS ez miért pixeles?
-
Marcikutya
csendes tag
válasz
gubabela #3173 üzenetére
Az adapterrel való használat meg életveszélyes. Az adapter bentmarad a konnektorban, a nem-EU dugó feszültség alatt levő villái könnyen hozzáférhetők lesznek. Erre megoldás (itt a fórumon olvastam) a gyorskötöző. De szerintem össze kell ragasztani a dugót az adapterrel.
-
Uuser
tag
válasz
tolvaj! #3178 üzenetére
Chaser :
Köszönöm, ez már kicsit több infót tartalmaz mint az előző válaszod.Tolvaj! :
Igen, engedte a Paypal-t.
Töprengtem egy sort én is rendelés előtt, de igazából időm van kivárni, van másik telefon amíg megérkezik és végül azért döntöttem így, mert talán átcsusszan - tudom minimális az esélye - valahogy vámkezelés nélkül. Ellenben a 2-3K különbség sem mindegy nekem
Az, hogy feltörték a Minideal-t, milyen veszélyeket tartalmaz számomra ha már úton van a teló ? -
tolvaj!
őstag
1.) Tegyétek offba légyszi!- Ez nem rendelési topik!!!!
2.) A minideal most nem volt a legjobb választás. Engedte a paypal fizetést? FONTOS KÉRDÉS - csak mert fel lettek törve....
3.) Ugyan ott vagy ha fizeted a DHL után is az áfát, mintha kifizeted a magyar kezelési költséget, maximum 2000.- a különbség, csak cserébe nem vársz egy hónapot, hanem egy hét alatt legfeljebb a kezedben van a "kicsike". -
Chaser
legenda
Elég sokszor rendeltem már..talán ha benéznél a külföldi rendelés topikba többre jutnál
Innen legtöbben csoportos rendelésben veszik, vagy itteni árusoktól vagy üzletből. Egyénileg már nem nagyon éri meg. Én akkor hagytam abba SG/CN/HK rendelést mikor a vámon 3-4 heteket kezdtek ülni a csomagok, lehet azóta már változott.
-
Chaser
legenda
És szted SG-vel nem fogsz tréfát fizetni?
ha épp peched van 2-3 hét alatt itt a teló, vámon meg ül ugyanannyit. +kapsz még 1,5k kezelési ktsg-et ami DHL-lel nem lenne, szóval egy kicsit elbactad...DHL-lel kb 1 hét alatt itt van és kb 2-3k-val drágább a végére mint SG-vel.
-
Uuser
tag
Sziasztok !
Rendeltem egy Note-ot a Minideal-ről, "Free Shipping - SG Post- Registered Airmail" szállítással. Habár türelmetlen típus vagyok, nem akartam a DHL-es szállításért ( és annak az áfáját is ) fizetni. Szeptember 4.-én a tracking number alapján "despatched to overseas" a státusza a küldeménynek, tehát útnak indították. Akinek van ilyen rendeléssel tapasztalata, megírhatná hogy kb. mégis mikorra érkezik meg a teló.
Addig is szorgalmasan olvasgatom a fórumot. -
gubabela
senior tag
A gyári töltőjének más a villája (szögletes), nem tudod itthon használni. Vagy adapterrel használod, vagy veszel hozzá európi töltőt. (bármelyik szabvány usb-s jó hozzá csak a teljesítménytől függ a töltési idő). Nekem adtak hozzá teljes értékű eu-s töltőt is de arról meg kiderült, hogy tűzveszélyes.
-
Srácok, most szöget ütött a fejembe valami. Milyen töltővel kaptátok a telót? Lehet azt itthon is használni?
-
Chaser
legenda
A MILO fólia valami spéci cucc? Nilkin árban van, nem hallottam még róla.
-
válasz
GoldhandRent #3166 üzenetére
Tegyél be ide egy screenshotot.
-
GoldhandRent
őstag
a kepernyomentes mindenkinel pixeles, vagy ez csak nalam jelentkezik? orvosolhato valahogyan?
-
F4ther
tag
válasz
maggi1886076 #3156 üzenetére
Jogos
-
gyuszito
senior tag
Notehoz tartozó okos óra létezik végülis?
-
F4ther
tag
válasz
maggi1886076 #3135 üzenetére
Note-on is megy? (ugye 4.4-et ír androidra) Vagy majd csak ha megjön rá az új miui?
-
Weeman1
veterán
válasz
maggi1886076 #3146 üzenetére
Egyenlőre a Vodafonos mobilnetem nem megy valamiért,
de még nem volt időm jobban utánanézni. -
Weeman1
veterán
válasz
maggi1886076 #3134 üzenetére
Már nálam is van.
-
Rolli
aktív tag
Sziasztok.
A 30-as rommal olyan problémám van,hogy a viber nem szinkronizál,azaz nem kapom meg az üzeneteket,csak ha megynitom.Mitől lehet ez?
A facebook tökéletesen fut.Köszönöm.
-
válasz
maggi1886076 #3135 üzenetére
Miért ne? Mire ismét lesz nekik raktáron majd emelhetnek az árán
Ibuygou már elkezdte küldeni a fekete Mi Band-et, bár pont emiatt nekem még nem jön, mert asszonynak nőiesebb színbe kell. Az enyémet meg külön nem kértem, hogy elküldjék, úgy is kell előbb a 4.4-re épülő MIUI, hogy menjen.
-
maggi1886076
addikt
Ez eredeti lehet?
-
ZoleeWolf
tag
Arra van megoldás, hogy az alsó három hardveres gombra ne csak a szegényes három alap funkciót lehessen beállítani, hanem mondjuk akár egy általam kiválasztott egyéb funkciót, vagy programot?
-
ZoleeWolf
tag
válasz
rokarudi #3128 üzenetére
Köszönöm szépen, de már sikerült megoldanom
Hát ha valakit érdekel ezért leírom mit sikerült alkotnom a Sygic esetében:
Több áthelyezős progit is próbáltam de nem ment, aztán végül a belső tárhelyre települt Sygic könnytárat átmásoltam manuálisan a külső SD-re egy fájlkezelővel, és lementetem az Apps 2 SD programmal (éppen ez volt kéznél) a Sygic.apk-t, majd töröltem a Sygic-et a telefonról. A mentett apk-t betettem a külső SD-n lévő Sygic könyvtárba, és onnan telepítettem, és lőn csoda tökéletesen működik, és a külső SD-n van a teljes Európa térkép
-
Weeman1
veterán
Úgy néz ki én is csatlakozom majd hozzátok.
-
tolvaj!
őstag
válasz
gyulagy #3121 üzenetére
Az LTE nek igazából akkor van értelme, ha megosztod a neted és egyszerre többen csatlakoznak (nem lassul be) illetve üzleti célú felhasználásnál ha nagy méretű fájlokat kell mozgatni gyorsan. Más esetekben csak marketing amiről elhitetik, hogy kell neked, mint pl a QHD kijelző mobilba....
-
gyulagy
tag
Hazánkban nem értem az LTE értelmét, kivéve egy-két díjcsomag ami orbitális .....
Bármelyik csomagot 2 óra alatt kivégzem.
Persze van olyan helyzet, hogy csak mobillal megoldható a gyors internet elérés( munka miatt, cég érdek).
Én még lassúnak nem éreztem letöltés alatt sem.
Hozzá tenném, hogy ez csak az országunkra jellemző. -
tolvaj!
őstag
válasz
pepimama #3111 üzenetére
1. Valószínűleg 30-as romod van, akkor nincs más csak az, hogy kihúzod és figyelmen kívül hagyod a figyelmeztetést.
2. Biztonság/engedélyek/ root jogkör kapcsoló.
Oldman2
Én ezzel be tudok állítani saját rádió listát és automatán is keres. Amúgy menj fel a miui.com-ra és írd be a keresőbe, hogy "radio". Elvileg lesz egy nagy rakás alternatív app
Kowi84
Szvsz 29, éld igen fel.
-
pepimama
tag
1.Tudnátok segíteni, hogyan lehet "szabályosan" kiszedni az OTG-s pendrive-ot a telóból? A múltkor csak kiszedtem a kábelt és azt írta ki, hogy "kb. nem így kellett volna"
Beállítások/tárhely van ugyan USB -tár leválasztása menüpont, de nem tudok rámenni, nem aktiválható
2. A Root-jogot valahol be lehetett kapcsolni, de most nem találom, segítenétek?
Előre is KÖSZ!
-
Kowi84
aktív tag
A 30-as globalra fel lehet rakni a 30-as multit wipe nélkül a gyári updaterrel?
-
Kowi84
aktív tag
Melyik jobb a 29-es vagy a 30-as rom?
-
ZoleeWolf
tag
Hali!
Lenne egy kérdésem, hogy lehet programokat átmozgatni ezen a rendszeren az SD kártyára?
Vagy ha megoldható lenne, hogy eleve a programokat az SD-re tegye az se lenne rossz.
Mind ez azért merült fel nekem problémának, mert a Sygic programomat felteszem a megvásárolt full Európával, és a belső tárhelynek annyi, kb 80mb marad csak szabadon -
tolvaj!
őstag
válasz
Oldman2 #3095 üzenetére
Van egy pár alternatív letöltő link, pl needrom! Lehetnél kedvesebb is azzal, aki segíteni próbál....
Bocsáss meg, hogy telefonról nem áldoztam be a mobilnetemet, csak hogy helyetted letöltsem és feltegyem valahova az alkalmazást. Tessék!kornelka
THL5000-et ne! Nagyon sok a panasz rá, mert valami szoftos baja van. Lehet idővel javítják, de egyenlőre necces
-
2GB ram, jó aksi, 5+ kijelző, nem túl erős, de azért nem rossz SoC. Utóbbi azért, hogy kevesebbet fogyasszon. Most Nexus 4-em van (Snapdragon 600), és örülök, hogy 1 napot kibír 1 töltéssel (2100-es akku), miközben feleslegesen erős a vas. Egyáltalán nem használom ki, így a Snapdragon 400-at a HD kijelzővel épp jónak látom.
Amúgy ha nem jött volna Snapdragonos változat, mindenképpen megrendeltem volna az MTK-sat, de nekem valahogy vonzóbb a Snapdragon. Senkit nem akarok rábeszélni erre, ez az én preferenciám. Amúgy LTE-re sincs szükségem, csak hát kérdezted, hogy mi a különbség.
-
Kornel
veterán
LTE valóban fájó, szerencsére a 6595-el ez orvosolva lesz, bár szerintem ki lehet nélküle bírni.
Glonass nagyon jó, de MTK-s telóhoz képest meglepően jó a GPS így is, gyakorlatilag azonnal pozicionál.
Kitkat-re meg még 2-3 hónapot kell várni, szerintem nem nagy gáz, hivatalosan be van jelentve.Szóval szerintem egyedül az LTE, ami miatt oda billen a mérleg nyelve.
Mik voltak a kritériumok, amit mindenképpen teljesíteni kellett a telónak?
-
Oldman2
nagyúr
válasz
tolvaj! #3074 üzenetére
Imádlak! Szerinted nem néztem meg előbb az archívumot?
404 Not Found
The requested URL was not found on this server. Sorry for the inconvenience.
Please report this message and include the following information to us.
Thank you very much!URL: http://bigota.d.miui.com/JHDCNBA17.0/miui_H3W_JHDCNBA17.0_9a2660f505_4.2.zip
Server: jn-cdn-swift05.sd
Date: 2014/09/06 03:30:44
Powered by Server -
F4ther
tag
Gondoltam felfrissítem V30-asra a romot, viszont már többször próbáltam korábban a beépített frissítést, ami sajnos nem megy (mindíg azt írja hogy a legfrisebb multi van fennt, V23-ra), és rootolva sincs a teló. Tudom hogy elég sokan kérdezhették már előttem, de ebben az esetben mi a teendő?
Kiemeltben nem találtam rá választ, rootoljam, frissítsem aztán unroot? -
tolvaj!
őstag
válasz
Hajas Mao #3087 üzenetére
Hacsak úgy nem
grat!
Ollie
Mivel romot akart cserélni és géppel romot csak spft -vel tud feltenni, annak megvannak a maga kötöttségei. Az mtk rendszernél portot kell nyitni a belső flashre, ami akku nélkül történik mindenképp, az viszont, hogy hogyan fojtatódik a metódus már gyártó függő. A thl w100 -nál pl akkor indult a flash, ha vissza tetted az akkut, de először anélkül kell csatlakoztatni.
-
Hajas Mao
tag
Megpróbálnám géppel flashelni a telót, de nem ismeri fel. Pdanet telepítve az felismeri, de amikor akku nélkül dugom be meg sem nyikkan... Valami ötlet?
-
Hajas Mao
tag
Üdv!
Ma jött meg a telefonom. Ez van fent rajta: android verzió: 4.2.2 JDQ39 / MIUI JHDCNBA97.0
Szeretném frissíteni. Nem csináltam még semmit a telóval. System updatera nyomva kilép a főmenübe és nem csinál semmit. Mi a teendő?Szerk: Kiemelt hsz. azt írja root nélkül system updatenek frissíteni kellene nem?
-
Jano_023
őstag
Hali, handcent smst használok. A baj hogy valakiért a telefon az internetes SIM-ről küldi ki az smst hogy lehet ezt át állítani? Köszi
-
bladegery
senior tag
válasz
ekrisztian #3072 üzenetére
-
tolvaj!
őstag
válasz
Van rá aosp rom. Mobilról nem tudok linkelni, a needromon van, illetve a kiemeltben van link.
Oldman2
Írd be a keresőbe, hogy: origi!- lesz link
Aorta99
Az apn beállítást át kell írnod! Vitamax.internet.vodafone.net -ből ki kell törölni a vitamax.-ot.
Ollie
De, csak nem nexus stock rom, viszont gyári közeli android csak még tele van pár dologgal +ba.
-
válasz
Az android alapból nem támogatja a 2 simet, ezért stock android nem lehet rá.
-
ekrisztian
őstag
Sziasztok!
Létezik full stock android a telefonunkra?
Az Aldi talk app nem hajlando olvasni az smsben kapott ellenorzo kodot.
Miuin így használhatatlan. -
milcse93
tag
válasz
GoldhandRent #3049 üzenetére
A ragasztó miatt. Siettek a gyártással és bszták száradni hagyni. Meglátjuk az új cucc mit tud.
Most ahogy egyre jobban használod a telefont és melegszik egyre nagyobb terület lesz sárga egy bizony határig.
rokarudi
Minideal szervizelte volna azonnal, de nincs idő visszaküldeni.
-
aorta99
csendes tag
Üdv.Egy kis segitség kellene.30-as romot tettem fel,de az adat barangolás nem müködik.Vodafon elöfizetésem van.Elöre is köszönöm a segitséget.
-
tolvaj!
őstag
Biztonsági központban állítsd be, hogy automatán induljon, illetve nyomd meg a home gombot és húzd LE a kívánt program ikonját, ezzel rögzíted és nem lövi ki a miui.
Oldman2
Letöltesz egy romot, a .zip -et kicsomagolod, és a system/app mappában megkeresed a rádiót. Nem ördöngösség
-
mszl
aktív tag
Sziasztok!
Hogy lehetne megoldani MIUI-ban, hogy egy progi pl. Reminde me mindig fusson, még alvó módban is.
Mert most ha nincs előrtérben akkor gondolom MIUI kilövi, felfüggeszti így ha szerencsém akkor legalább a megadott időben dudál egyet, de a lényeg az lenne, hogy amig ki nem nyomom 5,10..stb percenként hangal jelez, hogy még nem végeztél, nem néztél meg.
Defy-n tökéletesen tette a dolgát, kipróbáltam mást az sem megyELőre is köszi!!
-
rokarudi
aktív tag
Basszus, most, hogy jobban megnéztem nekem is sárgul
Ezek szerint tényleg beköszöntött az ősz, elsárgulnak a levelek és a kijelzők
Amúgy ez garanciális dolognak számít? -
Megjelent a Snapdragonos változata, meg is rendeltem.
-
Raqueia
tag
válasz
A mi2s-nél is volt ilyen sárgulás, ott valami ragasztó volt a ludas ami a kijelzőben volt, az nem bírta a fényt.
-
-PLevi-
senior tag
válasz
Marcikutya #3052 üzenetére
Egyik sem microSIM.
forrás
-
Marcikutya
csendes tag
Sziasztok!
Azt szeretném megkérdezni, hogy melyik kártyának kell lennie a microSIM-nek? Pontosabban: mindkét kártyám magenta színű, az egyik a céges, és a net is azon jön. A tapasztalatok mit mutatnak?Melyik kártyámat vágassam szét?
-
Chaser
legenda
válasz
Lehet szórás van a kijelzők gyártója közt, ami elég szomorú. De az is ha simán csak silány minőséget tettek bele. 1s-ben Sharp van, Noteban nem tudom.
Mennyi idő múlva kezdett sárgulni neked? -
törölt tag
válasz
Az irigységtől! Biztosan magyar...
-
GoldhandRent
őstag
nem tudom ki irta, hogy sargul a kijelzo alja... asszem nekem is
bar nem zavaro.. elozo zelefonomban feher foltok voltak.. az sokkal idegesitobb
viszont valaki meg tudja mondani miert sargul? -
törölt tag
Szeretnék egy vadi új , tiszta, szűz telefont csinálni a telómból. Tűnjön el minden róla, telefonszámok, letöltött progi...minden!
A 17-es romtól indultam, mert azzal kaptam meg. "milcse93" leírását követve sikerült a 23-as romot feltenni, majd jöttek a legegyszerűbb módon a 29, majd a 30-as rom. Nem volt soha gond a felrakással, pedig tényleg nem értek a telefonokhoz.
Elolvastam a fő-fő leírást, de abból (nyilván én vagyok a hülye, nem tagadom) számomra nem derült ki, hogy az általam kívánt célt hogyan lehet elérni. Melyik megoldás takarítja ki a telefont tényleg teljesen? Szeretném a bent ragadt dolgokat kitakarítani, mert jó a 30-as rom, de mint korábban írtam, pl. a tájoló nem akar jól működni, na meg a Viber és más szinkronizálások bele rondítottak a telefon névjegyzékébe. Nem tetszik, hogy névjegyzékben szerepel pl. egy e-mail cím, mert a neve majdnem ugyanaz: ...Gábor, ...GabiSzóval kezdeném elölről. Tényleg nem derült ki, pedig átolvastam, ne szóljatok meg érte, ha nem muszáj. A lebasz helyett inkább fogadom el a segítséget. Jobban esik.
Köszönöm!
ui: hülyéhez, kezdőhöz illeszkedő segítséget szeretnék kérni!
-
gyuszito
senior tag
-
törölt tag
A felválós Nillkin helyett ez az egyik, amit rendeltem, megjött. Nem pont ettől az eladótól rendeltem, mert nem látom nála a már elküldött visszajelzésemet.
http://www.aliexpress.com/item/New-9H-Premium-Tempered-Glass-Screen-protector-For-Xiaomi-Hong-Mi-Redmi-Note-Free-Shipping/1866671619.html
A lyukak a képen szereplő helyen vannak, nem u alakú kivágásos, a hangszórónak csak akkora a nyílása, amekkora maga a hangszóró, a selfi kamera le van takarva.
Hogy le fog-e válni, az a jövő kérdése. Jön még egy harmadik fajta is, de eljutottam oda, hogy most meg sajnálom levenni a 10 dollárod Nillkint. Ez a hülyeség!
-
Jano_023
őstag
válasz
GoldhandRent #3039 üzenetére
Nekem a SwiftKey jött be nagyon.
A jelszó tárolás miatt ne aggódj nem a keyboard app miatt kell aggódni. Androidot használsz szóval innentől...
:-) -
GoldhandRent
őstag
hali
milyen billentyuzt alternativat ajanlotok a google helyett? google sztem ratyi ezen a telon...
-swift key elment minden begepelt dolgot .. jelszavakat stb
(nyilvan a google is, de az a google xd) -
Gzolo
senior tag
válasz
Hajas Mao #3030 üzenetére
Magyar honból szerintem sehogy. Kínai beszerzés halál egyszerű, kb mint egy Vatera vásárlás. Kiválasztod mi kell, ha kéri az eladó, megírod, hogy melyik szín és melyik telóra, a végén pedig fizetsz kártyával (javasolt a webkártya, bár Ali-n van vásárló védelem) és vársz.
Én épp most rendeltem 2 újabb tokot, mert a fém+üveg hátlappal leejtették a telót és a fém keret eláll a háztól...
-
Oldman2
nagyúr
válasz
Oldman2 #3019 üzenetére
Mivel a WCDMA China 30-as ROM istennek nem akart lejönni, a Global meg nem ment fel, végül éjfél körül a miuiandroid.hu-ról letölthető Stabil, többnyelvű ROM-ot tettem fel.
Megy is minden szépen, de ma reggel a vonaton vettem észre, hogy ebben egy elb...tt FM Radio van, nem lehet állomáslistát készíteni benne, ráadásul automatikusan keresni sem tud.
A 17-esben ez ment szépen... ki tudná valaki tenni a 17-es FM.apk alkalmazását?
-
Ha rootolva van, akkor a /data/property/persist.sys.usb.config fájl tartalmát írd át erre:
mass_storageMajd újraindítás.
Onnantól mass storage módban lesz, azaz mint egy pendrive úgy fog viselkedni.
Mivel ilyenkor leválasztja az SD kártyát, a legrosszabb ami történhet, hogy az SDről beállított csengőhangok nem működnek amíg nem választod le a gépről a telefont. -
Hajas Mao
tag
Üdv!
Ilyen üveg+aluminium hátlapot magyar honból lehet szerezni? Vagy tudna valaki segíteni nekem a beszerzésében?
-
milcse93
tag
Nos...
Az én kijelzőm alul bizony sárgul, mivel nincs időm visszaküldeni kínába, meg cseretelefonom (pedig igen segítőkészek voltak), már jön egy új panel és beszerelem majd.
Nekem az üveg védő fóliával egyébként semmi bajom nincs szépen teszi a dolgát 2 hónapja.
Más: Ha valakinek lenne eladó fehér hátlapja még mindig jöhet egy pü. *kacsint
-
Kornel
veterán
válasz
Jano_023 #3023 üzenetére
nekem most 14%, most jelzett, hogy kell neki a delay
4 óra 32 perc kijelzőidő, viszont viszonylag sok telefonálás és viber, illetve non stop mobilnet/wifi.
amúgy 2 napot kibírt így is.
szerintem ez nem rossz.(#3025) Jano_023 :
kisebb kijelző, gyengébb soc, nagyobb akksi.
ebbe is lehetne 5000mAh-s akksi, csak 250g lenne a cucc
meg 12 mm -
Chaser
legenda
válasz
Oldman2 #3018 üzenetére
Nekem is olyan. Használati útmutató csak jogszabály miatt kapsz, de egyébként mit vársz?
Tedd be a SIM-et, microSD-t ha van, kövesd a jelöléseket az akkun, tedd be az akkut, kapcsold be a telefont. Kövesd a lépéseket. Ne öntsd le vízzel, ne dobd tűzbe, kiskutya ne rágja meg, kb ennyi.
F4ther Enyémen 30-as rom van, ma fényképeztem vele aztán ment usb-re, felismerte egyből. w7 x64
-
F4ther
tag
Üdv!
Költözés miatt már nincs wifim, és így nem tudom használni az ftp kapcsolatot se, viszont az USB-s kapcsolódás dolog még mindíg nem oldódott meg sajnos, hiába tettem fel a drivert és mutattam meg neki, nem ismeri fel az eszközömet
Pedig szükségem lenne hogy géppel hozzáférjek a telefonomhoz!
Tud valaki valami okosat? -
Oldman2
nagyúr
válasz
milcse93 #180 üzenetére
Leszeded a legfrisebb ROM-ot most éppen innen: http://en.miui.com/download-218.html#313
Bocsi, most olvasom ezt az útmutatást.
A fenti link a WCDMA China verzióra mutat.
Ez kell biztosan, vagy a WCDMA-Global verzió?
-
Oldman2
nagyúr
Ma megvettem az Edigitalban "kicsikét" (a család nem így vélte), nekem tetszik nagyon.
Amit elsőre kérdeznék: az normális, hogy fekete előlap mellett fehér színű a hátlap, valamint más is olyan gagyi magyar nyelvű útmutatót kapott (emiatt már írtam is a Wayteq-nak)?
:-(Egyébként 17-es ROM-mal jött...
-
Chaser
legenda
Többen is árulják itthon készletről olcsóbban, igaz nem bolti garral. Én 60-ért vettem apróról újan, ami tekintve a bolti árat reális teljesen. De ott van pl edigi, ha van cetelemes hülyeséged 66-67k-ra jön ki.
szerk: de van aki 60k alatt árulja, nekem egyszerűbb volt a 60-ast megvenni mert helyben volt
szerk2: nekem 30-assal "jött" -
McReay
aktív tag
Elég fura dolgot vettem észre az oldalon (emag)
Írja, hogy van GLONASS, hát nincs benne!!!
Illetve a 8gigás változatban 2giga RAM van, az oldalon 1-et írnak.Vagy valami fura módon nekik így szállítják?
A ROM verziót szerintem felesleges tőlük kérdezni, mert még a helyes adatokat sem tudják megmondani az általuk árult készülékről!
Akik mostanában rendeltek telefont, volt, akinek már a 23-as ROM verzióval jött, de van aki még a gány 17-essel kapta, szóval attól függ, hogy honnan jön.
Értelmes ROM-ot felrakni nem sokáig tart a kiemelt hsz alapján, ha esetleg valami probléma adódik, biztos lehetsz benne, hogy segítünk. -
Norrad
csendes tag
Sziasztok.
emag-ról most 70 ezerért megtudnám venni a telefont(inkább fizetek ennyit minthogy megrendeljem külföldről és várjak rá heteket vagy megfogják a vámon vagy nem)
Azt szeretném kérdezni, hogy hanyas rommal kapnám meg a telefont? Vagy így ezt nem lehet tudni? Esetleg hívjam fel Őket hátha tudnak mondani valamit róla? -
Chaser
legenda
Hol lehet bekapcsolni hogy kijelezze a sim számát? Vodást használtam eddig egyesben és kijelezte, most másodiknak beraktam a 30-ast, azt nem jelzi. Hülye vagyok az androidhoz
Meg valami olyat ír, hogy nemzetközi smst kell küldenie különben nem aktívak -
Jano_023
őstag
válasz
szepnorbee #3010 üzenetére
Csak csinálj egy mentést előtte...
-
válasz
szepnorbee #3010 üzenetére
Gyári beállítások visszaállítása, vagy recoveryben full data/cache wipe.
-
dzsidzsas
tag
válasz
szepnorbee #3004 üzenetére
Nálam nem fordult elő ilyen. Pedig szinte naponta állítottam az ébresztést. Lehet valamelyik app kevert be, vagy rakd újra.
-
rokarudi
aktív tag
válasz
GoldhandRent #3000 üzenetére
Hm, fura ez a kamera 38%.
-
szepnorbee
csendes tag
Sziasztok! 30as multi rom. Nektek is gyarkan van ilyen "RendszerUI leallt" hibaüzeten? Pl uj ebresztes beallitasa utan mindig bedobja.
-
Jano_023
őstag
válasz
GoldhandRent #3000 üzenetére
Milyen rom? Hány sim van a telefonban?
Ezt a statisztikát milyen progi írta ki? -
xhege
veterán
Gyerekek tud valaki ajánlani valami nem túlárazott 'okos órát'. Igazából nem is okos óra kellene, hanem valami olyan óra, ami rezeg ha sms jött vagy ha hívnak, és esetleg a számot is mutatja. Ennél több okos funkció nekem nem kellene. Szóval nem a Pebble órát keresem. Jöhet privátban is válasz. Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Harmincezer forint alatti áron debütál Kínában a Xiaomi nyolcmagos processzorral és méretes HD kijelzővel felvértezett kétkártyás óriásmobilja.
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 9400F / RTX 2060 / 32GB DDR4 / 500 SSD
- Xiaomi Redmi 9 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkCentre M910q Mini PC / i7 7gen/8GB RAM/240GB M2 SSD/12 hónap jótállással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest