- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- LG Velvet (4G) - megelőzte a híre
- Google Pixel topik
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pokesz007
senior tag
válasz
dave_gahan #742 üzenetére
Mire ideér(HU) normális állapotban(B20pl),addigra megint kiadnak egy másikat
Ára jó lenne.
-
GIJoe
addikt
válasz
tényleg jó, de B20 nélkül, és telefont többet nem veszek...
-
válasz
Nem neked akartam irnit.
És egy note5-böl átjött bug 6-ra. Leáll a mobnet. majd pár perc múlva újra elindul. Messenger appok alatt. Már a note 4-et is érintette..... Üzi ugyan kimegy, de a másik fél meg nem kapja. Nem fogadja a készülék. Like... Aztán dolgozz így vele.
-
ux1
addikt
válasz
dave_gahan #677 üzenetére
Ne dilemmázz, a PocoF1 fényévekkel jobb. Kb 8100-8400 geekbench pont. Ez 636-os proci, az 845, a Note 7 meg 660-as lesz, mint a MI A2. Ez utóbbi 4700 pont a geekbench-ben. Tehát a Note 7-től se lehet túl sokat elvárni.
Note4 után nagy előrelépés volt nekem a Note6, de lehetőség nyílt egy F1-re. A Note6-ot örökölte a fiam.
-
atosan
veterán
válasz
dave_gahan #677 üzenetére
Nem tudok róla, hogy kikapcsolható lenne. Szerintem úgy értette, hogy beletehetnék a romba és akkor választhatsz, hogy maradjon így vagy nem érdekes ott az óra, inkább az értesítéseket választod.
-
GIJoe
addikt
válasz
dave_gahan #629 üzenetére
135€ kupon: 1BGN6PG
Nem értem ezt Crome dolgot, én telefonon is Firefoxot (+uBlock block) használok, semmi bajom vele, korrekt...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo ThinkPad T14 Gen 4 üzleti notebook - i7 1360P 24GB DDR5 RAM 512GB SSD Iris Xe W11
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- AKCIÓ! Dell Precision 5820 XL Tower PC - Xeon W-2123 112GB RAM 512GB SSD 1TB RX 580 8GB Win 11
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest