- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Garmin Forerunner 255 Music - nem csak futóknak
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
Új hozzászólás Aktív témák
-
vadkörte
addikt
A Galayx ACE-en kicsit kiábrándultam a gyári launcherekből. Nagyon megutáltatta magát a Touchwiz.
A Holo (nem a Google féle) egy megváltás volt. Majd jött a Nova gyors, nagyon jól testreszabható.Aztán lett egy kínai telefonom - lásd aláírásom - és a gyári launchere - EmotionUI - is menümentes. Őszintén megmondom, kb. 2 percig volt furcsa, bár kicsit tartottam tőle. Ez után a MIUI - ebből a szempontból - már nem volt "újdonság".
(#205) mekka_kola:
Neked nem jött be. Én eddig - lekopogom - teljesen elégedett vagyok. És ne mond, hogy térjünk rá vissza néhány hónap múlva, mert november óta használom és nem szobadísznek tartom, hanem használati tárgynak. Igaz nem is a 80 $-os kategóriából válogattam.[ Szerkesztve ]
Üdv. V. Körte
-
vadkörte
addikt
Na végre. Megtudtam mekkora a MiCloud tárhely mérete.
Ez a szolgáltatás azonban NEM Xiaomi függő. Ez a MIUI-hoz "jár". Tehát bármilyen telefonod is legyen, ha MIUI-val használod, kapsz mellé MiCloud-ot is.
MentHETi, illetve szinkronizálhatja a kontaktokat, az üzeneteket, a hívásnaplót, a képeket, (elvileg csak a belső "SD"-t) a jegyzeteket, a WiFi adatokat. Valamintg van egy készülékkereső módja, olyan mint a Goggle-é az Eszközkezelőben.Üdv. V. Körte
-
vadkörte
addikt
És b+ tényleg... Ported ROM-on is működik. Kicsit bosszankodtam is, hogy néha akad a Huawei-em, pedig 2GB RAM van alatta. Kikapcsoltam, azóta nincs mikrolagg
(#103) rellif:
A gyári - egyébként egyszerű és megbízható - hívás- és üzenetszűrő app néha csinál ilyet. Volt, hogy nem kaptam meg egy rahedli SMS-t és mind ott figyelt a blokkoltak listáján. Spam-nek értékelte.[ Szerkesztve ]
Üdv. V. Körte
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Poco F3 5G 8/256 Ocean Blue
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Iphone 13Pro 128Gb Graphite független Eladó!
- iPhone 15 128GB green 6 hónapos német ALZA vásárlás! Akku 100%! 2025 június 18-ig Apple garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest